Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 февраля 2013, 13:48
1123
1

ЗАБРАНСКИЙ: «Главное, что удалось сохранить МФК Николаев»

Главный тренер МФК Николаев рассказал о выборах президента клуба и подготовке команды

| Обновлено 04 февраля 2013, 13:48
1123
1
ЗАБРАНСКИЙ: «Главное, что удалось сохранить МФК Николаев»

— Руслане Михайловичу, під час нашої останньої розмови ви сказали, що 1 лютого «Миколаїв» дізнається ім’я нового президента. Чи є якісь гарантії, що цей процес не затягнеться, як це часто трапляється?
— Під час останньої зустрічі, за участі всіх спонсорів клубу, була домовленість, що цим же складом вони зберуться ще раз і методом голосування оберуть президента ФК. Приводів перейматися не бачу, оскільки питання перебуває під контролем голови облради Ігоря Дятлова.

— Ви, головний тренер і в. о. президента клубу, знаєте, хто претендує на цю посаду?
— Зараз я б не акцентував увагу на тому, хто обійме цю посаду. Президентом міг бути й я, якби це дозволялося регламентом. Ім’я нового очільника футбольній громадськості нічого не скаже, оскільки це один із місцевих бізнесменів-співзасновників. Це буде людина, яка допомагатиме команді, водночас, більше займатиметься спортивною діяльністю. Коли це відбудеться? У понеділок спілкувався з Ігорем Дятловим, який повідомив, що після повернення з відпустки (5 лютого) питання вирішуватиметься. Водночас, було створено фонд, який фінансово поповнюється акціонерами. Отож для нас нині важливо, щоби якомога швидше були зібрані кошти на ліквідацію боргів перед гравцями, ПФЛ, на збори, які плануємо провести в Закарпатті. А сума набігла солідна… Нині дуже важливо, щоби гравці побачили зрушення в кращий бік.

— Очікуєте серйозних змін із офіційним призначенням нового очільника ФК?
— Якщо говорити про базове фінансування, маю на увазі — зарплатню, щоденні витрати, виїзди — воно буде, й це вже добре. Що ж до преміальних, гадаю, якщо перемагатимемо, то й на це гроші знайдуться. Головне, клуб удалося зберегти. Говорячи ж про завдання на зимовий антракт, то докладемо зусиль, аби зберегти ту команду, яка була в нас восени. Якщо ж буде стабільність у фінансуванні, хотілося би підсилитися й кількома виконавцями. Гадаю, зможемо гідно закінчити цей чемпіонат.

— У той час, коли всі в очікуванні виборів президента, як поживає команда?
— Тренуємося, якщо, звісно, дозволяє погода, проводимо обопільні зустрічі. Нині в нас обмежені можливості, тож доводиться задовольнятися мінімумом. Можливо, могли би поїхати й на збори до Криму, але, оскільки завчасно не було домовленості про цей збір, усі місця дислокації на півострові вже зайняті, відтак розписаний графік контрольних матчів команд. Отож поїдемо до Закарпаття, де й умови хороші, й колективів для спарингів вистачає.

Олександр ТРАВЯНКА, «Український футбол»

На президентське крісло — п’ятеро претендентів 

Голова Миколаївської облради Ігор Дятлов в інтерв’ю місцевим ЗМІ назвав імена кандидатів на посаду президента ФК. «Нового очільника, як і віце-президентів, обиратиме правління клубу. Це має відбутися в перших числах лютого. Мені відомо, що вище керівництво клубу (мер міста Володимир Чайка) пропонувало кілька кандидатур. Це Олексій Пеліпас, досить-таки відома в місті особистість, Гурген Оронюк, який має бізнес як у Миколаєві, так і в столиці, Михайло Добрушкін — керівник відомого в місті підприємства «Свєтолюкс», і Костянтин Кононенко, в якого в регіоні успішно працює низка підприємств. Була пропозиція очолити клуб і Володимиру Дмитровичу — меру обласного центра… Усі вони миколаївці, а це, мабуть, найголовніше. Ще раз наголошую, рішення ухвалюватимуть члени правління й ті, хто виявив бажання та має можливість допомагати, які разом з уболівальниками потім і питатимуть з них про результат роботи менеджменту ФК», — зауважив Ігор Дятлов.

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lil_Jordan
Местный криминал идет в футбол...