Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5014
0

Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Гра без турнірного значення, але не без інтриги

Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Гра в Рівному між МФК «Кардинал-Рівне» і львівською «Енергією» завершує регулярний чемпіонат. Ні для кого не таємниця, що турнірного значення вона вже не матиме, адже всі команди вже розставлені по місцях. Лише «Локомотив» з «Ураганом» можуть помінятися місцями, якщо харків’яни не здолають в рідних стінах «ЛТК», а «Ураган» візьме три очки в домашній грі у Івано-Франківську.

Але повернемося до нашої гри. Цього року це вже четверта зустріч суперників. Три попередні проходили у безкомпромісній запеклій боротьбі. Якщо в першій у Львові перемогу святкували господарі з рахунком – 3:0, то у двох інших були зафіксовані нічийні рахунки – 1:1 і 2:2.

Долю першої зустрічі у Львові вирішили голи, забиті Сергієм Ковалем. На заключних хвилинах Дєнюжкін виконував роль п’ятого польового, але бодай відквитати один гол рівняни так і не змогли. Проте, якщо відверто, рахунок гри не зовсім відповідав перебігу подій. Як мінімум, у тому матчі рівняни заслуговували на нічию, але фортуна, в особі Сергія Коваля, цього дня була на боці львів’ян. У тому матчі «енергетики» нічим особливим не вразили, а ось гостям можна лише поспівчувати з приводу, що таке не щастить, і як і з цим боротися.

Ще більш інтригуючою виявилася гра в Рівному. Ще до закінчення першого тайму Сергій Піддубний відкрив рахунок, який протримався майже до закінчення гри. За 3,5 хвилини до фінальної сирени головний тренер гостей Олександр Косенко пішов на останній крок, щоб врятувати гру і в ролі 5-го польового на майданчику з’явився Легчанов. І майже за хвилину до фінального свистка Рогачову вдалося пробити Дєнюжкіна, що і принесло нічию львівській команді. Правда, нічия 1:1 не задовольнила жодну з команд.

Аналогічно до матчу в Рівному відбувалися події і у Львові. Знову в першому таймі рахунок відкрив граючий тренер рівнян. І такий результат протримався до заключної хвилини, яка і стала вирішальною в матчі. Спочатку удар Рогачова парирував Дєнюжкін і точно пробив по порожніх воротах енергетиків, які, як і в попередньому матчі, більше 3 заключних хвилин провели з п’ятим польовим. 0:2, менш ніж за хвилину до закінчення гри, здавалося доля зустрічі вирішена, але іншої думки були господарі. Не встигли гості насолодитися перевагою в два м’ячі, як Легчанов скорочує відставання, а за 16 секунд до фінального свистка Павленко встановлює остаточний рахунок – 2:2. Як виявилося пізніше, ця гра і стала ключовою в боротьбі рівнян за вихід у плей-офф. Здобувши перемогу в цій грі вони б отримали психологічну перевагу і впевненість, ще й скоротили б відставання від головного конкурента. А так…

Отже, пам’ятаючи результати цьогорічних зустрічей з «Енергією», рівняни в рідних стінах прагнутимуть поквитатися з гостями за прикру поразку в першому колі і намагатимуться довести, що нічим не поступаються одному із учасників плей-офф.

Окрім того, головний тренер господарів Сергій Піддубний напевно не знехтує нагодою зайвий раз перевірити в бойових умовах молодь, яка звісно намагатиметься довести свою профпридатність і не даремність перебування у складі команди Екстра-ліги. І це вони вже доводили в попередніх іграх.

А ось у головного тренера львів’ян Олександра Косенка буде чудова можливість перевірити команду перед матчами плей-офф у зустрічі з досить непростим суперником і довести невипадковість попередніх результатів. Тому на вболівальників очікує цікава безкомпромісна боротьба. Обидва колективи, не дивлячись на неважливість результату з турнірної точки зору, прагнутиме показати яскравий футзал багатий гольовими моментами. А переможця за традицією назвуть заключні хвилини гри. Отже сподіваємося, що вболівальники не проігнорують цей матч і підтримають команди, а гравці порадують їх запеклою боротьбою на кожному клаптику майданчика.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

3 мая, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Энергия» (Львов)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 17.00
 Арбитры: Вячеслав Дараган (Киев), Игорь Кравченко (Сумы)
Судейский наблюдатель  – Николай Зубко (Черкассы)
Результаты предыдущих матчей – 0:3, 1:1, 2:2
 Прогноз Sport.ua – 3:1

 

Опрос

Голосов 5
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Энергия»?

Победа «Энергии»

2 голоса 40 %

Победа «Кардинал-Ровно»

3 голоса 60 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо
Другие виды | 25 апреля 2024, 20:47 3
Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо

23-летняя украинка в Загребе последовательно одолела 5 соперниц

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.