Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3095
2

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Сьогоднішній матч – просто жах»

«Ураган» – «Спортлидер+» – 2:2. Послематчевый комментарий главного тренера франковцев

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Сьогоднішній матч – просто жах»

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- Кожен коваль свого щастя. Я так скажу… Це, напевно, була найгірша гра з усіх, які ми грали. Найгірша саме по руху. Я вважаю, що провина на мені, я не зміг налаштувати хлопців на цей поєдинок на повну боєготовність. Тому й вийшла така картина. Як розпочали, так і завершили. Сьогоднішній матч – просто жах, я ще такого не бачив. Тому будемо спілкуватися, розбиратися. Нам потрібне підсилення, бо далі так продовжуватися не може. Як на мене, треба робити висновки, бо вже достатньо стукати в нікуди.

Щодо гри, то вона була важкою, і з самого початку йшла на нічию, тож, коли ми забили другий м'яч, то одразу ж пропустили. Коли грали в п'ятьох, то хороший момент був у Макаєва. Треба було лише забивати, адже гра забувається, а результат залишається. Грали ми погано – ні комбінаційно, ні один в один, ні передачу на 5 метрів не можемо зробити, тож виглядали дуже слабо. Ще раз повторюся – команда програла, значить, провина на мені.

- Наприкінці ви розіграли п'ятого. Ви сподівалися, що це врятує ситуацію?
- Тут або пан, або пропав. Ми хотіли виграти, адже одне очко – і ні туди, і ні сюди, тому хотіли всі три. Але не вдалося – маємо одне очко, яке нікого не тішить.

- Після довгої перерви на спортивному майданчику з'явився Морено. В якій він кондиції?
- На даний момент він ще слабкий. Я хотів спробувати його десь на 5 хвилин в кінці при вдалому результаті… Сьогодні така гра, що я навіть виділити нікого не можу, хіба що воротаря, він відстояв більш-менш добре. Ті, кого я змінював, не змогли підсилити гру. Користі від нашої гри було мало.

- Матч зі «Спортлідером+» був заключним в другому колі, які, загалом, враження?
- Негативні. Ми на третьому-четвертому місці, тобто в нас 19 очок, наразі і в «Енергії» до гри з «Кардиналом» такий показник, і в «Локомотива». 28 грудня наступна гра з Луганськом, там і подивимося. Як кажуть, розумні вчаться на чужих помилках, а ми, так виходить, наступаємо вже вкотре на одні й ті ж граблі.

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadek81
З таким підбіром гравців, ще хотіти підсилення? Що тоді говорити прог Кардинал, ЛТК. Я би подивився як би він працював наприклад у Хмельницькому. Також вважаю,, що проблема в тренерському складі..
ALTA12
Фан Урагана. А мне кажется, что команде нужен другой тренер, а не усиление команды. Куда смотрит президент команды?