Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 02 июня 2013, 12:13
18730
43

Денег нет, но есть характер + ВИДЕО

«Кривбасс» в упорной борьбе обыграл «Карпаты»

| Обновлено 02 июня 2013, 12:13
18730
43
Денег нет, но есть характер + ВИДЕО

В останньому у сезоні домашньому матчі Олег Таран зробив деякі кадрові перестановки. Замість Сердюка і Дедечка на поле вийшли Лобжанідзе і Прийомов. Юрій Дячук-Ставицький здійснив лише одну заміну, випустивши на поле Штіліча замість Кенії.

На початку гри небезпечний рейд до воріт Мисака здійснив Федорчук, проте захисники зуміли вибити м’яч на кутовий. І після розіграшу цього стандарту виник перший небезпечний момент матчу, коли після удару Бартуловича небезпечно пробив головою Самодін. Міг відзначитись і Гітченко, пробивши здалеку впритул зі штангою.

І все ж зусилля криворіжців матеріалізувались у забитий гол. Після передачі Пашаєва Прийомов з правого флангу атаки прострілив до штрафного на Самодіна, який в оточенні Мілошевіча та Ксьонза зумів в один дотик пробити повз Мисака. Для російського легіонера це був вже 9-й гол від початку чемпіонату.

«Карпати» заробили перспективний штрафний, але Голодюк на відміну від недавнього домашнього матчу з «Зорею» цього разу вистрілив у «молоко». Наступний же удар сходу Голодюка прийшовся в рамку воріт, але Боровик розгадав намір півзахисника гостей. Підняв напругу у штрафному суперника і Зеньов, який увірвався до штрафного, але пробив низом поруч з дальньою стійкою.

Криворіжці ж свого шансу не втратили і знову результативною атака була правим флангом, звідки Бартулович навісив на дальню штангу, де неприкритий захисниками Лисицький головою пробив у протилежний від воротаря кут. До честі «Карпат» вони не знітились з таким бурхливим розвиток подій і швидко скоротили рахунок до мінімуму. Зеньов, як у свої кращі часи, здійснив вилазку до штрафного, обіграв оборонця і пробив низом під руками Боровика.

Другий тайм активніше почали «Карпати», проте пожвавлення на трибунах викликала масована атака «Кривбасу», яка завершилась дальнім ударом сходу Федорчука, коли м’яч прошмигнув над поперечиною воріт. Тут же хапається за голову і Антонов, пробивши з декількох метрів поруч зі штангою. Забракло влучності і Прийомову, який з близької відстані небезпечно пробив над поперечиною.

Юрій Дячук-Ставицький зробив дві заміни, випустивши по черзі на поле Кенію та Кополовця. І джокери «Карпат» активно увійшли в поєдинок. Якщо після передачі Кенії Зеньов пробив вище воріт, то після пасу низом Кополовця естонський нападник не схибив, оформивши свій перший дубль в українських чемпіонатах – у 108-й грі. Проте це був не єдиний дубль у цій грі, бо згодом Самодін після кутового удару Бартуловича випередив захисників і головою влучно пробив під поперечину, провівши свій 10-й гол у чемпіонаті і наздогнавши за цим показником свого партнера по команді Антонова.

Під кінець гри обидві команди намагались завершити атаки дальніми ударами, але по черзі Кенія, Кополовець і Прийомов пробивали вище воріт. Міг збільшити гольовий реєстр Антонов, але захисник встиг вибити м’яч з лінії порожніх воріт.

Так «Кривбас» взяв реванш за розгромну поразку від «Карпат» у першому колі, перервавши при цьому безвиграшну домашню серію  проти львівського клубу, яка з 2006 року тривала  п’ять ігор – три нічиї та дві поразки. Підопічні Олега Тарана також збільшили безпрограшну домашню серію, яка триває 6 ігор – чотири перемоги та дві нічиї. На «Кривбас» тепер чекає гра у Луцьку з «Волинню»,  яка, граючи у меншості в Ужгороді, зуміла здобути нічию, повернувши «Говерлу» у першу лігу.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Кривбасс» - «Карпаты» - 3:2

Сергей Самодин, 18, Виталий Лисицкий, 34, Сергей Самодин, 77 - Сергей Зенев, 37, 67

«Кривбасс»: Евгений Боровик, Богдан Шершун, Виталий Лисицкий, Павел Пашаев, Уча Лобжанидзе, Андрей Гитченко, Валерий Федорчук, (Дмитрий Лепа, '91), Младен Бартулович, Владимир Приемов, (Ринар Валеев, '89), Сергей Самодин, (Александр Иващенко, '94), Алексей Антонов
«Карпаты»: Роман Мысак, Иван Милошевич, Игорь Пластун, Игорь Озаркив, Игорь Я. Худобяк, Александр Гладкий, (Леван Кения, '62), Муртаз Даушвили, Павел Ксенз, Олег Голодюк, (Марсело Марселиньо, '76), Семир Штилич, (Михаил Кополовец, '66), Сергей Зенев

 Виталий Лисицкий, 70. Сергей Самодин, 74. Богдан Шершун, 90. - Муртаз Даушвили, 33.

Арбитр: Дмитрий Кутаков (Бровары)

Удары (в створ): 14 (8) - 11 (3)
Угловые: 7 - 5
Оффсайды: 3 - 5.

Зрителей: 3.340
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,750 -  7,500. 

КРИВБАСС - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

События матча

77’
ГОЛ ! После подачи углового Сергей Самодин(Кривбасс) высоко выпрыгнул в 45-м секторе и головой отправил мяч в сетку.
67’
ГОЛ ! После передачи на ход Кополовец сделал прострел из 46-го сектора и Сергей Зенев(Карпаты) из 28-го сектора расстрелял ворота.
37’
ГОЛ ! Сергей Зенев(Карпаты) ворвался в штрафную ипробил низом в дальний угол из 35-го сектора - мяч пролетел под рукой Боровика и залетел в ворота.
34’
ГОЛ ! После навеса с левого фланга от Федорчука защитник Карпат не сумел выбить мяч, Бартулович навесил из 19-го сектора, и Виталий Лисицкий(Кривбасс) из 37-го сектора головой отправил мяч в сетку.
18’
ГОЛ ! Пашаев классной разрезной передачей нашел в штрафной Приемова, тот в касание прострелил из 19-го сектора, и Сергей Самодин(Кривбасс) из 28-го сектора отправил мяч в сетку.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 49
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

ОФИЦИАЛЬНО. УАФ дисквалифицировала ведущего игрока Шахтера на 2 матча
Футбол | 19 апреля 2024, 20:58 98
ОФИЦИАЛЬНО. УАФ дисквалифицировала ведущего игрока Шахтера на 2 матча

Зубков получил наказание за грубую игру

Комментарии 43
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sagu1983
Зрителей: 3.340 ((((((
я был на том матче думаю 6000-7000 было
Vadoss97
Красавы..... Ну дайте им денег, ёпта.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dmitro22
[quote Маяковский—18.05.2013 23:35] і то, завдяки сусідам, ще більш бездарнішим.....quote]
я так розумію ще більш бездарніші сусіди - це Волинь. Ну-ну побачимо чим закінчиться дербі в слідущом сезоні.
myroslavmail
А і ще - давно хотів сказати але радує що хоча би забиваємо. Якщо подивитись на кількість забитих, то ми далеко не аутсайдери... але претензій до турнірного положення не маю...
myroslavmail
А і ще - давно хотів сказати але радує що хоча би забиваємо. Якщо подивитись на кількість забитих, то ми далеко не аутсайдери... але претензій до турнірного положення не маю...
myroslavmail
В назві статті "Денег нет..." це про кого, про Кривбас чи Карпати, так і не зрозумів?
lexxkr
Кривбасс с победой!
pwnzor11
Кстати про Вилкула, было обьявление на стадионе мол Вилкул приехал и смотрит футбол
masterigor86
Богатых в Кривом Роге много,взять хотябы Вилкула отца и сына, а обласном управленииих сколько.Но им из-за политических амбицый некогда обратить внимание на родной город.Ведь власть может поменятся и как быть тогда.Мер Вилкул ничего не сделал для команды и содержания городского стадиона.Мне стыдно затаких руководителей .
rno555
де грають Федорчук.Мартинюк.Ткачук і т д- і як грають- а хто в КЛ- грузини ніякі і їи подібні ?-чому так-?
pwnzor11
Отличный матч. Смотрелся на одном дыхании. Дякуемо за характер.
Igoroshko-Kiev
ну теперь то Шуфрич точно уже Кривбасс купит
thrasher1990
Во время просмотра матча наворачивалась слеза,слеза радости и гордости,за то,что есть такие команды,аж захотелось снять худ.фильм снять про них в стиле олдскульных "300 Спартанцев".и баннер болельщиков подбавил драматизма.
бесконечное уважение футболистам из Кривого Рога
massimo2012
Ти все українське ненавидиш.чи тільки козацький.запорізький одяг? Я то думав.що ти фанат Дніпра - команди і міста.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
makas11
это в стиле западной украины. ищите корень зла в ставицких бубницких дыминсцких и прочих ...цких. ваши "бонзы"оборзели ставят бездарь у руля норм команды.и ее голодные игроки обыгрывают)))))
makas11
и результат прийдет.
makas11
и в казацких шароварах)
makas11
может карпатам играть в вышиванках?))))))))