Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2681
4

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Енергія слабка фізично»

«Энергия» – «Кардинал-Ровно» – 1:0. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Енергія слабка фізично»

Граючий тренер «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний поділився враженнями від матчу з львівською «Енергією», у якому його команда програла з рахунком 0:1.

- Вітаю «Енергію» з перемогою, - каже Сергій Піддубний. - Яка б перемога не була б, але це перемога. Щодо матчу, то своєю командою я задоволений. У другому матчі поспіль ми програли з рахунком 0:1. Мінімальна поразка завжди болюча. По грі ми не програли «Енергії». Наша команда у другому таймі додала, і «Енергія», як і у грі з «Локомотивом», повзала по своїй частині майданчика, витираючи паркет. Хочу відзначити своїх гравців. Вони молодці, билися до кінця. Нас підводить реалізація гольових моментів. Треба над цим працювати. Швидше за все, у нас якесь невезіння. Коли не можеш забити, це погано впливає на підсвідомість гравців, і гра відповідно дається важко.

- У заявці вашої команди був лише один воротар. Чи тиснуло це якось на команду?
- Ні. У разі б необхідності у ворота став би польовий гравець. Ми б і в тому випадку виглядали не гірше за «Енергію». У нас зараз підібрався колектив однодумців. Усі один за одного. Незважаючи на те, що ми програли «Локомотиву», «Урагану» та «Енергії», в команді позитивна атмосфера.

Ще є 11 турів. Будемо боротися до останнього. Плануємо підсилення. Якщо це вдасться, нам буде ще легше. Ми підсилимося Сергієм Тригубцем. На даний момент це найсильніший гравець, якого ми можемо взяти. Якщо він не підходить «Енергії», то це означає, що цій команді сліпі тренери, які мають свої амбіції. Прийде він до нас в команду, і ми побачимо, якого він рівня гравець. Головне, щоб в нього не було травм.

- «Урагану» та «Енергії» на виїзді ви програли з однаковим рахунком – 0:1. Хто на даному етапі сильніший: «Ураган» чи «Енергія»? Чи можна зробити якісь порівняння після цих матчів?
- Одне можу сказати, що «Енергія» слабка фізично. «Ураган» сильніший у цьому компоненті. Якщо бразильські легіонери зіграються між собою, а їм на це багато часу не треба, то «Ураган» - перша команда на чемпіонство. Не «Енергія» однозначно.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ALTA12
Люди с узкими губами, подлые, подумай Пид - дуба.
marians
Піддуба як завжди говорить все шо думає. Але думка може змінюватимсь, а слова назад уже не забереш. Не даром кажуть- перш ніж стати тренероом треба перестати бути гравцем.
ялен
наговорив...,правда і по ділу.
Power
Ну дивись , тебе за язик ніхто не тягнув.