Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 15 апреля 2013, 21:19
1923
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «При рахунку 3:0 доводити до 3:2 не можна»

«Ураган» – «Спортлідер+» – 6:3. Післяматчеві коментарі

| Обновлено 15 апреля 2013, 21:19
1923
0
Сергій ГУПАЛЕНКО: «При рахунку 3:0 доводити до 3:2 не можна»

Іван СТАСЮК, головний тренер «Спортлідер+»:

- Хочу привітати «Ураган» з перемогою. Також хочу подякувати своїм гравцям, вони сьогодні виконали великий об'єм роботи. Минулого разу, на прес-конференції в Івано-Франківську я обіцяв, що наступного разу ми намагатимемось показати гарний футзал. Думаю, що сьогоднішня гра суттєво відрізняється від нашого попереднього матчу.

Щодо рахунку… Перші два пропущені м'ячі ви самі бачили, помилялися дуже. Не змогли забити «Урагану» при виході 2 в 1, і одразу ж поплатилися другим м'ячем у власні ворота. Сьогодні нас переслідує «злий рок», в першому таймі гравці отримали травми, а в другому вже троє хлопців не змогли дограти матч. Проте, гра з цих моментів і складається. Десь отримав травму, десь помилився - суперник забив.

Ваша команда - молодці. Думаю, що ключовим моментом в матчі був четвертий гол в наші ворота, він переломив хід гри. Звичайно, нам також плюс, що ми з рахунку 0:3 змогли скоротити відрив до 2:3, а пропустили вчетверте, банально не розібравшись біля воріт. П'ятий гол ви бачили, арбітр дав червону картку нашому гравцю, чим скористався «Ураган». Шостий гол також банально помилилися в захисті.

- «Спортлідер+» доволі молода команда, проте незаперечним фактом є те, що вона суттєво прогресує. Які завдання ставите на наступний сезон?
- Про плани завжди питають президента клубу. Я лише тренер, можливо, завтра вже і не буду працювати. Але на даний момент скажу, що команда буде існувати, вже є напрацювання з гравцями. З наступного сезону ми переїжджаємо в інший зал, ставимо новий паркет. Тому, із впевненістю можу сказати, що футзал в Хмельницькому буде!

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Якщо чесно, по цій грі коментувати не дуже й хочеться. Сподіваюсь, що подібна гра була у нас в останнє. Не сподобалось, що було малу руху, «недонастрой» у хлопців був помітний, а також недостатня концентрація.

Я знаю, що хлопці можуть грати на 100% краще. Тому такий перебіг матчу мене не влаштовує. Звичайно те, що перемогли це добре, але при рахунку 3:0 доводити до 3:2 не можна. Нам треба було зіграти по-максимуму. Звичайно, мінусів було багато, але команда перемогла. Вітаю усіх із цим та дякую вболівальникам за підтримку.

- Чому сьогодні Додо і Луїс Негао вийшли тільки під кінець матчу?
- Крім Додо і Негао у нас є й інші гравці, які також повинні виходити на майданчик. Немає запасних і основних, тому ми вирішили дати можливість пограти Кордобі і Шураку. Також у Негао легка травма, тому ми його притримали трошки.

- Морено вибув до кінця сезону?
- Думаю, що він вибув до кінця сезону. Завтра він поїде на обстеження, й скоріш за все його чекатиме операція.

Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»
Футбол | 24 апреля 2024, 21:47 13
МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»

Экс-форвард «Динамо» хочет вернуться только в киевский клуб

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.