Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1866
0

КМЛ-2014: очередное поражение 112 Украина

«Киевский футзал» не оставил ни единого шанса сопернику

КМЛ-2014: очередное поражение 112 Украина
Перший матч дві тисячі п'ятнадцятого року у неділю зіграли команди Київський футзал та 112 Україна. Гра мала показати, хто за свята зовсім розслабився, хто ж –  в міру відпочив і набрав сил для нового ривка. Для команди телеканалу зустріч обіцяла бути складною, адже потрапити на неї змогли тільки 5 гравців, що означало відсутність замін впродовж усієї гри. Хто більше хотів почати новий рік з перемоги показала сама гра.
 
Перший тайм почався доволі жваво, гравцям не знадобився час на розкачку чи пристосування до стилю суперника, команди відразу почали активну боротьбу. Перші хвилини гра трималася рівно, спрогнозувати перевагу когось з суперників було складно, проте перший небезпечний момент і удар по воротах залишився за синьо-білими, а згодом на п’ятій хвилині вони і відкрили рахунок: Віталій Лозинський перебуваючи на правому фланзі потужно пробив з середньої дистанції і вклав м’яч у сітку воріт суперника. Як це зазвичай трапляється, після забитого м’яча гра стала більш динамічною, звісно темно-сині не бажали так швидко відстати у рахунку. Вони провели кілька атак, мали шанс при виході три в три, але захист Київського футзалу впорався з натиском. Натомість і самі синьо-білі  зовсім не збиралися відсиджуватись у обороні. На десятій хвилині Олександр Кульша пішов у пресинг близько воротарського суперника і, отримавши м’яч, відразу пробив: голкіпер не встиг зреагувати, а різниця в рахунку подвоїлась. Гра трималася у попередньому темпі, час від часу Віталій Лозинський знову здалеку прикладався до м’яча, але на цей раз воротар уже був на місці. Загалом у команди синьо-білих було значно більше моментів та й діяли вони злагодженіше, проте – часто не вистачало акцентованого закінчення атак, гравців підводило вміння вирішувати момент перед самими воротами суперника. Зате телевізійники під завісу тайму змогли непогано зіграти в стінку і на 20 хвилині скоротити відставання, реалізував момент Ігор Губатий.
 
Друга половина гри почалася з атаки Київського футзалу, гравці взяли суперника в нетривалу облогу, проте – забити не вдалось. На контратаці на зустріч з воротарем вибіг гравець 112-го Тигран Мартиросян, йому вдалось обіграти кіпера, але м’яч лінії воріт – встигли повернутись партнери по команді. Журналісти федерації футзалу відповіли новим натиском. На двадцять дев’ятій хвилині  Дмитро Євенко замкнув простріл з правого флангу у воротарському супротивника. Це знову ж таки простимулювало  темно-синіх, які вже помітно стомилися через відсутність замін і за п’ять хвилин вони скоротили відставання: Андрії Горобченко отримав м’яч перед воротами візаві і згаяв свій шанс.  Проте спіймати кураж та розвинути свій успіх у представників телеканалу не вийшло, за хвилину Анатолій Домбровський відповів на цей м’яч яскравим пострілом у дев’ятку: голкіпер протидіяти не зміг. Решта поєдинку пройшла у активній боротьбі, але без особливо небезпечних загострень, гравцям футзалу знову не вистачало закінчення атак, а темно-сині були уже порядно стомлені. За рахунку 4:2 пролунав фінальний свисток. Перемога Київського футзалу.
 
Перший гра у році – перша перемога, тому маємо привід привітати синьо-білих і посподіватись, що цей двобій задасть темп і решті матчів команди в турнірі. Гравцям 112 Україна варто нагадати, що слова «як зустрінеш рік, так його і проведеш» є ні чим іншим, як простою прикметою,тому варто надалі збирати команду і боротися за перемогу не оглядаючись на минулі поразки.
 
Констянтин Мазиляускас, гравець 112 Україна:
 
- Чи задоволені ви тим, як себе сьогодні показала ваша команда?
- Так. Гра сподобалась. Після свят багато роботи, хлопці зайняті, але ми таки змогли зібратись і дати бій. Рахунок – тому доказ.  Далі будемо збирати більше людей і працювати, щоб набрати форму.
 
Олександр Кульша, гравець Київського футзалу:
 
- Які враження від гри команди?
- Ну, сьогодні не всі зібралися, але і з цим складом ми переграли суперника. Гра сподобалась, особисто я отримав задоволення.
 
- Сьогодні у тебе дебютна гра після травми, вдалося відразу влитися в гру?
- Так, без проблем, Зігрались класно. Сподіваюсь і далі будемо так грати.
 
 
Киевский футзал - 112 Украина - 4:2
Голы: Лозинский, 5, Кульша, 10, Евенко, 29, Домбровский, 34 - Губатый, 20, Горобченко, 33.



Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Минай – Динамо
Футбол | 17 апреля 2024, 07:38 1
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Минай – Динамо

Смотрите 17 апреля в 15:30 перенесенный матч 16-го тура УПЛ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.