Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2008
1

Бій за «футбольне» крісло Рівненщини

Хахльов vs Кривко. Хто переможе?

Бій за «футбольне» крісло Рівненщини

Допоки Комітет з етики і чесної гри Федерації футболу України не озвучить офіційної позиції щодо скарги Михайла Кривка, в якій він зазначає про порушення регламенту звітно-виборчої конференції та обрання новим головою РОФФ Олексія Хахльова, сам Кривко вважатиме себе легітимним головою Рівненської обласної федерації футболу. Про це він сказав в екслюзивному коментарі для ERVE.UA.

Позицію сторін та причину конфлікту наше видання спробувало з'ясувати в обох «керівників» РОФФ, про що далі у матеріалі.

Нагадаємо, що конференція, на якій обрали нового голову РОФФ, відбулася 4 лютого. Михайло Кривко на неї не прийшов.

«Якщо, навіть, і звітно-виборча конференція відбулася, і всіх обрали, потрібно надати офіційні протоколи. Виконавчий директор РОФФ запитує мене про ці документи, за якими відбулася зміна влади, але я ж їх не бачив. Нехай керують ті, що прийшли до влади. Скоро побачимо, що з того вийде. Але вибори пройшли з порушенням регламенту РОФФ.

Не я ж його писав, але, товариші – не порушуйте! Відповідно, на основі чого я маю передавати свої повноваження? Якщо документи будуть, тоді ніяких проблем. Я не буду ні з ким сваритися, ні, тим паче, судитися. Після публікацій мого розпорядження, про відсторонення кількох членів виконкому, у різних соцмережах мене почали порівнювати з Януковичем.

«Старт у велику політику через РОФФ» – спортивний журналіст про обрання Хахльова

Хочу сказати: «Виявляється, найбільшим прихильником Януковича в цій державі був Кривко! Спочатку вивчіть мою особову справу, а тоді говоріть. З приходом Януковича до влади Кривка звільнили з посади в облраді. Так, що він мені такий родич, як Європа Африці», - зауважує Михайло Кривко.

Нагадаємо, що 9 лютого на офіційному сайті Рівненської обласної федерації футболу з’явилося розпорядження пана Кривка, в якості голови, стосовно відсторонення від роботи виконкому близько десятка осіб. Такі дії пана Кривка Олексій Хахльов пояснює наступним чином:

«У нього просто залишився доступ до сайту і все. Я з паном Михайлом на зв’язку та спілкувався з ним. Він мене сприймає, як голову федерації та має передати всі необхідні документи. Однак, у нього є питання стосовно конференції які, ні я, ні він не маємо права вирішувати самі.

Він звернувся у ФФУ щодо легітимності, однак на скільки мені відомо, у скарзі йому було відмовлено. Конфлікт закінчено, і потрібно приступати до роботи.

Пан Кривко має віддати печатку, документи та ключі для адміністрування сайту. Це все має вирішитися в статутних умовах, після проведення відповідних засідань комітетів. Якщо комітет ФФУ буде мати іншу думку і зробить висновок, що звітно-виборча конференція Рівненської обласної федерації футболу не легітимна, тоді він зможе повернутися у попередній статус.

Однак, сьогодні колишні «регіонали» намагаються втриматися у кріслі. Я вважаю, що все відбувалося легітимно, і в цьому плані мене підтримують у ФФУ», – зазначає Олексій Хахльов.

Юлія ДРУКТЕЙНІТЕ, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.