Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1844
1

КМЛ-2014: хет-трик Вацко - крупная победа ТК Футбол

Команда телеканала «Футбол» добывает волевую победу над «Новым каналом»

КМЛ-2014: хет-трик Вацко - крупная победа ТК Футбол
Недільним ранком на майданчику зустрілись команди національних рейтингових телеканалів Футбол та Новий. Обидва колективи непогано  показали себе в попередньому році. Жовті з сімома очками в активі посіли перше місце у групі, а зелені – з шістьома очками взяли друге місце. Тоді жеребкування розкинуло телеканали у різні групи, тому цього разу вони зустрічались вперше за тривалий час. Кожен з суперників міг сподіватися на перемогу, а гра показала, хто бажав її більше.
 
Гравці відразу взяли високий, метушливий темп гри. З перших секунд зелені пішли в пресинг, небезпечно пробили, з натиском атакували, м’яч відкотився на кутовий, з якого і був забитий перший гол -  момент реалізував Олексій Лозгачьов, замкнувши передачу партнера на першій хвилині тайму. Жовті кинулися в атаку і отримали право пробити штрафний з лінії воротарськогро, але результату це не принесло. Перші п’ять хвилин зустрічі гравці Нового телеканалу впевнено йшли вперед, після – трішки збавили темп, але показували прекрасну гру у обороні. Відчувався заряд цієї команди на гру. Швидкий гол став неабияким стимулом для Футболу, гравці усіма силами намагались відновити паритет, але оборона суперника була напрочуд надійною. Після десяти хвилин ігрового часу ситуація на майданчику вирівнялась, команди по черзі атакували, але особливої небезпеки у цих атаках не було. Ближче до останньої п’ятихвилинки тайму гра пожвавилась. Зелені знову додали у натиску, організували кілька гарних моментів, але після чергового з них в атаку ринулись жовті і, опинившись, біля воріт суперника Віктор Вацко з близької відстані ввігнав м’яч у сітку воріт суперника. З відновленням інтриги футболівці значно активізувалися, кінцівка тайму залишилась за ними.
 
На другий тайм жовті вийшли з потужним зарядом, перша атака , яка розвинулась за лічені секунди принесла результат. Віктор Вацко замкнув передачу партнера, таким чином оформивши дубль. Після цього на короткий час гра стала позиційною до п’ятої хвилини тайму особливої загрози і біля одних і біля інших воріт не було. Потім футболівець Максим Гиленко змістився з центру на правий фланг, пройшовши з м’ячем по брівці, він з того ж таки флангу потужно пробив на проти хід голкіперу – 3:1. Гравців у зеленій формі це не влаштовувало, вони розгорнули неабиякий наступ,з новим натиском та запалом. Облога воріт суперника тривала близько десяти хвилин, але закінчилась вона невдало: Андрій Малиновський на контратаці  на тридцять четвертій хвилині збільшив відрив у рахунку.Останні хвилини матчу минули у швидких атаках обох команд. Гравці активізувалися – жовті явно спіймали кураж, зелені – боролися за те, щоб піти з майданчика з гордо піднятими головами. Проте, різких поворотів цій грі побачити вже не судилось. За дві хвилини до закінчення Вікто Вацко оформив хет-трик забивши гол дуже схожий на попередній: у воротарському з передачі партнера. Гра закінчилась з рахунком 5:1 на користь жовтих.
 
Гра між телеканалами видалася справді цікавою. Одна команда продемонструвала вміння акумулювати енергію і настрій, попри швидкий гол, інша – непогану витримку та старання. Напевно, просто спортивна фортуна віддає перевагу командам з «футбольними» назвами. Бажаємо зеленим, щоб у майбутньому удача частіше була на їхньому боці. У будь-якому разі, обидві команди виклались на повну та грали до останньої секунди, що варто поваги і подяки.
 
Михайло Шаманов, гравець Нового каналу:
 
- На вашу думку, що сьогодні вдавалося вашій команді, що ні?
- Вдавалися тільки індивідуальні дії деяких гравців. Після свят у нас багато проблем: хто вагу набрав, хто вживав забагато, давно не тренувалися.
 
- Ви доволі вдало розпочали матч, що ж сталося далі?
- Швидко втомилися. Суперник почав дуже вдало грати у стінку, на цьому наш успіх і закінчився.
 
Місюра Віталій, капітан ТК Футбол:
 
- Як прокоментує сьогоднішній поєдинок?
- Ми змогли зібратися з силами – пропустили швидкий м’яч і швидко відігралися. Думаю, показали гарну гру.
 
- Можете визначити якийсь момент у зустрічі як ключовий?
- Пропущений нами гол, напевно, і став ключовим. Зараз незрозуміло: якби так швидко не пропустили, можливо б, і до кінця тайму не змогли забити. 
 
 
ТК Футбол - Новый канал - 5:1
Голы: Вацко, 16, 21, 38, Гиленко, 25, Малиновский, 34 - Лозгачев, 1.



Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси
Футбол | 25 апреля 2024, 05:00 2
Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси

Маурисио Почеттино должен вывести «пенсионеров» в еврокубки, иначе покинет пост коуча

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ChiliC
Вацко и тут себя как суперстар чувствует, в защите не отрабатывает, хотя это футзал там все должны отрабатывать...