Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 января 2018, 17:50
2218
0

Фінішувала велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!»

Хвиля спортивних змагань, фестивалів та інших заходів прокотилася по всім регіонам нашої країни+ФОТО

| Обновлено 30 января 2018, 17:50
2218
0
Фінішувала велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!»
Традиційно у вересні Україна відзначає свято величі духу і мужності, здоров’я, сили і краси – День фізичної культури і спорту. 
Хвиля спортивних змагань, фестивалів та інших заходів прокотилася по всім регіонам нашої країни, а 14 вересня 2013 року накрила столицю, де пройшло масштабне всеукраїнське святкування.
 
Київський Хрещатик 14 вересня ряснів спортивними естафетами, конкурсами, майстер-класами з різних видів спорту, організованими спортивними товариствами, установами і організаціями, ДЮСШ та спортклубами для киян та гостей міста, а на головній сцені свята Національним олімпійським комітетом України було проведено Олімпійський урок. 
 
І Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», незважаючи на несприятливі погодні умови, разом із всією Україною відзначив на центральній вулиці столиці День фізичної культури і спорту!








 
Так, ВЦФЗН «Спорт для всіх» привертав увагу дорослих і малих відвідувачів заходу до активного відпочинку спеціально облаштованим майданчиком,  де всі охочі мали змогу пограти в настільний теніс, позабивати м’яча у ворота, а малеча, не боючись дощу, каталася на велосипедах.
 
Також, в рамках святкових заходів з нагоди відзначення в Україні Дня фізичної культури та спорту 14 вересня 2013 р. до Києва з’їхалися любителі та професіонали - велосипедисти з усіх регіонів нашої спортивної країни для участі у ІХ Всеукраїнській велоестафеті «Спорт для всіх єднає Україну!». 
 
Міністерство молоді та спорту спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» вкотре об’єднали спільною метою популяризації занять фізичною культурою і спортом, активного дозвілля і здорового способу життя жителів міст, містечок та селищ нашої країни!
 
З головної святкової сцени країни, на столичній вулиці Хрещатик, було дано старт і, незважаючи на несприятливі погодні умови, колона велосипедистів проїхала понад 40 км. по вулицям столиці, несучи ідею «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ – ЗДОРОВ’Я КОЖНОГО». 
На пам'ять про участь у заході 75 учасників отримали медалі та дипломи  від заступника Міністра молоді та спорту України Сисюка Вадима Миколайовича та директора ВЦФЗН «Спорт для всіх» Пчеліна Сергія Вікторовича.



Спорт для всіх
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.