Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 15 мая 2014, 13:32
761
0

Tsunami RT: французская гонка в Италии

Украинская команда стартует 16 мая на автодроме Autodromo Enzo e Dino Ferrari

| Обновлено 15 мая 2014, 13:32
761
0
Tsunami RT: французская гонка в Италии

Перерва у виступах української команди Tsunami RT і її пілота Олександра Гайдая виявився мінімальною - протягом тижня потрібно було стартувати як в Porsche Carrera Cup Italia (в минулі вихідні в Мізано), так і в Porsche Carrera Cup France (в найближчий уїк-енд , 16-18 травня, на італійському автодромі Autodromo Enzo e Dino Ferrari в Імолі).

Як і рік тому, в календарі французького Porsche Carrera Cup присутній виїзний етап в Італії – цього разу замість Мюджелло (Autodromo Internazionale del Mugello) прийшла черга Імоли (Autodromo Enzo e Dino Ferrari). Але якщо минулого року Мюджелло приймав спільний етап Porsche Carrera Cup France і Porsche Carrera Cup Italia, то зараз в Імолі учасників і глядачів чекає тільки раунд французької серії (проводиться в рамках міжнародного гоночного уїк-енду).

Автодром в Імолі давно відомий в історії автоспорту - свого часу цей гоночний трек два з половиною десятиріччя приймав у себе етапи Формули-1. Ще двадцять років тому він був однією з найшвидших трас світу, але внаслідок численних реконструкцій середня швидкість була помітно зменшена. Але загальний характер траси залишився незмінним - суцільні повороти і швидкісні віражі, прямих відрізків практично немає! Крім того, траса в Імолі є однією з небагатьох у світі, де рух по гоночному кільцю відбувається проти годинникової стрілки.

Розклад гоночного уїк-енду в Імолі (раунди Porsche Carrera Cup France і European La Mans Series, міжнародного чемпіонату з перегонів на витривалість) вийшов дуже щільним - всі заплановані заїзди, від вільних тренувань до гонок, повинні відбутися протягом суботи та неділі. Таким чином, учасників Porsche Carrera Cup France чекає інтенсивна програма, яка повинна стати дуже серйозним випробуванням для пілотів і технічного персоналу команд.

В суботу учасників французького Porsche Carrera Cup чекають одразу чотири серії заїздів. Спочатку вранці протягом трьох годин пройдуть дві сесії вільних тренувань (по 30 хвилин). Пізніше, вдень, протягом години заплановано відразу дві кваліфікаційні сесії по 25 хвилин кожна, причому перерва межу ними складе лише п'ять хвилин. Обидві гонки (тривалістю 25 і 35 хвилин ) відбужуться в неділю в першій половині дня, з тригодинною перервою між ними.

Перша гонка (25 хвилин): неділя, 18 травня, старт о 10.00 (час київський)

Друга гонка (35 хвилин): неділя, 18 травня, старт о 13.25 (час київський)

tsunami-rt.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.