Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 января 2013, 09:55
1231
0

ШУФРИЧ: «Задолженностей перед футболистами у нас нет»

Вице-президент «Говерлы» провел пресс-конференцию

| Обновлено 15 января 2013, 09:55
1231
0
ШУФРИЧ: «Задолженностей перед футболистами у нас нет»

З новорічних привітань розпочав прес-конференцію з представниками ЗМІ віце-президент ФК «Говерла» Олександр Шуфрич. А далі одразу спростував кілька інформацій, які з’явилася в окремих мас-медіа.

«Подібної заборгованості у нас перед футболістами немає, і те що писали кілька солідних ЗМІ – неправда. Через таку дезінформацію подаватиму позов до суду, адже такі качки, окрім особистого невдоволення псують імідж нашого клубу. Думаю, що в найближчий час прочитаємо в цих мас-медіа спростування відносно цих публікацій», - зазначив віце-президент.

Олександр Несторович також заперечив наявність якихось протиріч між тренерським штабом та керівництвом клубу, а також наявність  конфлікту всередині команди між українцями та легіонерами.

Віце-президент зауважив, що в клуба належне фінансування. Команда спокійно готується до сезону, згідно раніше складеного графіка. Наступні два навчально-тренувальні збори футболісти проведуть в чудових умовах, в турецькому місті Белек.  

Керманич «Говерли» також коротко проаналізував виступ команди в першій половині сезону, відмітивши, що жодної провальної гри, окрім матчу в Донецьку з «Шахтарем» у команди не було.  Виокремив при цьому два переможні поєдинки «Говерли» у рідних стінах проти донецького «Металурга» та сімферопольської «Таврії».

«Ці матчі свідчать, що в нас є потенціал і ми здатні вирішити самі свої завдання, не сподіваючись на проблеми інших клубів УПЛ», - додав Олександр Несторович.

Причинами невдач назвав короткий відрізок часу на підготовку команди та кадрову ротацію, а також звернувся до П’єрлуїджі Колліни, щоб той підвищував кваліфікацію наших арбітрів.

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.