Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1775
1

Александр ИЩЕНКО: «Не верю в полное фиаско Карпат»

Экс-тренер «Карпат» - о состоянии львовского клуба

— На мій погляд, негаразди львівського клубу слід пов’язувати передовсім із проблемами ігрового характеру, а не займатися пошуком якихось підводних течій і намагатися ними пояснювати катастрофічні результати команди.

ПРО КОСТОВА-МОТИВАТОРА

Кажуть, пан Нікола не може достукатися до своїх підопічних і налаштувати на буденні поєдинки чемпіонату? Знаєте, нині я не схильний до категоричних думок. Із одного боку, дарма забувають про те, що Костов прийшов в «Карпати» зі своїм баченням гри, яке кардинально відрізняється від того, що культивувалося в клубі останніми роками. Оцінювати правильність обраного курсу зарано, але слід розуміти, що для перебудови на нові рейки потрібен час. Із іншого погляду, відповідальності з наставника ці фактори не знімають. Припускаю, що Костов десь кинувся в крайнощі, а цього робити не варто: він, імовірно, був недостатньо поінформований, забув про деякі особливості менталітету, почав занадто радикально насаджувати свої принципи, що й виливається в ганебні результати. Утім, це лише припущення.

ПРО МАСОВЕ ТА НЕАКУРАТНЕ ОМОЛОДЖЕННЯ

Складно не звернути увагу на те, з яким азартом Костов розпочав уводити до стартового складу молодих футболістів. Чи не занадто форсував цей, зазвичай, дуже специфічний процес наставник? Вочевидь, форсував. Після «Арсеналу» Костов не намагався виставити молодих Ігоря Озарківа та Миколу Жовтюка в кращому світлі, а, навпаки, добряче «пройшовся» на їхню адресу. Безперечно, обидва провалили матч, але хіба в цьому немає провини безпосередньо тренера? Хіба Костов не міг адекватно оцінити стан своїх підопічних? Якби зумів, то й не довелося би робити дві заміни посеред першого тайму. Звичайно, дуже просто звинуватити молодих, але в глобальному розумінні це не є виходом із ситуації

ПРО ВПЛИВ ЖУРНАЛІСТІВ

Мені здається, що одними з винуватців певних негараздів «Карпат» є представники ЗМІ. Мене вкрай дивувало, коли після кількох успішних матчів журналісти розпочали навішувати ярлики, на кшталт Кенія — «новий Мессі», а Богатінов — кращий од Касільяса. Слід бути обережнішими, адже це все відкладається в головах і може впливати, як мінімум, на підсвідомому рівні.

ПРО ЙМОВІРНИЙ ВИЛІТ

У повне фіаско «Карпат» не вірю під жодним соусом! Упевнений, що команда розуміє близькість катастрофи, а тому, зрештою, зосередиться. Однозначно ввімкне свій вплив Петро Димінський: роль та авторитет цієї людини дозволяє належним чином налаштувати колектив.

«Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vovazin1991
Однозначно ввімкне свій вплив Петро Димінський
--------------------------------------------------
оця фраза мені сподобалась