Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2708
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні ми забили усі 6 м'ячів»

«Ураган» – «Энергия» – 4:2. Послематчевый комментарий главного тренера франковцев

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні ми забили усі 6 м'ячів»
Фото Олекси БУТЧАКА

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Футзал – непередбачувана гра, тому від нього можна очікувати все, що завгодно. Ми готувалися до цієї гри. Хочу сказати, що з нашої сторони була агресія і море бажання, а коли є бажання, то відразу ж на майданчику все вдається. Сьогодні ми забили усі 6 м'ячів, і цього нам було достатньо для перемоги. Щодо гри, то зіграли досить непогано, мені сподобалося все, однак «змазали» кінцівку матчу. Ми награвали-награвали цей вихід з пресингу вп'ятьох, але все-таки зробили неправильно. Це єдине, що мене не задовільнило.

Загалом, у нас команда хороша, і я радий, що нарешті гра у нас «пішла». Дай Бог, щоб так було й надалі. Всі хлопці молодці, сьогодні проявили характер. В принципі, ми в попередніх матчах грали непогано, але була проблема з реалізацією. Сьогодні ми реалізували моменти, які були у нас. Звичайно, не всі, адже гри без моментів не буває, до того ж, коли на полі два хороших суперники. У першому колі у Львові у нас було менше руху та агресії. Хоча ми грали також непогано, але бажання боротися на кожному клаптику поля не було. А сьогодні воно з'явилося, тому й такий результат.

- Ви створили багато гольових моментів і дуже здорово виглядали в позиційній атаці. Чи можна говорити про те, що перемога над «Енергією» Вам далася легко?
- Грати з «Енергією» ніколи не легко. Просто сьогодні у нас було велике бажання перемогти. В першу чергу, ми дуже добре зіграли в агресивній віддачі. Ми швидко поверталися в центр поля, чим не давали супернику розвивати контратаку. А щодо гольових моментів, то ми створювали їх немало і з іншими командами, але нам не таланило. А сьогодні ми забивали хороші м'ячі.

Додам, що коли ти граєш в позиційну атаку – важко, а коли ти починаєш вести і рахунок 1:0, потім 2:0, то команда суперника починає пресингувати, і в тебе з'являється простір, правильно використовуючи який, ти створюєш більше моментів. Команда, яка пресингує, завжди має шанс отримати м'яч у свої ворота, але ти йдеш ва-банк, ризикуєш. Тому, коли ми забили 2 м'ячі, «Енергія» розпочала пресинг, але ми здорово забили четвертий м'яч, коли Сімка віддав Павлюку, який здорово обіграв Кардаша – пробив не сильно, з підсічкою, носком. Виконання було на 5 з плюсом.

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.