Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 19 февраля 2013, 12:27
6073
4

Ураган – Энергия – 3:1 + ВИДЕО

І знову «енергетичне» дербі залишилось за господарями

| Обновлено 19 февраля 2013, 12:27
6073
4
Ураган – Энергия – 3:1 + ВИДЕО

У всеозброєнні до центрального матчу туру командам підійти не вдалося. «Ураган» не міг розраховувати на Морено, про якого деякі уболівальники вже могли й забути, та Луїса Негао і Максима Павлюка, які є досить помітними фігурами у тактичних побудовах Сергія Гупаленка. У «Енергії» ж продовжує відсиджувати дискваліфікацію Сергій Коваль.

Початок матчу відзначився обопільними атаками. Господарі почали без розвідки і вже на 1-й хвилині Будняк, змістившись зліва у центр, пробив у дальній кут – Кардаш ногою відбив. Відповідь львів’ян не забарилася, і Овсянніков з флангу небезпечно  пробивав у ближній кут, де шлях м’ячу перегородила нога Ципуна. Згодом той же Овсянніков перевірив на міцність підборіддя голкіпера господарів, який самовіддано кинувся рятувати ворота.

«Енергетики» намагалися відповідати на кожен випад господарів своїм і до пори до часу їм це вдавалося, але ближче до середини тайму ініціатива перейшла до господарів, які створили два дуже гострих моменти. Шотурма віддав на фланг Будняку, який на прийомі обіграв Макаєва і пробив, проте Кардаш врятував. За пару хвилин Шурак віддав передачу справа на дальню стійку, але двоє партнерів не змогли її замкнути, адже Кардаш вчасно кинувся їм в ноги і заблокував будь-які спроби проштовхнути м’яч у ворота.

Від гріха подалі Сич взяв тайм-аут, який, втім, гри не змінив. Одразу після цього супершанс втратив Сімка, який пробивав у порожній кут воріт, але Павленко у відчайдушному підкаті встиг заблокував  цей удар. За 3.20 до сирени на паркеті стався суперечливий епізод. Будняк прорвався лівим флангом, обіграв Струка і Кардаша, а потім на лінії штрафного майданчика впав у боротьбі з тим же Струком. Свисток арбітра промовчав, а «Енергія» вже мала до цього моменту 5 порушень у своєму пасиві.  Уболівальникам господарів це не сподобалось і арбітру довелося прийняти душ, щоправда згодом пристрасті вдалося вгамувати. Слід зазначити, що арбітри в цьому матчі давали грати, і численні падіння гравців обох команд  залишилась без їхньої реакції.

По перерві малюнок гри не змінився, і господарі продовжували тиснути, що й вилилося у забитий м’яч. Сімка з кута майданчика викотив м’яч на Валенка, який сходу, наче з гармати, метрів з 13-ти пробив по центру, м’яч по-зрадницьки пролетів між ногою та рукою Кардаша, який до цього тягнув усе і навіть більше. Досить швидко «Ураган» подвоїв свою перевагу. Зразкову комбінацію розіграли Валенко, Королишин та Сімка, якому залишалося підставити ногу біля порожнього кута воріт. Тайм-аут наставника львів’ян, як і в першому таймі, дивідендів гостям не приніс.

За 10 хвилин до кінця п’ятим польовим у гостей почав виходити Овсянніков. Це їм дозволило заволодіти м’ячем і почати загрожувати воротам господарів. Проте удари Бондаря, Легчанова та Павленка результат на табло не змінили. На 35-й хвилині дуже близьким до успіху був Якунін, удар якого колихнув стійку, від якої м’яч відлетів просто в руки Ципуну. Ризик себе не виправдав і за дві хвилини до кінця Роніньо ударом майже від своїх воріт зробив рахунок 3:0.

Остання хвилина виявилася багатою на події. За 30 секунд до кінця удар Павленка з гострого кута потягнув Ципун, а Бондар на добиванні пробив вище воріт. Вже за 10 секунд Павленко лівою пробив поміж ніг воротарю господарів і, таки чином, перервав свою «суху» серію. А за мить до сирени Овсянніков рукою за межами штрафного майданчику відбив м’яч після удару головою Сімки.

«Енергія» після поразки в Івано-Франківську пропускає «Локомотив» в лідери, а «Ураган» повертає собі третє місце у турнірній таблиці, посилюючи розмови про те, що львів’янам варто було подумати про підсилення у це міжсезоння.

Андрій ГУЛІЙ, для Sport.ua

«Ураган» (Ивано-Франковск) – «Энергия» (Львов) – 3:1 (0:0)

«Ураган»: Кирилл Ципун - Андрей Симка, Додо, Евгений Валенко, Павел Будняк, Петр Шотурма - Роман Киндратив, Роман Кордоба, Рониньо, Тарас Королишин, Тарас Шурак
«Энергия»: Владимир Кардаш - Евгений Рогачев, Максим Павленко, Сергей Якунин, Денис Овсянников - Дмитрий Бондарь, Ильдар Макаев, Павел Пичкуров, Сергей Чепорнюк - Степан Струк, Валерий Легчанов

Судьи: Олег Иванов (Днепропетровск), Олег Коваленко (Донецк)

 Евгений Валенко, 24, Андрей Симка, 28, Рониньо, 38 - Максим Павленко, 40.
 Евгений Валенко, 1. - Павел Пичкуров, 7.

Удары (в створ): 23 (12) – 18 (7).

УРАГАН – ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Максим Павленко(Энергия (Львов)) точным ударом из пределов штрафной.
38’
ГОЛ !
Гол забил Рониньо(Ураган (И.-Франковск)). Ципун быстро ввел мяч на Рониньо, и тот ударом через всю площадку отправил мяч в пустые ворота.
28’
ГОЛ ! Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). Валенко прошел на скорости, сделал передачу на Королишина, тот на Симку, который с метра переправил мяч в ворота.
24’
ГОЛ ! Гол забил Евгений Валенко(Ураган (И.-Франковск)). Симка из угла площадки выкатил мяч под удар Валенко, и тот мощнейшим ударом с 12 метров отправил мяч в сетку.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 9
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

ВИДЕО. Забил ли Ямал Лунину? Обнародован разговор судьи и VAR в Эль Класико
Футбол | 22 апреля 2024, 21:45 9
ВИДЕО. Забил ли Ямал Лунину? Обнародован разговор судьи и VAR в Эль Класико

21 апреля «Реал» Мадрид обыграл «Барселону» со счетом 3:2

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
Ми Франківськ - ми найсильніші!!!
Power
Урагаааааааан!!!! Чергова домашня супер гра при супер атмосфері. Суддя почав чудити з першої хвилини. Неприємно вразили львівські "кричальники" які весь матч підтримували енергетиків а в кінці щось почали неукраїнською "скандировать о харьковско-львовской дружбє" і т.д. Фееее.
trancelife
та спорт.юа и другие резалты почти угадал
vit-2
Ураган молодці!!! Спорт.юа вгадав результат матчу в анонсі