Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1621
1

Сегодня решится судьба МФК Николаев

Украина рискует потерять еще один футбольный клуб

Тоді, коли останні кілька тижнів ЗМІ активно обговорювали майбутнє тернопільської «Ниви» й «Буковини», несподівано до цього дуету приєднався й «Миколаїв». У четвер, як стало відомо «УФ», у клубі відбулася нарада, яка закінчилася жорстким вердиктом: у вівторок буде повідомлено про зняття команди зі змагань. Поки що підтвердження цьому немає. Як запевнили нас у ПФЛ, жодних офіційних документів од клубу не надходило. Утім, нам підтвердили, що ситуація й справді критична, однак, говорити про зняття клубу зі змагань поки зав­часно, адже до поновлення чемпіонату час ще є, тож і шанси на порятунок — реальні.
 
Утім, у суботу найгірші побоювання почали поступово набирати конкретних обрисів. Місцеві ЗМІ поінформували, що президент МФК «Миколаїв» Гурген Оронюк подав у відставку. Разом із Оронюком пішли й віце-президент Олег Кіршов і спортивний директор Віктор Козін. У повідомленні йшлося, що головною причиною такого рішення пана Оронюка стало розчарування результатами клубу в поточному сезоні. Однак, ця версія принаймні звучить якось дивно. Чому керманич клубу так затягував із заявою, тоді як можна було її озвучити зразу по завершенні першої половини чемпіонату. Більше детально про свою долю вже екс-очільник клубу розкаже у вівторок на прес-конференції, а також, можливо, повідомить ім’я правонаступника клубу.
 
Допоки у великих кабінетах вирішується доля клубу, в підвішеному стані перебуває й команда. У коментарі «УФ» головний тренер «корабелів» Володимир Пономаренко повідомив, що в зв’язку зі змінами у ФК, команда з 30 січня не має змоги готуватися до чемпіонату. Проте, за словами коуча, їх запевнили, що команда залишається й дограє чемпіонат, хоча у самому клубі відбудуться зміни. Які саме, стане відомо, знову ж таки, у вівторок.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил