Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2127
3

Сергій ГУПАЛЕНКО:«Кубковий матч був набагато легшим для нас»

«Ураган» – «Єнакієвець» – 3:2. Післяматчеві коментарі

Сергій ГУПАЛЕНКО:«Кубковий матч був набагато легшим для нас»

Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер «Єнацієвця»:

- Перш за все, хочу поздоровити «Ураган» з перемогою. Говорячи про нашу команду, то вже котрий матч поспіль ми починаємо з рахунками 0:2 чи 0:3, а вже після намагаємося «будувати будинки», коли вони вже зруйновані. Загалом, коментувати по грі нічого. Думаю, що якби перший тайм ми зіграли так, як другий, то результат сьогодні був би зовсім інший. Дякую всім...

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Загалом, перший тайм ми розпочали дуже здорово, змогли швидко тричі забити супернику. Проте після цього почали грати на результат, що негативно позначилося на команді. Хлопці почали хвилюватися за рахунок, тож перестали грати у свій звичний футзал. Другий тайм ми також розпочали непогано, проте не змогли реалізувати декілька моментів. Нам просто необхідно було забити четвертий гол. Якби ми забили вчетверте, можливо, й подальша гра склалася б інакше.

А за ситуації на останніх хвилинах при рахунку 3:2, маючи 5 фолів, ми просто не мали права на помилку. Тому, чесно кажучи, сьогодні було важко. Тим паче, що становище в турнірній таблиці змушує «Єнакієвець» прикладати максимум зусиль, щоб здобути очки. Добре, що ми сьогодні перемогли, з чим і вітаю усіх нас.

- Як ви можете порівняти попередній кубковий матч у Донецьку і сьогоднішню гру чемпіонату?
- Кубковий матч був набагато легшим для нас, аніж сьогоднішня гра. Однозначно, що тоді цьому сприяв рахунок. Спочатку ми забили три голи, потім спромоглися зробити рахунок 4:1. Тому, звичайно, що з такою перевагою і грати було легше. Та й загалом, в Донецьку матч пройшов для нас успішніше, і сама гра складалася більш злагоджено.

Сьогодні ж, ми допустили дуже багато браку, особливо, на завершальній стадії - біля воріт суперника. Тому, скажу відверто, що наприкінці другого тайму «Єнакієвець» грав дещо краще за нас. Однак результат є. Ми виконали поставлене завдання та здобули перемогу. Дякую хлопцям, що вистояли, витерпіли та перемогли. Сьогодні усі виходили на майданчик та дійсно старалися для команди.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган» . Фото Олекси БУТЧАКА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
smart5
как тренируем,так и играем
keegan
Петрович, а почему команда в 1-м тайме не играла так как во 2-м? Может в шахту их спустить, чтобы поняли как деньги зарабатываются?! Пижоны!!!
rys75
да...постарел...нервишки