Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2284
2

Сергій ГУПАЛЕНКО: «З такою підтримкою - складно програти!»

«Ураган» – «ЛТК» – 5:4. Післяматчевий коментар головного тренера франківців

Сергій ГУПАЛЕНКО: «З такою підтримкою - складно програти!»

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Намагатимусь коментувати за «гарячими слідами», адже зараз стільки емоцій… Говорячи про перший тайм, то варто підкреслити, що моментів ми створили безліч. Якби ми їх реалізували, то на перерву йшли б не з таким рахунком.

Що стосується голів в наші ворота, то другий і третій м'ячі я навіть прокоментувати не можу, адже про подібні ситуації ми говорили три дні. Існує така тенденція, що наші суперники часто використовують довгі передачі, тому мені дивні ці голи. Просто немає слів… Коли четверо чоловік ззаду, а нам забивають гол, це просто неправильно, такі помилки ми не повинні допускати.

Щодо другого тайму, то в перерві ми говорили, що рахунок 1:3 - ще не поразка. Тому хотілося б не пропустити четвертий гол, оскільки з рахунком 1:4 доволі складно відігратися. А в першій зміні ми пропускаємо вчетверте через помилку, якої просто не повинно бути…

За 6,32 до кінця матчу вдалися до гри з п'ятим польовим, адже нам вкрай необхідно було щось змінювати. Звичайно, ми напередодні награвали тактику гри у більшості. Добре, що вп'ятьох все ж витягли гру, команда дійсно проявила характер та витримку, чого їм раніше бракувало за такого сценарію. Дякую хлопцям за самовіддачу, сподіваюсь, що ця перемога не є випадковістю, а доволі закономірна.

- Як ви можете оцінити гру бразильських легіонерів, які вже встигли проявити себе у попередніх матчах?
- Скажу правду, почали вони непогано, а зараз йдуть на спаді. Це говорить і тренер по фізичній підготовці. Зараз у них пішов спад, адже фізично вони не готові повністю. Вони не тренувались місяць до приїзду в Україну. Коли ж перебували в Івано-Франківську, то не виступали, і основна увага була спрямована на існуючий тоді склад команди. Звичайно, коли ти фізично не готовий, то тебе і техніка підводить. Проте, я впевнений, що вони прийдуть в належну форму і допоможуть нашій команді.

Сьогодні ж на рівні зіграв Роніньо, він «зробив» цей п'ятий м'яч та допомагав команді, як міг. Щодо Негао і Додо, ну... не пішла у них гра, таке буває, тут немає нічого страшного. Після зустрічі з «Локомотивом» у нас буде невеличка перерва, яку ми використаємо для навантаження та підготовки наших легіонерів. Я ні в якому разі не списую їх з рахунків, адже згодом вони суттєво підсилять «Ураган».

- Якби ви оцінили гру воротарів, зокрема Павела Будняка?
- Що я можу сказати, ви бачили все на власні очі. Будняк - молодець, здорово зіграв. Проте, я думаю, третім воротарем він не буде, поки пограє як польовий гравець (посміхається).

Окремо, хочу висловити подяку нашим вболівальникам. Сьогодні вони вірили у нас до останньої секунди матчу, і ця віра передавалася гравцям на майданчику. З такою підтримкою - складно програти! Вся команда та керівництво клубу щиро дякують за таку підтримку!

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона проиграла финал. Определен победитель футзальной Лиги чемпионов
Футзал | 05 мая 2024, 21:25 0
Барселона проиграла финал. Определен победитель футзальной Лиги чемпионов

Испанский клуб Пальма второй сезон подряд стал обладателем трофея

Сколько заработала Жирона с Довбиком, Цыганковым за выход в Лигу чемпионов?
Футбол | 06 мая 2024, 23:14 2
Сколько заработала Жирона с Довбиком, Цыганковым за выход в Лигу чемпионов?

Каждый клуб, который вышел в главный еврокубковый турнир 2024/25, получит £15.9 млн

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
а это так важно, особенно для футзала?
Mihasko
Якщо би Ви ще на українській мові говорили, ціни Вам би не було