Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1312
0

Владислав ЗУБКОВ: «Если бы выиграли - было бы несправедливо»

Наставник «Реал Фармы» - о старте чемпионата Украины во Второй лиге

Владислав ЗУБКОВ: «Если бы выиграли - было бы несправедливо»
Головний тренер «Реал Фарми» — про центральний матч туру у Черкасах, найскладнішого суперника в першому колі та завдання на сезон.
 
— Владиславе Вікторовичу, поділіться враженнями від гри минулого туру проти «Черкаського Дніпра».
— Перше, що зразу хочеться сказати: думаю, тренер черкащан Ігор Столовицький і я — ми обидва чекали більшого від своїх команд. У цілому, матч вийшов не дуже видовищним, напевне, команди десь трохи побоювались одна одну, адже в діях була помітна якась скованість. Можна відзначити, що господарі нас перегравали в першому таймі. У другій же половині матчу нам удалося вирівняти гру. Особливо після пропущеного м’яча ми заграли інтенсивніше, що дозволило вирівняти хід матчу й рахунок.
 
— До гри відстань між клубами була всього в три пункти. Скажіть, у вас не було бажання зіграти неод­мінно на перемогу, щоби наздогнати опонентів у таблиці?
— А ми й грали на перемогу. Але хід матчу був такий, що в першому таймі, як уже сказав, господарі мали кращий вигляд. Пропустивши м’яч, першочерговим завданням було відігратися. Звісно, можна було ризикнути наприкінці гри, але черкащани тиснули, а ми намагалися вдало оборонятися. Та, попри все, ми не забували про контратаки: якби в нас щось вийшло, наша команда могла б і виграти. Але це, мабуть, було би несправедливо.
 
— «Реал Фарма» цього сезону ще не виграла жодної гри на виїзді. Як вважаєте, де причини такого результату?
— Бачите, в нас немає проблеми виїзних матчів у плані якоїсь скутості. Ми прагнемо перемагати як вдома, так і на виїзді. Так просто склалися матчі. Якщо проаналізувати ті поєдинки, які ми програли, то ми не мали в них поступатися, на мою думку. У кінцівках зустрічей ми пропускали зі стандартних положень. Із «Шахтарем-3» в нас була така гра, що ми могли й виграти, й програти. Однак результат нічийний. Сподіваюся, що наші перемоги на виїзді ще попереду.
 
— Але відстань од перших двох місць, які дозволяють вийти до першої ліги, складає всього три пункти. Часом, керівництво клубу не ставить перед вами завдання підвищення в класі?
— Узагалі-то, дуже цікава ситуація — сили команд майже рівні, звідси й така щільність у турнірній таблиці. Звичайно, аналізуємо наше місце, розуміючи, що ми — поряд із лідерами. Але як такого завдання виходу до першої ліги перед нами не стоїть. Завдання — вигравати в кожній грі. Якщо продовжимо від гри до гри набирати залікові бали, то, в підсумку, вийдемо на результат, який нам дасть право потрапити до першої ліги, тоді вже президент має ухвалити рішення, що саме нам робити далі.
 
— Перше коло у чемпіонаті завершене. Можете назвати суперника, проти якого вашій команді було найскладніше виступати?
— Щодо гри, то перший тайм недавнього матчу проти черкащан засвідчив, що це була єдина команда, яка нас перегравала за змістом гри. Також пригадаю, що дуже тяжким був домашній матч проти «Арсеналу-Київщини». Я вже тоді розумів, що вони ще доберуть свої залікові пункти. Так і вийшло — вони вже мають майже стільки ж очок, як і ми. Помітно, що в білоцерківців міцний колектив і організована гра. Я тоді дивувався, чому в них так мало очок?! Бачите, нині вони вже добрали їх.
 
— Наступного туру граєте проти новокаховської «Енергії». Зважаючи на перемогу вашого колективу в матчі першого кола (2:1. — В. Б.), на що сподіваєтеся зараз?
— Можливо, дещо повторюсь, але зазначу, що сили майже рівні — зараз учасники другої ліги підібралися цікаві. Нині така ситуація, що будь-яка команда може виграти будь-яку гру — й удома, й на виїзді. Хіба що за якимось винятком. Тому чекаю на інтригуючий поєдинок, тим паче, що він у нас виїзний.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»
Футбол | 27 марта 2024, 17:23 10
Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»

Голкипер сборной Украины прокомментировал победу над командой Исландии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.