Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1813
0

Олександр Іщенко: "Поки Сучков та Годвін розбиралися, хто гратиме проти Єзерського, гол влетів у наші ворота"

Карпати - Дніпро - 0:1. Післяматчева прес-конференція тренерів

Олександр Іщенко, головний тренер „Карпат”:

- Перш за все хотів би привітати всіх вболівальників „Карпат” зі святом міста Львова. На превеликий жаль, нам не вдалося підтримати святковий настрій і використати ті моменти, які мали команда. Ми свідомо почали грати  на контратаках, і намагалися використати швидкісні флангові атаки. Проте велика кількість браку не дозволила це зробити. Ми сподівались, що буде перевага „Дніпра” після розіграшу стандартів, перш за все, за рахунок гравців, які „понюхали порох” Чемпіонату Світу. Зрештою так воно і сталося. Поки Сучков та Годвін розбиралися, хто гратиме проти Єзерського, гол влетів у наші ворота. А загалом в мене немає претензій по самовіддачі гравців. Щодо перетримки м’яча у другому таймі зі сторони Батисти та Годвіна, то ми боремось з цим, але наразі не так ефективно, як хотілось. Сподіваємось, що надалі комбінаційна гра „Карпат” наладиться і ми зуміємо з точки зору результату  грати гідно і на своєму полі, бо наразі виходить що на чужих полях нам грати легше

- Олександр Олексійович, чи задоволені ви загалом діями своїх підопічних?
- Одразу після гри неможливо дати об’єктивну оцінку діям футболістів, треба проаналізувати техніко-тактичні дії футболістів. На перший погляд кидається у вічі великий брак передач у той час, коли ми грали у більшості. Скільки м’ячів загубив Годвін, та й на превеликий  жаль не маємо гравця, який би  вправно застосовував таку грізну зброю, як дальні удари. Тому „Карпатам” забракло майстерності для реалізації чисельної переваги.

- Вихід Кобіна у другому таймі пов’язаний з його мікротравмою?
- До певної міри так, але і по двох останніх іграх до Кобіна були претензії. А Сучков сьогодні не готовий функціонально відіграти значно більше часу. Хотілося б, щоб Кобін сьогодні краще увійшов в гру.

- Як „Карпати” заповнять календрану паузу?
- Після двох днів перерви, 4 жовтня поїдемо у Польщу на дві міжнародні товариські гри, причому 5 жовтня будуть грати незадіяні сьогодні футболісти, а також гравці з дублюючого складу. А наступного дня зіграємо основним складом і після двох днів відпочинку готуватимемось до виїзної гри зі „Сталлю”.


Олег Протасов, головний  тренер „Дніпра”:

- Повинен сказати, що для нас відбулася радісна подія, адже ми перервали нічийну серію з п'яти матчів і тим більше в зустрічі з хорошою командою, на чужому полі й при такій кількості глядачів. Думаю, що хлопці заслуговували на перемогу, тому що в першому таймі ми володіли ситуацією, хоча й в "Карпат" були непогані моменти забити гол. Але після забитого голу "Дніпро" контролював ситуацію, ми непогано тримали м'яч у середині поля. Момент вилучення  не можу коментувати, тому що в цей момент відвернувся на тренерській лавці. Нам треба було перебудовуватися й грати на утримання рахунку й, думаю, що ми із цим упоралися, хоча це було й не так видовищно. Щиро хочу побажати успіхів "Карпатам", адже команді не просто відразу добре виступати після повернення у  Вищу Лігу, але є непогані футболісти, загалом гарна команда і думаю, що попереду в "Карпат" усе буде добре".

- Чи до кінця залагоджений конфлікт Костишин – Єзерський?
- Ми вже забули про нього, а коментувати висловлювання гравців я не берусь.

- „Дніпро” грає з одним нападником через те, що немає хороших нападаючих, чи це ваш тренерський задум?
- І те, і інше. Наші проблеми з нападниками відомі всім. В нас фактично два нападника Корниленко – Мелащенко, до того ж у білоруса три жовті картки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова спеціально для sport.ua


 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.