Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 04 мая 2014, 14:03
2711
0

Чертова дюжина в Ровно: Энергия забила на гол больше хозяев

Калейдоскопичный матч с двумя хет-триками завершил регулярный сезон в Экстра-лиге

| Обновлено 04 мая 2014, 14:03
2711
0
Чертова дюжина в Ровно: Энергия забила на гол больше хозяев

Як і очікувалося, гра в Рівному між МФК «Кардинал-Рівне» і «Енергією» проходила у цікавій безкомпромісній боротьбі і тримала вболівальників у напрузі до заключної секунди гри. Турнірного значення матч вже не мав, а тому гравці обох команд грали в так званий відкритий футбол, який відбирає нервові клітини у тренерів, але, натомість, до вподоби вболівальникам.

Уже на другій хвилині Юрій Когут перевірив реакцію Пітулі, а за хвилину господарі відкрили рахунок. Фаренюк, знаходячись по центру воріт, скинув м’яч вліво під удар Маринку, і Мар’ян точним низовим ударом примусив капітулювати Пітулю.

Потрібно відзначити, що в першому таймі господарі повністю контролювали хід гри, що згодом і вилилося ще в два голи. Правда, наступного футбольного дива довелося чекати 10 хвилин, але, тим не менш, він задовольнив найвибагливіших любителів футзалу. На цей раз Волянюк підіграв Лісниченко, і Віталій не залишив шансів голкіперу львів’ян. А через дві хвилини Мар’ян Маринюк дивовижним ударом зі своєї половини майданчика по діагоналі відправив м’яч у «шістку» – 3:0.

Тайм-аут бере Олександр Косенко, і після хвилинної наради на майданчику в ролі п’ятого польового з’являється Легчанов. У відповідь Сергій Піддубний міняє Івана Гурка на Віталія Дєнюжкіна. Протягом двох хвилин нічого небезпечного створити гостям не вдалося, але на 17-й хвилині Легчанов зліва прострілив на дальню стійку, де тут як тут опинився Павленко, який з двох метрів без проблем переправив м’яч у ближній лівий кут. До перерви жодній з команд змінити рахунок так і не вдалося – 3:1.

Після відпочинку Олександр Косенко не змінив тактику. Перша п’ятірка продовжила грати з п’ятим польовим, а друга грала з воротарем. І така тактика згодом принесла свої дивіденди, вкотре довівши вміння львів’ян грати 5 проти 4. Спочатку Дмитро Бондар вистрілив наче з гармати в ближній правий кут. А за 5 хвилин на його передачу своєчасно відгукнувся Євген Рогачов, зрівнявши рахунок – 3:3.

Такий перебіг подій явно не влаштовував Сергія Піддубного, і він вирішив сам допомогти команді. І потрібно віддати належне граючому тренеру, поява якого на майданчику майже одразу принесла успіх. Зігравши в стіночку з Басичем, Сергій пробивши з-за меж воротарської залишив з «носом» Пітулю. А згодом все той же Олександр перехопив передачу енергетиків і відпасував в центр на свого граючого тренера, який технічно перекинув м’яч у порожні ворота – 5:3.

Після такого голепаду, в одні та другі ворота, футболісти взяли шестихвилинний перепочинок, який перервав дальнім точним ударом Коваль – 5:4. Але знову за справу взявся ветеран рівнян. Цього разу Сергій Піддубний наніс точний удар метрів із десяти в лівий кут воріт, таким чином, відновивши перевагу в два м’ячі – 6:4.

Проте відчувалося, що молодим рівнянам не просто стримувати атаки п’яти більш масивніших і потужніших львівських футболістів, і чергова атака «Енергії» завершилася точним ударом зліва Олександра Бондара, за 5 хвилин до завершення гри – 6:5.

Як виявилося згодом, це була не остання результативна атака підопічних Косенка. Спочатку Олександр Бондар прострілив справа вздовж воріт, і Рогачову залишилося лише підставити ногу, щоб зрівняти рахунок. А за хвилину вже сам Рогачов відібрав м’яч у рівнян на лівому фланзі, пройшов трошки вперед і точно пробив з-під гравця у дальній правий кут – 6:7.

На цьому феєрія голів і завершилася. До закінчення гри жодній з команд створити щось більш менш путнє так і не вдалося. І заключний поєдинок регулярного чемпіонату приніс другу перемогу «Енергії» в чемпіонаті над МФК «Кардинал-Рівне». Нагадаємо, що перший матч львів’яни виграли з рахунком 3:0, а ось два наступні закінчилися внічию – 1:1 і 2:2.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Энергия» (Львов) – 6:7 (3:1)

«Кардинал-Ровно»: Иван Гурко, (Виталий Денюжкин, '16-20) - Юрий Когут, Виталий Танский, Марьян Маринюк, Артем Фаренюк - Александр Басич, Владимир Кручок, Дмитрий Сытник, Павел Дармовис - Виталий Лисниченко, Владислав Гарбарук, Михаил Волянюк, Сергей Поддубный
«Энергия»: Андрей Питуля - Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Максим Павленко, Валерий Легчанов - Александр Бондарь, Михаил Грицына, Сергей Коваль, Тарас Кузь - Степан Струк, Владислав Мазур

Арбитры: Вячеслав Дараган (Киев), Игорь Кравченко (Сумы)

 Марьян Маринюк, 3, Виталий Лисниченко, 13, Марьян Маринюк, 15, Сергей Поддубный, 27, 28, 34 - Максим Павленко, 17, Дмитрий Бондарь, 21, Евгений Рогачев, 27, 38, 39. Сергей Коваль, 33, Александр Бондарь, 35.

Удары (в створ): 20 (10) – 29 (18).

КАРДИНАЛ-РОВНО – ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 9
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.