Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5437
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Поки є шанси – будемо боротися»

«Кардинал-Ровно» – «Локомотив» – 4:0. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Поки є шанси – будемо боротися»

Після переможної гри настрій у головного тренера МФК «Кардинал-Рівне» Сергія Піддубного був піднесений і не дивно, адже його команда здобула перемогу над чемпіоном і не просто перемогла, а ще й забила 4 сухі м’ячі.

- Я вважаю, ми зіграли більш агресивніше, і не дали супернику створювати моменти. Вчора у нас був перегляд попереднього матчу, і ми змогли побачити, в яких моментах ми не відіграли на повну силу. Сьогодні після призначеного і реалізованого пенальті нам було легше вести гру. У минулому матчі, навпаки, за рахунку 1:1 була рука, але суддя не призначив пенальті, яке ми могли б забити і повести 2:1. І повірте мені, тоді б гра пішла зовсім за іншим сценарієм. «Локомотив» більше грає другим номером, і тому дуже важко пробивати їхню оборону. Сьогодні ми змогли реалізувати пенальті, і стримувати їхні атаки в захисті. Були також після цього небезпечні моменти, порушення правил з обох сторін, але не дивлячись ні на що нам таки вдалося перемогти.

Чернієнко пропускав сьогодні матч через старі травми, які постійно йому докучають. Він і попередню гру провів на уколах, тому сьогодні дали йому відпочити.

Коли нам пробивали 10-метровий, ми свідомо замінимим воротаря. Хоча вони у нас рівноцінні, але краще пенальті відбиває Іван Гурко, тому йому і довірили місце у воротах. І як бачите не прогадали. У матчах з «Локомотивом» я дав можливість пограти Дєнюжкіну, адже він більше грає ногами. Використовуючи його, ми мали змогу більше контролювати м’яч, граючи через нього.

Під час гри намагався не міняти гравців, адже дуже важко входити в гру в матчі з таким суперником, як «Локомотив». Темп гри досить високий і війти в нього одразу з лави запасних не кожному під силу.

Сьогодні удача справді була на нашій стороні, адже ми перемогли – 4:0. І не просто виграли, а у самого чемпіона, і це дуже приємно. Сподіваюсь, що для гравців ця перемога буде величезним стимулом, адже ми вже стільки матчів втрачали очки на рівному місці. І ось сьогодні таки змогли добитися закономірного результату. Нехай гра і була дуже важкою.

Обидва їхніх воротарі гравці національної збірної, забити 4 голи у ворота «Локомотиву» – це не кожному вдається. Нехай би й далі удача була на нашій стороні, тоді б нас було важко зупинити.

Що поробиш, втрачено не мало, тому мусимо наздоганяти суперників. Вчора в нас було тренування і перегляд гри. Ми розібрали свої помилки, що і дало свої результати. Сьогодні ми грали сильніше, ніж вчора.

Після матчів на Кубок України, буде майже місячна перерва. Я думаю це піде нам на руку. Готуватимемось по повній програмі, травмовані гравці повинні повернути свої попередні ігрові кондиції. І загалом нам ще потрібно багато працювати. Будемо націлюватися на 3-4 коло, нам потрібно набирати очки, ще нічого не втрачено. А як грають суперник, нас не повинно цікавити, потрібно розраховувати лише на себе, а не сподіватися на втрату очок суперником. Поки є шанси – будемо боротися, і не важливо, як виступатимуть інші команди. Наше завдання – дарувати радість нашим вболівальникам і перемагати в матчах. Ось сьогодні всі були задоволені, нам аплодували – заради цього ми і виступаємо, стараємося і вдосконалюємо свою майстерність.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.