Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1346
0

ТВД - Інтеркас - 1:5

Зараз «ТВД» перебуває просто у жахливій формі

Львівський «ТВД» ще жодного разу у своїй історії не відбирав очки у киівського «Інтеркасу» (ІнтерКрАЗу). Не змогли вони вибороти хоча б нічию і цього разу. Це і не дивно, тому що зараз «ТВД» перебуває просто у жахливій формі.

А «Інтеркас» бореться за срібні медалі чемпіонату, тому і відповідно вони активніше розпочали поєдинок. На 2-й хвилині небезпечно пробивав Бондар, але вдало зіграв Кадира.

А вже на 5-й хвилині кияни відкрили рахунок. Романов з лівого флангу прострілив на Шуста, той пробивав з кількох метрів, але Кадира не дав м’ячу залетіти у ворота, і здавалось атака киян захлиснулась, але граючий президент «ТВД» Мирон Кіндій сфолив на Шусті, і арбітр призначив пенальті. Тригубець підійшов до шестиметрової позначки, але Кадира відбив його удар в аут. Кияни відразу розіграли м’яч із-за бокової лінії і Тригубець із 7 метрів таки пробив Кадиру.

Після голу кияни трохи заспокоїлись і дали шанс поатакувати господарям паркету. «ТВД» створив кілька непоганих моментів біля воріт гостей. Особливо слід відзначити удари Вахули і Кордоби, які не без труднощів парирував Лисенко.

Але львів’яни свої можливості не реалізували, натомість гості ще до перерви забили другий м’яч. Романов прийняв передачу партнера спиною до воріт, розвернувся і пробив, м’яч між ногами воротаря стрибнув у ворота.

Проходить п’ять хвилин другого тайму і кияни забивають третій м’яч. Чеботарьов сфолив на супернику біля власних воріт і кияни за це покарали. Бондар відкотив м’яч і Чепорнюк пробив точно в праву дев’ятку воріт львів’ян.

На 32-й хвилині Чепорнюк оформив дубль. Він пройшов по лівому флангу і пробив, невеличкий рикошет і м’яч залетів у ближній кут.

Після цього головний тренер «ТВД» Роман Ковальчик вирішив замінити кіпера, і у воротах замість Кадири з’явився молодий Колток. Але йому не вдалося залишитись сухим. Вже за дві хвилини після його виходу на майданчик Шевченко після вкидування м’яча Лисенком ударом зльоту розмочив другого воротаря «ТВД».

За три хвилини до закінчення поєдинку львів’яни спромоглись на гол престижу. Рогачов зліва віддав на Пихнея і той метрів із 12 відправив м’яч у нижній кут воріт за спину Лисенку.
Останні хвилини матчу «Інтеркас» відпрацьовував гру в п’ятьох. (Лисенко підключався до атаки) і Хавер міг забити у порожні ворота, але не поталанило.

«ТВД»: Кадира (Колток, 32) – Чеботарьов, Кордоба, Денис, Хавер – Маковський, Рогачов, Вахула, Пихней – Кіндій.
«Інтеркас»: Лисенко – Тригубець, Татаринов, Чепорнюк, Бондар – Романов, Шевченко, Шуст, Скорий – Шайтанов.

Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Бік (Харків).

Голи: Пихней (37) – Тригубець (5), Романов (14), Чепорнюк (25, 32), Шевченко (34).

Нереалізований пенальті: Тригубець (5, воротар).

Попередження: Чеботарьов (25), Денис (27).

Володимир Крупчук, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.