Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1679
1

Роман КОВАЛЬЧИК: «Відступати далі немає куди»

«Ураган» – «ЛТК» – 3:2. Післяматчеві коментарі

Роман КОВАЛЬЧИК: «Відступати далі немає куди»

Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер «ЛТК»:

- Знову хочу привітати суперника з перемогою, вже вдруге, власне. Вони билися, старалися і дотягнули до переможного, так потрібного їм результату. Щодо гри, то вона була дуже цікавою для обох команд і для вболівальників, як ваших, так і тих, хто переглядав гру в інтернеті і по телебаченню. Гра виявилася дуже напруженою, кульмінаційно-цікавою та індивідуально високого рівня. Хлопці обох команд показували сьогодні свої кращі сторони.

Якщо аналізувати гру нашої команди, то я трошки незадоволений, адже ми не змогли зачепитись за позитивний результат в Івано-Франківську, нам це не вдалося зробити. Будемо надалі налаштовуватись, підкореговувати свою гру на домашні матчі, адже відступати далі немає куди.

Дякую вам та вашій команді. Все у вас дуже гарно організовано, фан-клуб чудовий. Тут дійсно дуже приємно грати. А особливу «подяку» хотілось висловити суддям, вони знають за що…

Юрій КОСТИШИН, тренер «Урагану»:

- Напевно усі вболівальники бачили, що матч був дуже важкий. Перш за все, хочу подякувати за підтримку рідних трибун. Щодо гри, то матч виявився зовсім не на нашу користь, адже у спорті є таке поняття «фарт», або «везіння». Вчора це везіння було на нашій стороні, а сьогодні… Та не будемо грішити, Бог повернувся до нас, значить ми більше цього заслуговували. Загалом, претензій до футболістів немає, адже усі віддавались наскільки вистачало сил. Ми хотіли підтримувати високий темп, тому робили часті зміни. Добре, що все ж таки ми свого досягли.

- В кінці матчу травмувався Павел Будняк, що з ним?
- Будняк довший час не тренувався в повну силу, приблизно 3-4 дні. У нього була мікротравма й зараз, напевно, знову рецидив тої травми. Та я думаю, що він налаштований на вирішальну гру, тому буде здоровий.

- Попереду найважливіший матч, як налаштовуєтесь?
- Сто відсотків, що наступний матч буде найважливішим. Тим більше, що в Луганську важко грати через специфічне покриття, але на даний час я вірю в нашу команду. Після тих невдач, які у нас були, хлопці все ж таки знайшли свою гру.

Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Rumata.Kastorsky
у Ковальчика знову "судді". це вже якась візитна картка "команд із східного регіону".. судді сьодні чудили, але чудили в обі сторони. і перший дабл-пенальті, якщо вже на ті пішло, Ураган мав пробивати хвилин на 5 раніше.