Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 марта 2014, 09:29
1092
0

Карпаты разгромили стрыйскую Скалу

Команда Александра Севидова забила в ворота соперника пять безответных мячей

| Обновлено 06 марта 2014, 09:29
1092
0
Карпаты разгромили стрыйскую Скалу
fckarpaty.lviv.ua

Стрийська «Скала» стала черговим спаринг-партнером львівських «Карпат». Через відомі причини чемпіонат усе ще затримується, а це не може не впливати на стан гравців та на підготовку команд до початку нового сезону. Чимало клубів уже висловили свою позицію – чемпіонат слід відновити якомога швидше. Можливо, рішення про поновлення змагань буде ухвалено вже в четвер, на загальному засіданні в Києві. А поки «зелено-білі» провели товариський матч з сусідами зі Стрия.

Цікаво, що 1 березня «Скала» доволі сенсаційно перемогла луцьку «Волинь» у спарингу. Відповідно, підопічні Володимира Книша мали намір попсувати нерви і «Карпатам». Але це їм зробити не вдалося. За весь матч стрияни мали лише один момент, та й тут не обійшлося без подарунка від суперників. Після абсолютно нестрашного навісу, Ярослав Мартинюк намагався вибити м’яча, але той підступно зрізався з ноги і влучив у штангу. За мить Гончарук опинився сам перед воротами – нічого не заважало йому пробити у незахищений кут. Але неймовірним сейвом запам’ятався Роман Мисак, який зреагував на удар і відбив м’яча на кутовий. Жодної іншої небезпеки стрияни не створили.

«Карпати» ж протягом усього матчу намагалися пройти крізь щільну оборону «Скали» і час від часу це їм вдавалося. Вже на початку матчу «леви» почали тероризувати захисників та воротаря суперників. Закінчилося усе тим, що після подачі кутового Ігор Пластун ефектно зіграв у повітрі та зрізав м’яча у дальній кут. Забитий гол лише додав «Карпатам» апетиту, а особливо «голодним» виглядав Младен Бартуловіч. Хорват надзвичайно ефективно грав у відборі, після чого видавав просто феноменальні передачі на своїх партнерів. Саме лівий крайній «левів» забив другий м’яч, правда, з пенальті. Оборонці «Скали» неакуратно зіграли в штрафному, Гладкий перехопив круглого, але був відверто завалений у карній зоні. Бартуловіч холоднокровно вперіщив м’яча у кут воріт. А згодом прийшла черга і самого Гладкого. Мартинюк підключився до атаки і буквально з самої лінії поля навісив до штрафного. Нападник «Карпат» у силовій манері протаранив оборонця і головою вколотив круглого в сітку. Оборонцю довелося надавати медичну допомогу.

«Карпати» мали ще достатньо моментів для збільшення рахунку і доведення його до непристойного, але іншими шансами не скористалися. Найреальніший з них був в Федорчука, якому просто на блюдечку подали м’яча. Це Гладкий відмінно розібрався в ситуації, вичекав паузу і віддав круглого на хід Голодюку, а той вже прострілив під удар Валерію. Варто відзначити і дії воротаря Данковича, до речі, вихованця «Карпат», який зумів парирувати цей удар.

По перерві Олександр Севідов зробив низку замін, зокрема, на поле вийшов Михайло Сергійчук – кращий бомбардир першої ліги у складі МФК «Миколаїв». Цей нападник знаходиться у Львові на перегляді. А ще було приємне повернення – Євген Бохашвілі, який залікував свою травму, що не дозволила йому провести до кінця останні турецькі збори, провів дуже яскравий початок другого тайму. Саме він забив четвертий гол, коли після кутового вистрибнув і красиво підрізав м’яча під перекладину. Міг Женя зробити і дубль, але після його потужного удару злету, круглий пролетів трохи вище перекладини.

Власне, п’ятий гол «леви» забили, але трохи згодом. Це Андрій Гітченко отримав м’яча в центрі поля, наблизився до воріт і не зустрічаючи опору сильно пробив низом: круглий влетів точно в кут – тож 5:0, перемога за «Карпатами».

«Карпати» - «Скала» - 5:0
Голи: Пластун, 18, Бартуловіч, 28 (пен.), Гладкий, 39, Бохашвілі, 52, Гітченко, 61

«КАРПАТИ»: Мисак (Ільющенков, 46), Мартинюк, Пластун (Новотрясов, 46), Гітченко, Пашаєв, Голодюк (Чачуа, 46), Федорчук, Льопа, Бартуловіч (Бохашвілі, 46), Ковєль (Васін, 46), Гладкий (Сергійчук, 46).
«СКАЛА»: Данкович (Рильський, 46), Стасюк (Могилецький, 79), Антонів (Берест, 88), Аксінін (Мись, 84), Коцюмака (Пачкорія, 79), Катана (Бродський, 84), Прокурор (Гармаш, 70), Арвеладзе (Нистирюк, 70), Пришнівський (Кміть, 46), Гончарук (Ковальук, 63), Лазаренко (Цоцюра, 46, Козловський, 80).
Попередження: Мартинюк, 14

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 0
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон
Футбол | 19 апреля 2024, 07:23 4
Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон

Италия точно не опустится ниже второго места по итогам сезона

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.