Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 01 марта 2013, 15:45
4173
3

Ураган – Енакиевец – 3:2 + ВИДЕО

Вчетверте сильніший «Ураган»

| Обновлено 01 марта 2013, 15:45
4173
3
Ураган – Енакиевец – 3:2 + ВИДЕО

Матч мав вийти цікавим, адже «Єнакієвець» перебував на межі катастрофи, відстаючи від жаданого 4-го місця вже на 7 очок. І матч проти прямого конкурента за 3-4 місце (здається, що перші дві сходинки «Локомотив» та «Енергія» вже не віддадуть) мав стати ледь не останнім боєм для єнакіївської команди, адже відступати далі нікуди, а програш рівносильний достроковому завершенню чемпіонату для чотириразового бронзового призера чемпіонату. Тим паче, що перед матчем відбулася зустріч з уболівальниками, які мали психологічно «накачати» представників Донбасу.

Почався матч зі 100%-го моменту у гостей – це Тіагу зліва прострілив в центр, де Юнаков пробив над воротами з близької відстані. Далі почалося щось з розряду «Не забиваєш ти – забивають тобі», причому забивають багато. «Ураган» досить швидко реалізував майже все, що встиг створити. Спочатку Шотурма з центру майданчика віддав низову передачу в штрафний майданчик, де Сімка ефектно в дотик перекинув Сагайдаченка, забиваючи в четвертому матчі поспіль. Потім «бразильська» четвірка господарів вийшла з-під щільного пресингу «української» четвірки гостей, наслідком чого став вихід «три в одного», який завершився точним ударом Роніньо. Ну і завершив ударну п’ятихвилинку Будняк, який виконавши Зіданівську «рулетку», поцілив у нижній кут воріт. Одразу після цього відпочивати пішов Сагайдаченко, якого замінив Мельник. Між другим і третім м’ячами господарів затесався ще один чудовий момент «Єнакієвця». Хурсов з 8 метрів сходу бив у кут, але Ципун у шпагаті відвів загрозу. Хто ж тоді знав, що це останній по-справжньому небезпечний момент «Єнакієвця» у першому таймі?

Після створення комфортного гандикапу, «Ураган» продовжував надійно захищатися. Солодовник намагався протиставити грі господарів високий темп, хаотично тасуючи четвірки, але господарі виявилися до цього готовими. Та й високий пресинг гостей особливих проблем «драконам» не завдав. Гол прийшов з нічого. Досвідчений Замятін пробив з аута, а Ципун до такого розвитку подій був явно неготовим, до того ж завадив невеликий рикошет. Після цього донбасівці піднеслися духом і перейшли до активного обстрілу воріт «червоно-білих» з дальніх дистанцій. Чим ближчою була сирена на перерву, тим міцніше ініціативою заволодівали гості. Щоправда, гострих моментів як не було, так й не з’явилося: впевнено грав Ципун, та й захисники встигали блокувати левову частку пострілів.

Перші чотири хвилини  другого тайму відзначилися справжнісіньким «ураганом» у  штрафному майданчику «Єнакієвця». В цей короткий проміжок часу помістилося все: і вдала грала Мельника, і самовіддані блокування від захисників, і удар Шотурми в стійку. Після такого важкого старту гостям вдалося заспокоїти гру, проте ігрова перевага залишалася за господарями. І, як і в першому таймі, господарі досить несподівано пропустили вдруге. «Єнакієвець» швидко розіграв штрафний, і Сільченко, який за мить до того вперше з’явився на паркеті, опинився на побаченні з воротарем і впевнено його реалізував. Після цього повторився сценарій першого тайму, гості перехопили ініціативу, але нічого, окрім дальніх ударів запропонувати обороні «Урагану» не змогли.  Найкращий шанс, щоб зрівняти рахунок мав Віталій Нестерук, який зліва вискочив на ударну позицію і пробивав поміж ніг Ципуну, але той до цього був готовим.

На 34-й хвилині Королишин мав шанс дещо заспокоїти нерви собі та своїм партнерам, але, розвернувшись в штрафній, з-під захисника пробив занадто слабко і в руки Мельнику. Трохи згодом він же викотив м’яч в центр на Валенка, але Євген сходу пробив вище воріт. За дві хвилини до кінця Бруно Мело вискочив віч-на-віч, але Ципун на пару із захисником заблокував його удар. За 1.21 до фінальної сирени Солодовник взяв тайм-аут і випустив Замятіна 5-м польовим, але окрім пари неточних ударів це нічого гостям не дало.

«Ураган» за 4 дні вибиває «Єнакієвець» з Кубка і ставить вкрай важке становище в перегонах за місця у плей-офф.

Андрій ГУЛІЙ, для Sport.ua

«Ураган (И.-Франковск)» - «Енакиевец (Енакиево)» - 3:2
 Андрей Симка, 3, Рониньо, 5, Павел Будняк, 8 - Валерий Замятин, 13, Дмитрий Сильченко, 27

«Ураган (И.-Франковск)»: Кирилл Ципун - Андрей Симка, Петр Шотурма, Евгений Валенко, Павел Будняк - Додо, Луиз Негао, Рониньо, Роман Киндратив - Морено, Роман Кордоба,Тарас Королишин, Тарас Шурак
«Енакиевец (Енакиево)»: Алексей Сагайдаченко, (Андрей Мельник, '24) - Александр Хурсов, Бетиньо, Бруно Мело, Ромарио - Валерий Замятин, Виталий Нестерук, Евгений Юнаков, Тиагу - Анатолий Доманский, Виталий Скорый, Дмитрий Сильченко,
 Тарас Королишин, 34.

Удары (в створ): 21 (11) - 21 (10).

УРАГАН - ЕНАКИЕВЕЦ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.uragan.if.ua

События матча

27’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Сильченко(Енакиевец (Енакиево)). С 4-х метров точно отправил мяч в ворота Сильченко.
13’
ГОЛ !
Гол забил Валерий Замятин(Енакиевец (Енакиево)). Метров с 6-ти точно пробил Замятин!
8’
ГОЛ !
Гол забил Павел Будняк(Ураган (И.-Франковск)). Будняк прошел всю оборону гостей и точно пробил в угол.
5’
ГОЛ !
Гол забил Рониньо(Ураган (И.-Франковск)). Рониньо прошел по правому флангу и метров с 7-ми отправил мяч в дальний угол ворот.
3’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). После передачи Шотурмы Симка с двух метров отправил мяч в ворота.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 10
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
не поможет, это уже проходили
forca_uve
может тренера?
keegan
Сколько еще игр нужно проиграть, чтобы руководство команды поняло, что пора омолаживать состав, старая гвардия и раньше через не могу не играла, а теперь вообще делают одолжение, что выходят на поле? Неужели не стыдно за такую игру, пропустили 3 подряд, ну и ладно, зачем рыгать, продолжают дальше катать поперек, где скорость,где борьба, где злость? Что-то не то с командой, такое ощущения, что сливают игры!!!