Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1676
1

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Перший крок ми зробили»

«Ураган» – «ЛТК» – 6:1. Післяматчеві коментарі

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Перший крок ми зробили»

Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер «ЛТК»:

- Насамперед хотів би привітати «Ураган» з першою перемогою. Вони - молодці, сьогодні було видно на полі тільки одну команду - «Ураган» (Івано-Франківськ). Нас не було взагалі видно, тому я вважаю, що результат абсолютно закономірний. В такому ракурсі навіть не знаю, що більше сказати. Ми програли все повністю, починаючи з тактики та індивідуальної майстерності наших гравців, де явно було помітно, що ваші гравці є сильніші на голову. Не дивно, що «Ураган» на другому місці, а ми до вас не дотягуємо.

На гру готувалися як завжди. Зараз трошки в нас пішов дисбаланс команди, після Кубку України почалась переоцінка можливостей основних гравців. У мене немає претензій тільки до Бессалова і молодого Дзюби. До інших є надзвичайно великі претензії. Та претензії претензіями, а гра - грою. Вони не зробили те, що ми їх просили, й автоматично гра закотилася в таке русло, що потім її витягнути було просто неможливо.

- Чи є у вас на завтра якісь заготовки, чи будете, можливо, перебудовувати свою гру?
- Ми будемо готуватися. Кардинально перебудовуватись не будемо. У нас команда молода, наша сила в командній грі, адже індивідуально усі ваші гравці сильніші за наших. Щось нове вигадувати не будемо, будемо намагатися більш відповідально грати, як ми грали раніше. Думаю, що сьогоднішній матч усім гравцям показав їхні місце. Вони трошки охолодилися й далі будуть показувати ту гру, яку вони раніше демонстрували. У нас немає явно виражених лідерів, які б вели за собою команду.

Так, раніше ми демонстрували хорошу командну гру, хороші швидкості та інше. А просто стояти на полі та індивідуально обігрувати футболістів, які на даному етапі сильніші, ми не можемо. Тому далі будемо грати, моделювати командну гру. Швиденько проаналізуємо, адже часу не так багато і постараємося поставити ту гру, яку ми демонстрували дотепер. Тим паче, що інших варіантів у нас немає.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Хочу подякувати хлопцям. У мене немає претензій ані по настрою, ані по бажанню, ані по самовіддачі. Саме з цього і виходить загальна гра, а вона сьогодні у нас вийшла. Потрібно констатувати факт, що наша гра була на протязі двох таймів. Вже з початку другого тайму «ЛТК» почали грати вп'ятьох, думаю, можливо, вони вже берегли сили на завтрашній матч. А завтра має бути важко, однак перший крок ми зробили.

Нам потрібно брати дві домашні перемоги, щоб легше було їхати на виїзд. Адже у Луганську важко грати, там і зал специфічний, і підтримка «ЛТК» все збільшується. Хочу ще раз подякувати усім хлопцям за хорошу гру та нашим вболівальникам за палку підтримку.

Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.