Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 14 октября 2013, 00:05
3425
0

Энергия не оставила шансов Спортлидеру+ + ВИДЕО

В ворота команды из Хмельницкого влетело девять голов

| Обновлено 14 октября 2013, 00:05
3425
0
Энергия не оставила шансов Спортлидеру+ + ВИДЕО

«Спортлідер+» після вольової перемоги над «ЛТК» був сповнений надій дати бій бронзовому призеру минулої першості у гостях. А ось львів’янам після прикрої поразки від лідера чемпіонату треба було реабілітуватися перед своїми уболівальниками. І «Спортлідер+» для цих цілей виглядав доволі прийнятно.

Олександр Косенко вирішив дати трохи більше ігрового часу найближчому резерву. Місце у воротах зі старту вперше у цьому сезоні зайняв Андрій Пітуля, а у полі стабільне місце у другій четвірці отримав Михайло Грицина.

Початок для «левів» проходив вдало. На 3-й хвилині Дениса Овсяннікова збили майже на лінії штрафного, а для Євгену Рогачову тільки подавай такі моменти, він наче з гармати відправив м’яч від поперечини у ворота. Не те, що відбити, а взагалі зреагувати на цей удар шансів у Максима Лисенка не було. Далі Лисенко тільки виручав після ударів Михайла Грицини, Сергія Коваля і Валерія Легчанова. У ці хвилини «енергетики» залишили гостей без м’яча і робили на їх половині поля усе, що хотіли.

На 7-й хвилині подоляни з нічого могли зрівняти рахунок, але Андрій Засенко з метра пробив паралельно воротам. Цей момент завів гостей, вони відсунули гру від своїх воріт і могли зрівнювати рахунок. Найкращий момент для цього мав Вадим Іванов, але свого воротаря встиг підстрахувати наддосвідчений Максим Павленко.

П’ять хвилин «енергетики» дозволили контролювати хід гри гостям і забили вдруге. Коваль з аута зробив передачу на протилежний фланг Олександру Бондарю, той одразу ж в штрафну на самотнього Валерія Легчанова, який з 4-х метрів розстріляв ворота.

Іван Стасюк одразу ж взяв тайм-аут і замінив Максима Лисенка на Сергія Шевцова, який зіграв дебютну зустріч у цьому сезоні. Сергій увійшов у гру одразу, бо довелося рятувати свої ворота після удару Павленка. Євген Рогачов мав нагоду, щоб зробити дубль, але обігравши воротаря і вийшовши на порожні ворота, він послизнувся. «Лідери» відповіли подібною люб’язністю, коли після прострілу м’яч влучив Володимиру Сондаку в коліно, а той перебував лише в 4-х метрах від воріт суперника.

На 14-й хвилині Легчанова знайшли самого на лінії штрафного, той розвернувся і відправив м’яч за призначенням – 3:0. Ще за чотири хвилини простріл Дмитра Бондаря з лівого флангу на дальній стійці замкнув Овсянніков. До кінця тайму залишалося лише дві хвилини, але у «Енергії» був справжній розсип моментів для того, щоб збільшити свою перевагу.

Другий тайм підопічні Івана Стасюка почали з Андрієм Засенком як п’ятим польовим на своєму м’ячі. За дві хвилини цей хід дав результат, не в останню чергу завдяки провалу «енергетиків» у захисті. Дмитро Калуков забив гол-близнюк другого м’яча Легчанова.

Шанс на позитивний результат з’явився, але не дуже дисциплінована гра в обороні насторожувала прихильників хмельницької команди. Ці хвилювання отримали підтвердження на 25-й хвилині, коли Олександр Бондар знайшов передачею з центра поля Павленка, який з 2-х метрів елегантно підсік м’яч над воротарем – 5:1 і шанси, щоб врятувати гру, у «Спортлідера+» відверто кажучи випарувалися.

Те, що було далі можна описати одним словом – побиття. З різницею у хвилину м’ячі почали залітати у ворота гостей. Михайло Грицина забив у порожні ворота зі своєї половини поля. Далі «енергетики» запресингували п’ятьох хмельничан на їх половині поля і Олександр Бондар з 11 метрів спокійно забив у порожні ворота. Ну а 8-й м’яч став апофеозом цієї гри. Лисенко в шпагаті потягнув удар зі штрафного від Олександра Бондаря, а троє захисників просто завмерли у власному штрафному майданчику, спостерігаючи за тим, як Сергій Коваль з пари метрів забивав черговий гол.

Далі львів’яни грали на куражі, і Степан Струк міг забити «футбольний» гол, але з 5-ти метрів пробив головою над поперечиною. Максим Коробка з пенальті забив другий гол, але це вже було більше для протоколу, ніж для якоїсь моральної втіхи.

На 37-й хвилині Павленко дуже майстерно обіграв воротаря і встановив остаточні цифри на табло в цьому матчі – 9:2. З цікавих подій у кінцівці гри можна відзначити дебют у футзалі Владислава Мазура і дебют у зелено-білій футболці Миколи Грицини.

«Енергія» впевнено покращує собі різницю забитих і пропущених голів, а ось хмельничанам необхідний час, щоб відійти від такого серйозного психологічного удару.

Андрій ГУЛІЙ, Sport.ua

«Энергия» (Львов) - «Спортлидер+» (Хмельницкий) - 9:2 (4:0)

«Энергия»: Андрей Питуля, Александр Бондарь, Валерий Легчанов, Владислав Мазур, Денис Овсянников, Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Максим Павленко, Михаил Грицына, Сергей Коваль, Степан Струк, Тарас Кузь
«Спортлидер+»: Максим Лысенко (Сергей Шевцов, 10-20), (Сергей Шевцов, '10), Алексей Фетько, Андрей Засенко, Андрей Чуднов, Вадим Иванов, Виталий Атаманюк, Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Максим Коробка

Евгений Рогачев, 3, Валерий Легчанов, 10, 14, Денис Овсянников, 17, Михаил Грицына, 25, Александр Бондарь, 30, 31, Сергей Коваль, 31, Максим Павленко, 37 - Максим Коробка, 24, Дмитрий Калуков, 34, с пенальти

- Андрей Засенко, 13. Алексей Фетько, 25. Андрей Чуднов, 31.

Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Игорь Овчинников (Симферополь)

Удары (в створ): 37 (24) - 18 (10)

ЭНЕРГИЯ - СПОРТЛИДЕР+. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

События матча

37’
ГОЛ !
Максим Павленко(Энергия (Львов)) вышел один на один с Шевцовым и уверенно реализовал момент.
34’
ГОЛ !
с пенальти забил Дмитрий Калуков(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Пробил точно под перекладину.
31’
ГОЛ !
Сергей Коваль(Энергия (Львов)) подкараулил отскок и точно пробил из пределов вратарской.
31’
ГОЛ ! Александр Бондарь(Энергия (Львов)) точно пробил по пустым воротам.
30’
ГОЛ !
Александр Бондарь(Энергия (Львов)) со своей половины площадки точно пробил по пустым воротам.
25’
ГОЛ !
После передачи от А.Бондаря Михаил Грицына(Энергия (Львов)) с близкого расстояния переправил мяч в сетку.
24’
ГОЛ !
Максим Коробка(Спортлидер+ (Хмельницкий)) принял мяч в 7-ми метрах от ворот, развернулся и точно пробил под перекладину.
17’
ГОЛ ! Д.Бондарь на левом фланге обыграл оппонента, прострелил на дальнюю штангу и Денис Овсянников(Энергия (Львов)) переправил мяч в сетку.
14’
ГОЛ ! Валерий Легчанов(Энергия (Львов)) принял мяч на линии вратарской спиной к воротам, развернулся и пробил точно мимо Шевцова.
10’
ГОЛ ! После розыгрыша аута А.Бондарь прострелил с левого фланга и Валерий Легчанов(Энергия (Львов)) переправил мяч в сетку.
3’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Рогачев(Энергия (Львов)). Энергия заработала опасный штрафной и Рогачев метров с 7-ми пробил точно под перекладину.
Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.