Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 15 апреля 2013, 22:01
3691
0

Свято для майбутнього київського футзалу

В Києві відбувся дитячий турнір присвячений 20-річчю «Київ-НПУ»

| Обновлено 15 апреля 2013, 22:01
3691
0
Свято для майбутнього київського футзалу

Нещодавно у Києві пройшов турнір серед дітей 2003 року народження на призи від ФК «Київ». Саме цей турнір відриває низку заходів, приурочених до святкування 20-річчя єдиного професійного київського клубу. В турнірі брали участь 4 команди: «Зірка», «Переможець», «Спартак» та дитяча команда винуватців свята – ФК «Київ».Усі зустрічі були зіграні впродовж одного дня в спорткомплексі «Сокіл».

Перед початком турніру з привітальною промовою виступив виконувача обов’язки  президента Федерації футзалу м. Києва (на той час) Сергій Кравцов та головний суддя турніру, арбітр національної категорії Руслан Лутій. Жереб у півфіналах визначив такі пари: «Переможець» – «Зірка» та «Київ» – «Спартак».

В першому півфіналі зустрілися «Зірка» та «Переможець»: на голи Думанського, Вдовенко (дубль), Німенко, Калмикова (дубль) та Тінякова «переможці» спромоглися відповісти лише м’ячем Крутова – 7:1, «зірки» відправились у фінал. Значно напруженішим вийшов другий півфінальний матчу, де «Спартак» зіграв з «Києвом». Завдяки м’ячам забитим на початку та в кінці зустрічі, «спартаківці» святкували перемогу. Голами відзначилися Тесленко на 1-й хвилині та Фернандо на 29-й (згідно з регламентом гралося два тайми по 15 хвилин).

Матч за третє місце вийшов найвидовищнішим та найнапруженішим у турнірі. Футзалісти «Переможця» тричі виходили вперед, але «кияни» так само тричі зрівнювали рахунок. Голами у складі «Переможця» відзначилися Ріттер (дубль) та Крутов, а у «Києва» відповіли Ахмадов та Лесь (дубль). В серії післяматчевих пенальті перемогу і почесне третє місце здобула команда «Переможець».

Фінал суттєво поступався за інтригою своєму «втішному» аналогу через те, що «Зірка» виявилася значно сильнішою за свого опонента, відправивши у ворота «Спартака» шість «сухих» м’ячів. Голами в цій зустрічі відзначилися Думанський, Калмиков, Мельник та Вдовенко (хет-трик).

Традиційно було відзначено кращих гравців турніру. Найкращим воротарем було визнано Сергія Козиря («Спартак»), приз кращого гравця отримав Назар Німенко («Зірка»), а найкращим бомбардиром з показником у п’ять голів став Єгор Вдовенко («Зірка»). Медалі та кубки переможцям вручали головний тренер «Київ-НПУ» В’ячеслав Листопад та гравців основного складу команди.







Андрій ГУЛІЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Прошу поддержки, а не хейта». Украинец прокомментировал бой с россиянином
MMA | 29 марта 2024, 02:11 2
«Прошу поддержки, а не хейта». Украинец прокомментировал бой с россиянином

22 июня Игорь Потеря проведет поединок против Шары Буллета

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.