Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2523
0

Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Майже екватор

Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Матчем МФК «Кардинал-Рівне» – «Енергія» команди Екстра-ліги завершують першу половину чемпіонату. Позаду майже два кола. Визначилися претенденти на квартет учасників плей-офф і аутсайдери, щоправда остаточно назвати четвірку претендентів на медалі навряд чи можна, адже протягом наступних двох кіл все може кардинально змінитися.

Але повернемося до звітного матчу. Взагалі ігри між західноукраїнськими командами завжди мають підтекст дербі. Окрім того, команди знайомі ще за виступами у першій лізі і мають одна на одну не один «зуб». Кілька гравців рівненської команди свого часу захищали кольори енергетиків, а Олександр Бондар вже не вперше курсує з Рівного до «Енергії». Ось і цього року в міжсезоння вихованець рівненського футзалу вже не вперше перейшов до сусідів.

У грі першого кола у Львові «кардиналівці» поступилися всуху – 0:3. Проте, якщо відверто, рахунок гри не зовсім відповідав перебігу подій. Як мінімум, у тому матчі рівняни заслуговували на нічию, але фортуна, в особі Сергія Коваля, який і забив усі три м’ячі, цього дня була на боці львів’ян. У тому матчі «енергетики» нічим особливим не вразили, а ось гостям можна було лише бідкатися з приводу, що таке не щастить, і як і з цим боротися. Після тієї гри львів’яни вирвалися на другу сходинку і не залишали її протягом другого кола, а ось рівняни, опустившись на п’яту, згодом пропустили вперед ще й «ЛТК».

Виходячи з вище наведеного, господарям звітної гри додаткові стимули не потребні додатково, адже подразника у вигляді «енергетиків», краще не придумаєш. Цікаво, що обидва колективи в попередніх матчах зазнали прикрих поразок з мінімальним рахунком від «ЛТК». «Енергія» програла 2:3 (поступалися 1:3) у Львові і, як і рівнянам в 13-му турі, їм якоїсь дещиці не вистачило, щоб здобути очко. Натомість МФК «Кардинал-Рівне» програв у Луганську – 3:4, поступаючись 1:4.

Взагалі, якщо згадати попередній чемпіонат, то в ньому команди зустрічалися 4 рази, і львів’яни мали перевагу: 3 перемоги, 1 нічия і 1 поразка, при різниці забитих і пропущених 14:10. Але стверджувати, що в переможних матчах вони були набагато сильнішими, було б несправедливо, скоріше футбольний Бог у тих матчах був на їхній стороні. А ось чи сприятиме він цього разу гостям покаже гра.

Навряд чи господарі дозволять супернику почуватися, як вдома. Адже втрата очок у звітному матчі суттєво погіршить шанси «кардиналівців» на потрапляння до чільного квартету. Але ж і львів’яни, зазнавши поразки за нинішньої ситуації в турнірній таблиці, можуть опинитися на грані прощання з четвіркою. Потрібно також враховувати ще й те, що наступну гру «енергетики» проводитимуть у Харкові з «Локомотивом», який після не надто вдалого старту, мчить на всіх «парах», здобувши в останніх матчах три перемоги поспіль. А після матчу в Харкові на львів’ян чекає не менш важка домашня гра, ще з одним претендентом на медалі «Ураганом».

Щодо рівнян, то в першому турі другої половини чемпіонату вони вільні від ігор, тому матч з «Енергією» буде для них заключним у звітному році, а як говорить статистика, більшість команд Екстра-ліги в своїх заключних домашніх іграх року здобувають лише перемоги. Тому і рівняни намагатимуться не змінювати традицій і підтримати переможну традицію інших.

Проте, щоб ми з вами не планували, і якби не розраховували спираючись на статистику, яка річ доволі промовиста, але ж якби все залежало від неї, то й футбол був би не цікавим і передбачуваним. А так, кожна гра дарує нам свої сюрпризи і радує якраз своєю непередбачуваністю. Отже, наберемося терпіння і дочекаємося самої гри, а те, що вона вийде цікавою і захоплюючою, у цьому можна не сумніватися. Адже інтрига присутня в кожному матчі, а кожне втрачене чи здобуте очко згодом може вийти вирішальним.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

23 декабря, понедельник
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Энергия» (Львов)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Андрей Ивашина (Сумы)
Судейский наблюдатель  – Юрий Воложенко (Харьков)
Результат матча первого круга – 0:3
 Прогноз Sport.ua – 3:1

 

Опрос

Голосов 7
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Энергия»?

Победа «Энергии»

0 голосов 0.1 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

7 голосов 100 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.