Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 11 апреля 2013, 14:51
11815
34

Энергия – Ураган – 2:7 + ВИДЕО

«Ураган» во Львове громит чемпиона Украины и выходит в плей-офф

| Обновлено 11 апреля 2013, 14:51
11815
34
Энергия – Ураган – 2:7 + ВИДЕО

До поразок чинного чемпіона України львівської «Енергії» футзальна громадськість починає звикати. Чорна смуга «зелено-білих» в Екстра-лізі продовжилася у 25-му турі. «Енергетики» перед рідними вболівальниками зазнали розгромної поразки від принципового суперника з Івано-Франківська. «Ураган» розгромив «Енергію» з рахунком 7:2.

Програвши вдев’яте у сезоні, «Енергія» ще глибше стала на лезо ножа в турнірній таблиці. Свою участь у плей-офф чинному чемпіону потрібно ще довести. Натомість «Ураган», перемігши у Львові, гарантував собі участь у головному турнірі сезону.

Дебют матчу краще вдався команді Сергія Гупаленка. На першій хвилині вихід два в один змарнував Сімка, а з ударом Будняка з труднощами впорався Кардаш. Не забив Будняк і на восьмій хвилині поєдинку, коли двічі метрів з десяти перевірив пильність воротаря «Енергії». У першій половині першого тайму за «Енергію» відповів Рогачов. З ударом Євгена справився Ципун.

Ближче до середини першої 20-тихвилинки підопічні Миколи Сича повністю вирівняли гру, а ближче до завершення першого тайму перехопили ініціативу. Павленко, Рогачов та Струк мали нагоди для того, аби відкривати рахунок, однак у відповідальний момент хибили, або били в Ципуна. На 17-й хвилині, коли безсилим був уже воротар франківців, м’яч з порожніх воріт після «пожежі» виніс Луіз Негао. У другій половині першого тайму моментів у франківців було мінімум. Здебільшого це були неточні удари з контратак.

Не надто приємне завершення першого тайму «Урагану» вдалося перетерпіти, і у другій половині гри свої умови на майданчику диктували уже підопічні Сергія Гупаленка. Усе відбулося приблизно так, як і в минулому матчі цих команд у столиці Прикарпаття. На увесь матч «Енергію» не вистачило.

Друга двадцятихвилинка ще раз довела, що не усі гравці «Енергії» на даний момент грають так, як робили це півроку чи рік тому. Когось постійно переслідують травми, хтось уже не може грати на такому рівні, хтось уже не хоче, а комусь взагалі нічого не вдається або банально не щастить. Мабуть, не складно здогадатися, що по завершенні сезону в команді відбудуться серйозні кадрові зміни. А вони, як показують останні матчі, є необхідними.

Будняк та Сімка напочатку другого тайму розіграли домашню заготовку. Павел з ауту прострілив, а Андрій опинився в потрібному місці в потрібний час. Утім, раділи франківці недовго. Павленко у наступній атаці львів’ян зрівняв рахунок, пробивши головою після довгої передачі зі своєї частини майданчика. Не обійшлося тут і без ляпу від Кирила Ципуна – 1:1.

Гол Павленка дещо завів досвідченого «енергетика». Максим двічі після забитого м’яча намагався знайти друге щастя біля воріт Ципуна. У цих епізодах Павленко бив мимо.

Не пройшло у матчі і двох хвилин, як «енергетики» опинилися у ролі тих, кому потрібно було наздоганяти суперника. Кіндратів наважився на дальній удар, м’яч зрикошетив від Чепорнюка і опинився за спиною у Кардаша. Неприємний гол не зламав «Енергію». Підопічні Миколи Сича продовжували атакувати і робили це небезпечно. У господарів майданчика були усі шанси зрівняти рахунок і розпочати усе з початку. Утім, Струк свій шанс змарнував. Степан метрів з п’яти не влучив у ворота…

Останні десяток хвилин чинному чемпіону України краще на згадувати взагалі. «Ураган» у цьому ігровому відрізку зняв усі питання щодо переможця матчу. «Енергетики» будь-що старалися відновити статус-кво, пішли вперед, і отримали два зовсім необов’язкові голи у власні ворота. Спочатку Додо з гострого кута «поправив зачіску» Кардашу, а Будняк з кутового відправив Володю на лавку запасних. Після курйозного голу польського легіонера «Урагану» рахунок став 1:4.

Признаки життя «Енергія» подала через одну хвилину. Після удару Пічкурова та серії рикошетів цифри на табло змінилися – 2:4.

Коли ще інтрига жила у матчі, «Енергія» забула, що таке захист і помчалася в атаку. Утім, при такій грі більше моментів виникало в «Урагану». Луіз Негао влучив в штангу та поперечину, а перед цим Коваль з метра примудрився не влучити у ворота.

Заспокоїв глядачів на трибунах один з кращих гравців матчу Павел Будняк. Поляк за п’ять хвилин до сирени вперше у грі пробив Владислава Лисенка.

Пропустивши п’ятий гол, Микола Сич кинув в бій п’ятого польового гравця. Утім, це нічого не допомогло. Шотурма з другого разу влучив у порожні ворота. Тайм-аут Сергія Гупаленка за 1.23 до завершення матчу означав повну капітуляцію однієї команди над іншою. Під час хвилинної перерви Микола Сич нічого не говорив своїм підопічним. Щось змінити у цій грі було неможливо. Натомість наставник франківців на останню хвилину матчу випустив Будняка як п’ятого польового. Добив поранену «Енергію» Євген Валенко. Сьомий гол гостей на 39-й хвилині був жирною крапкою у матчі. «Ураган» «здув» суперника в енергетичному дербі

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» (Львов) – «Ураган» (Ивано-Франковск) – 2:7 (0:0)

«Энергия»: Владимир Кардаш (Владислав Лысенко, 33) - Валерий Легчанов, Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Максим Павленко, Павел Пичкуров, Сергей Коваль, Сергей Чепорнюк, Сергей Якунин, Степан Струк
«Ураган»: Кирилл Ципун - Андрей Симка, Додо, Евгений Валенко, Луиз Негао, Максим Павлюк, Морено, Павел Будняк, Петр Шотурма, Роман Киндратив, Роман Кордоба, Рониньо, Тарас Шурак

Арбитры: Геннадий Гора, Сергей Гроховецкий (оба – Киев)

 Максим Павленко, 24, Павел Пичкуров, 32 - Андрей Симка, 24, Роман Киндратив, 26, Додо, 31, Павел Будняк, 31, 35, Петр Шотурма, 38, Евгений Валенко, 39.
 Ильдар Макаев, 38. - Додо, 31. Луиз Негао, 35.

Удары (в створ): 17 (9) – 26 (18).

ЭНЕРГИЯ – УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

39’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Валенко(Ураган (И.-Франковск)). Павленко неудачно сбросил мяч в свою штрафную и там Валенко ударом с 4 метров отправил мяч в сетку.
38’
ГОЛ !
Гол точным ударом в пустые ворота со своей половины забил Петр Шотурма(Ураган (И.-Франковск)).
35’
ГОЛ !
Гол забил Павел Будняк(Ураган (И.-Франковск)). Шотурма прошел по центру, сделал передачу влево на Будняка, и тот точно пробил мимо Лысенко.
32’
ГОЛ !
Гол забил Павел Пичкуров(Энергия (Львов)). После прохода по центру Пичкуров пробил и мяч от ноги Ципуна влетел в ворота.
31’
ГОЛ !
Гол прямым ударом с углового забил Павел Будняк(Ураган (И.-Франковск)). Мяч пролетел между ног Кардаша и оказался в сетке.
31’
ГОЛ !
Гол забил Додо(Ураган (И.-Франковск)). Додо принял мяч на левом фланге, и сильнейшим ударом от бровки вколотил мяч а сетку.
26’
ГОЛ !
Гол забил Роман Киндратив(Ураган (И.-Франковск)). После дальнего удара Киндратива метров с 12-ти мяч задел Чепорнюка и от него влетел в ворота.
24’
ГОЛ !
Гол забил Максим Павленко(Энергия (Львов)). Кардаш сделал длинную передачу, Павленко головой пробил в ближний угол, и Ципун не смог справиться с этим ударом.
24’
ГОЛ ! Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). Будняк с аута быстро сдела передачу на дальнюю штангу и Симка переправил мяч в ворота.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна
Футбол | 28 марта 2024, 14:38 6
Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна

Укус клеща спровоцировал рак мозга

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 34
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
поддерживаю
marians
В Енергіі новий тренер вже.
marians
Альо, спорт.юа хватить коменти видаляти!!
ROMA1501
mr.kuhara—11.04.2013 10:35 А повтор першого голу Сімки у ворота Енергії показати слабо???!!!
ГОЛ СІМКИ :
http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?futzal_energiya_ne_vigraye_uzhe_5_matchiv_pospil&objectId=326314&utm_source=JW_read_news&utm_medium=banner&utm_campaign=JW_read_news
videoman1985
Ребята, чтобы потом без обид, ладно? Автор каждого последующего комментария НЕ ПО ТЕМЕ матча Энергия - Ураган будет забанен на нашем сайте навсегда!
Andrey_87
Там походу просто камера його не встигла зловити.
mr.kuhara
А повтор першого голу Сімки у ворота Енергії показати слабо???!!!
keegan
Те що він зробив...
что, я лично не знаю
Andrey_87
Підозри на те, що в Енергії не все гаразд уже є давно. Не дарма відставка Гончаренка настільки втаємничена. Мабуть були дуже вагомі підстави у нього, що б подати у відставку наче не з того не з сього...
henry_14ua
Всі тут строчать, але ніхто не прочитав інтерв'ю Сича. Причина поразок неспортивна. Якщо є хтось, хто близький до "Енергії", то поділіться інфою, а то лячно за команду, погані думки в голову лізуть.
Andrey_87
Як взагалі можна брати 5 чоловік в збірну з команди яка програла 5 матчів з 7 останніх при одній нічиїй і перемозі над явним аутсайдером та ще й з великими труднощами.
keegan
как вообще можно было брать Струка в сборную???
Power
Ураган!!! Шкода що Локо дома відпустили...
ялен
Не зрозуміло було які четвірки в Енергії? Розбили їх для чого??? Та й питань багато залишилось..
rys75
да будняк хорош и вообще украинско-польская четверка классная!а голы -Цыпуна-железо!
keegan
Симку в сборную, жаль, что Будняк заигран уже за Польшу - он сейчас лучший в Украине
Vorobentus
без шансів
henry_14ua
Я просто ділюся своїми враженнями. Останні матчі "Енергія" починала непогана, але після певного моменту команду клинить і вона просто зупиняється.
Схоже, що чемпіонство розіграють "Ураган" та "Локо", а ось за інші два місця в плей-офф боротьба буде до останньої краплі крові)
minolt152
Супер!!!!!!!!!
Andrey_87
Якщо вже на те пішло, то голи Енергії це також фарт, перший гол це гол Ципуна, якимось чудом там мяч в воротах опинився, а другий також рекошет і гол. А взагалі Енергія програла по ділу і шансів зачепитися навіть за нічию не було і спирати на якийсь нефарт, коли команда програє 5 із 7 останніх матчів то якось дивно...