Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4149
0

Євген РИВКІН: «Сьогодні грали дві хороші команди»

«Ураган» – «Локомотив» – 3:4. Післяматчевий коментар головного тренера харків'ян

Євген РИВКІН: «Сьогодні грали дві хороші команди»

Євген РИВКІН, головний тренер «Локомотива»:

- Сьогодні грали дві команди, які займають перше та друге місця на цьому етапі змагань, тому матч видався дуже видовищним, цікавим та змістовним. Одна команда перемогла, інша - ні… Але це футзал - гра для вболівальників. Якщо сьогодні матч сподобався вболівальникам, то це означає, що обидві команди зробили те, що від них вимагалось.

- Чи очікували ви, що сьогодні буде такий результативний рахунок, адже так склалось, що долю попередніх матчів вирішував лише один забитий м'яч?
- Сьогодні грали дві хороші команди, тому рахунок міг бути і більшим. Повторюся ще раз, це гра. А склалось все так, як склалось.

- Команда «Локомотив» почала гру дуже активно, це таке налаштування?
- На кожну гру складений план і хлопці повинні його виконувати. Коли вони виконують його, то гра набирає змістовності. Якщо цього немає, то гра перетворюється на якийсь «сумбур». Добре, що сьогодні хлопці виконали план та надали нашій грі змістовності.

- Чи не вважаєте ви, що сьогодні занадто багато було фолів?
- Це гра, це емоції та видовище.

- Можете прокоментувати суддівську позицію цього матчу?
- Я вже наголошував, що моя задача - працювати з командою, а не дивитися на те, що роблять судді. Я працював з гравцями і не хотів втратити концентрацію.

- Можете дати відповідь, вже як тренер збірної України, чому в розширений список не потрапив Петро Шотурма?
- На це запитання я вже відповідав раніше. Я думаю, якщо ви маєте доступ до інтернету, то зможете знайти відповіді стосовно Шотурми і Сімки. Проте, я ще раз підкреслюю, що ці гравці в обоймі збірної. У вас дуже класні гравці, але велика їх частина - не українці. Саме тому ваші хлопці грають в дещо інший футзал, аніж гравці тих клубів, де немає легіонерів. Тому потрібен якийсь період, аби зібратись і підлаштувати гру під них. А за 5 днів це доволі складно зробити.

Петро Шотурма - дуже талановитий футзаліст. Ми співпрацювали з ним раніше. Дуже шкода, що він не зміг поїхати до Санкт-Петербургу восени. Однак на матчі з Польщею він грав у свій футзал, а інші хлопці ж в трохи інший. Потрібно зробити принаймні три збори, аби було порозуміння. Я розумію, що в збірній не всі найсильніші гравці, але в ній зіграні хлопці, які за 5 днів зрозуміють один одного.

Коли буде час, ми обов'язково покличемо більше хлопців у збірну України. Звичайно, як далі складеться - покаже час. Ви зрозумійте, відповідальність за результат несе тренер. Я не підтримую, коли мені кажуть - кого брати до збірної. Я взяв на себе відповідальність, і як я впораюся - це вже питання номер два. Надалі ми будемо співпрацювати з усіма хлопцями, але найголовніше зараз - вихід національної збірної до Євро.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 03:31 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.