Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2675
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Нам цілком до снаги поборотися за медалі»

«Кардинал-Ровно» – «Титан-Заря» – 6:1. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Нам цілком до снаги поборотися за медалі»

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- Задоволений, як грою, так і самим її малюнком, і результатом. Гра нам вдалася, забили багато голів. На жаль, не так зібрано зіграли всі 40 хвилин і пропустили гол за секунду до сирени, а так, загалом, зіграли непогано. Всі виглядали доборе, і ті гравці, що відновилися після травми, адже дуже багато було травмованих, гравців, які багато пропустили. Тому грою я цілком задоволений, і також тим, як ми готувалися до неї, працювали. Можна навіть сказати, що сьогодні ми були в самій оптимальній фізичній формі. Навіть, на фоні втоми гравці приймали правильні рішення. Ми цілком могли забити і більше, адже більше тримали м’яч. Але нам не так потрібні були голи, як контроль над м’ячем.

Сьогодні ми з Волянюком грали в першій четвірці, як бачите, результат непоганий. Але будемо грати по-різному, те, що сьогодні він грав, це ще не все, будемо шукати різні малюнки, різні схеми. Побачимо, як воно буде.

Ми готуємося до матчів плей-офф. Сьогодні в нас була, можна сказати, головна репетиція перед цими іграми. І я ще перед грою казав хлопцям, що ця гра для нас нічого не вирішувала. Саме головне в нас розпочинається зараз – з плей-офф. Те, чого ми навчилися протягом сезону, зараз складатимемо іспит. Але саме головне, чого б хотілося б, так це того, щоб всі позаліковували травми і підійшли то цих матчів в оптимальному, бойовому стані. Зараз, поки що, у нас, один Фаренюк не зовсім здоровий. Але він сьогодні вийшов і зіграв досить непогано.

Те, що сьогодні всі голи забивала перша четвірка, проблем не бачу. Другій можна було б дорікнути, хіба що в епізоді, коли Сондак з лінії воріт не добив м’яч після удару зліва Кашуби. А так великих претензій до другої четвірки не має. Вони теж мали моменти забити гол, але… Тому це ще не про що не говорить. Ось буде плей-офф – нехай там забивають. Ось це буде для нас головним. Тому в цілому сьогодні грою, як першої, так і другої четвірки, я задоволений.

Будемо тепер готуватися до плей-офф ф і побачимо, що ми можемо, будемо сподіватися, що удача повернеться до нас обличчям. Звичайно, велику роль гратиме, в якій формі підійдуть до вирішальних матчів гравці команди. Не мало залежатиме також і від дій суддів. Якщо всі ці складові зійдуться, то результат буде позитивний. Отже будемо сподіватися на краще.

Щоб зайняти вище місце в регулярному чемпіонаті, я вже так аналізував собі, чого нам не вистачило? По самій грі я б поставив би команді 4+. Одна провалена гра – це з «Локомотивом» 6:0. Всі інші ігри, я вважаю, що ми супернику точно не програвали. І ті матчі, в яких ми поступилися – це були суддівські помилки. Якщо зробити аналіз тих ігор і викласти на сайт, то всі побачать це. В усякому випадку очок десять через це ми не набрали точно, а додайте нам ці очки, і ми б могли бути не те що на другому, а, навіть, на першому місці.

Ми вже про це говорили з нашим представником в суддівському корпусі, що дуже було багато таких матчів, що навіть коли ми вигравали – судді припускалися грубих помилок. Але так, як я дивлюся не лише матчі нашої Екстра-ліги, а й ігри першої ліги, то бачу багато помилок і там, і там. Тому я не кажу, що суддівство по відношенню до нас було упередженим. В жодному разі. Просто на даному етапі потрібно перейти цей момент, адже судді нові, молоді, не достатньо досвідчені. Ось і в сьогоднішньому матчі, я цього суддю вперше взагалі бачив. Молодим суддям теж важко, і я це розумію. Новачкам футзалістам складно, і так само і суддям. Їм теж потрібно рости, підвищувати свій клас. Ось у нас був у команді Новосад, але він так і не прижився у футзалі, і повернувся у великий футбол. Скоріш за все, що він у нас вже не гратиме.

Загалом команда зіграла непогано. І я сьогодні подивився – у нас досить молода команда. Дуже багато гравців, які не мають за плечима великих перемог. Але нам вдалося зробити боєздатний колектив, і вважаю, що нам цілком до снаги поборотися за медалі. Але я ще раз повторюся, суддівство, доля везіння і оптимальний склад без травмованих! Якщо це буде, то будемо боротися за медалі. Зараз всі більш-менш відновилися, але якщо людина багато пропустила, то їй треба набрати певні кондиції.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 13
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 2
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.