Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 28 декабря 2014, 00:46
2479
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «В нас головні ігри ще попереду»

«Кардинал-Ровно» – «Приват» – 7:2. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

| Обновлено 28 декабря 2014, 00:46
2479
0
Сергій ПІДДУБНИЙ: «В нас головні ігри ще попереду»

Якщо тренера «Привату» не довелося довго чекати, то Сергія Піддубного, який не лише керував діями команди, як головний тренер, а й сам брав безпосередню участь у грі, довелося трохи зачекати.

- На жаль, вже на початку гри ми пропустили досить нелогічний гол, але на щастя в подальшому нам вдалося опанувати себе і довести гру до логічного завершення. Саме головне – це те, що ми перемогли і здобули три очки. Як відомо, «Енергія» програла в Покровському, і ми впритул наблизилися до неї. І тепер нас віддаляє від третього місця лише одне очко. А наступний матч чемпіонату ми якраз і проводимо вдома з львів’янами. Ось у цій грі і буде розігруватися так звані 6 очок. Тому будемо налаштовуватися на цю гру і відповідно готуватися до неї.

Одне, що хочу сказати, мене в цьому чемпіонаті явно турбує і вибиває нас із колії зовсім незрозумілий календар. Як його складали? Ось подивіться самі. То ми граємо три поспіль гри в гостях, а то тричі поспіль приймаємо суперника в себе. Потім провели три гри і знову майже місячна пауза. Це для команди дуже погано, адже ми випадаємо з ігрового ритму. Не витримується мікроцикл тренувального процесу. І це все я вважаю великим мінусом.

Наступну гру ми знову проводимо з «Приватом». Але це вже буде зовсім інша гра, адже це кубковий матч. Окрім того, мені відомо, що «Приват» планує дозаявити гравців, які вже пограли в Екстра-лізі. Тому, як воно буде далі, побачимо. Але на це не треба зважати, адже в кубкових іграх не важливо – хто суперник. Потрібно демонструвати свою гру. Я особисто хочу бачити на майданчику, щоб майстерність наших гравців росла, адже поки що деякі грають не так, як мені хотілося б.

Ще одним фактором є те, що в нашій команді відсутня конкуренція в боротьбі за місце в складі. Ось у минулому матчі в нас травмувався Кашуба. Як для мене, він дуже важливий гравець, справжня бойова одиниця. Який на старті зіграв дуже ефектно і ефективно, а потім дещо здав. Але він свій рівень тримає. І ніби підводячи підсумки 2014 року, хочу зазначити, що я не помилився обравши цього гравця. Він весь час тримав свою планку і нижче своїх можливостей не грав. Можливо в одній грі – з «Локомотивом», але на це є свої причини. А так він досить важлива фігура в нашій команді. Тому бажаю йому, щоб він по скоріше вилікувався і допомагав нам й надалі.

На свята ми не роз’їжджаємося на довгий період. Плануємо надати футболістам два дні на Новий рік. Зрозуміло, що будемо відпочивати і на Різдво. Проте є в нас гравці, які живуть не так близько від Рівного, і я йду їм назустріч. Вони на Новий рік їдуть додому святкувати, і виникає проблема із зворотними квитками. Це може дещо вплинути на тренувальний процес. А все через те, що в нас не має достатньої кількості гравців, щоб створити бодай якусь конкуренцію за місце в складі. Тому якщо один-два гравці випадають, чи відсутні з певних причин, нам немає ким їх замінити. Трапляється, що той чи інший гравець на певний час втрачає форму, і знову ж таки проблема замінити ніким. І як показала практика, перед грою з «Локомотивом» довелося відпустити Фаренюка в ВУЗ на тиждень. Він поїхав на тиждень, а коли повернувся, це був вже не той Артем. Від нього залишилися «ріжки та ніжки». Ще й досі він не може зібратися. Тобто, якщо людина випадає на тиждень з тренувального процесу, то потім їй треба надолужувати згаяне, а так як у нас кожний гравець на рахунку, потрібно щось мудрувати, варіювати складом і т.д.

Але в нас головні ігри ще попереду. І найголовніше, щоб не було травм, а ми в свою чергу будемо грати на позитивний результат і награвати нові комбінації, доводячи їх до автоматизму.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.