Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2162
0

Олександр ІЩЕНКО: „Ми вперше вийшли на поле в такому складі”

Карпати – Харків - 1:0. Післяматчева прес-конференція тренерів

Олександр Іщенко, головний  тренер "Карпат":

 - Сьогодні нам знову не вдався контроль м'яча та середини поля. Але при цьому не треба забувати, що сьогодні "Карпати" грали проти гравців, які не дуже давно  становили кістяк молодіжної збірної, і у них, напевне, побільше взаєморозуміння. Ми перший раз вийшли на поле в такому сполученні гравців. Батіста із задоволенням грає в атаці, проте зі  скрипом виконує оборонні функції. Тому в першому таймі харків'яни мали досить велику перевагу в середині поля. Після перерви Батіста більше приділяв увагу цьому компоненту гри, і двобій пішов на зустрічних курсах. Моменти виникали біля обох воріт, і такий  футбол, напевно, подобається глядачам. У підсумку ми здобули три очка. Радості особливо не відчуваю, тим більше, що в перерві відбулася розмова із президентом клубу, й така, видно, участь тренерів - тримати подвійний удар. Чомусь склалося  враження, що "Карпати" повинні виходить на поле і мати  відчутну перевагу з будь-якою командою. Проти нас  команди налаштовуються грати дуже серйозно, а тому й у такій ситуації випливають ті вади або проблеми, які сьогодні є в лініях команди. Так що працювати є над чим.

 - Після попереднього матчу зі "Сталлю" наставник алчевців Тон Каанен сказав, що "Карпати" вкрали у них перемогу. Сьогодні ваш колега про це не говорить. З ким було важче грати?
 - Я вже раніше відзначав, що на виїзді "Карпати" грають легше, бо немає такого психологічного тиску. Коли на стадіоні вболівають за команду близько 20 тисяч глядачів, то це, безумовно, впливає на гру, на футболістів, які в деяких моментах бояться ризикувати, навіть тоді, коли цей ризик виправданий. А те, що говорить пан Каанен, то він є свого роду лідером за афоризмами. Про які "крадіжки" може йти мова, коли "Сталь" не мала моментів біля наших воріт. Він хоче бути оригінальним, своєрідним, але від цього команді не легше.  А грати проти харків'ян було набагато складніше.

 - Наприкінці  матчу "Карпати" багато уваги приділяли захисту. Це було вашою вказівкою?
 - Ні, просто наша команда сьогодні нарешті хотіла перемогти на своєму полі, і в цьому плані можна зрозуміти гравців.

 Володимир Кулаєв, головний  тренер ФК "Харків":

 -  Насамперед  хотів би поздоровити "Карпати" з перемогою. Гра була з достатньою кількістю помилок як з одного, так і іншого боку. І наші суперники скористалися однією з них.

- Чим можете пояснити те, що ФК "Харків" зазнав у гостях п'ятої поспіль поразки?
- Це досить складне питання і для нас дуже болюче. Напевно, причина лежить на поверхні і не треба тут говорити про якісь "ями". Наша команда на виїзді створює моменти в кожній грі, проте поразок уникнути не вдається

- Як відобразилась на грі команди відсутність Рібейро?
- Думаю, якщо був би на полі бразилець, то наша гра була б більш творчою, адже Рибейро з кожним туром набирає форму.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.