Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2178
0

Олександр ІЩЕНКО: „Гра проти „Дніпра” стане для „Карпат” тестовою”

Передматчева прес-конференція присвячена матчу Карпати - Дніпро

Карпати – Дніпро

Львів. Стадіон «Україна». 15.00

Суддя: В. Жуков (Донецьк).
Асистенти: Шеховцов (Донецьк), Олександренко (Вінниця).
Делегат ФФУ: Гаваші (Ужгород).

Трансляція на каналі УТ-1

У п’ятницю, 29 вересня, в приміщенні львівського Гранд-клубу „Софія” відбулась передматчева прес-конференція присвячена недільній домашній грі „Карпат” проти „Дніпра”, на якій головний тренер „зелено-білих” Олександр Іщенко відповів на запитання представників ЗМІ.

- Які останні новини з тренувального табору „Карпат”?

 - Команда готується в звичному режимі згідно заздалегідь розробленої програми. Настрій у команди робочий. Єдине, що мабуть тішить, це різниця в настрої гравці після виїзних матчів в  Маріуполі та Сімферополі. Сподіваюсь, що гравці зробили вірні висновки, щодо свого психологічного стану і відповідно налаштуються на календарну гру і тим більше з такою командою, як „Дніпро”.

 - В останніх двох виїзних матчах „Карпати” перемагали, а двох домашніх втрачали очки. Це закономірно, чи випадково?

 - У вищій лізі не можна випадково вигравати дві, або не програвати три матчі поспіль. Думаю, що наша команда здатна грати у сучасний футбол, який з одного боку приносить задоволення глядачам, а з іншого – результат. Щодо домашніх матчів, то після нічиї з донецьким „Металургом” було мало вболівальників, які б засудили карпатівців за цю гру. Щодо поєдинку з „Ворсклою” то була сума компонентів, яка не дозволила „Карпатам” продемонструвати свою гру. Треба враховувати, з якою тактикою проти нас грали полтавчани, які мали шість захисників і вісім чоловік в першому таймі не переходили центр поля. Досвідчений наставник „Ворскли” Віктор Носов добре спланував гру від оборони, яка і в минулому сезоні приносила полтавчанам результати.

 - Можливо справа у відсутності в „Карпатах” плеймейкера?

 - Це дуже делікатна і важка річ. Влітку ми запрошували в команду Богдана Єсипа, вихованця львівського футболу, кращого бомбардира минулого сезону у першій лізі, який виступає за „Нафтовик-Укрнафту”. Він майже дав згоду на перехід, але в останній момент відмовився. Були ще декілька варіантів, які ми розглядали. Але нам потрібен не лише вправний футболіст, але й людина з психологією, яка згідна з тією політикою, яку веде керівництво клубу. І це дуже непроста річ. Ми працюємо в цьому напрямку і сподіваємось, що ця вакансія буде заповнена після першого кола.

 - Від кого з гравців „Дніпра” очікуєте найбільше небезпеки?

 - Виділив би усю команду, адже майже 70 відсотків гравців команди є членами різноманітних збірних країн – України, Білорусі, Хорватії. Небезпечними є стандарти у виконанні Шелаєва та Назаренка, група гравців – Русол, Шершун, Єзерський добре грають „на другому поверсі”. Став хорошим придбанням швидкісний Давидсон. Загалом вся команда кваліфікована. Тож для „Карпат” гра з „Дніпром” буде тестова, яка повинна показати на якому етапі ми знаходимось, кваліфікацію наших футболістів.

 - Чи прийнятною для вас у цьому матчі  буде нічия?

 -  Коли читав інтерв’ю Олега Протасова перед грою „Дніпра” з „Шахтарем”, то він говорив, що налаштовує гравців на перемогу, а після матчу сказав, що цей результат його задовольняє.

 - Останнім часом за дубль почав забивати Голбан. Чи не хочете спробувати його в матчі основної команди?

 - На нинішній стан загальний стан здоров’я Александу покращується, алей ому потрібен ще повний час, аби повністю відновитись від складних операцій. Два гола проведених Голбаном у Севастополі у ворота „Таврії” нас порадували і він з хорошим настроєм працює в загальній групі.

 - Чи залишиться на гру проти „Дніпра” пара центральних захисників Тимчишин-Лапко?

 - Важко сказати, бо позавчора Лапко у зіткненні з Голбаном зазнав травми і йому наклали шви. Травму отримав Кобін, але попереду ще два дні тренувань і важко сказати, хто у неділю вийде на поле.

 - Чи вийде в основі Максим Фещук?
 - Після матчів з Маріуполем та ФК «Львів» він переведений до дубля, бо в нього я не бачу жаги до повної самовіддачі на полі.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей
Футбол | 18 апреля 2024, 17:31 159
Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей

Команда Пушича умудрилась пропустить при преимуществе по количеству игроков, но вовремя спохватилась

С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов
Футбол | 18 апреля 2024, 06:30 16
С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов

В полуфиналах ЛЧ встретятся: Боруссия Д – ПСЖ, Бавария – Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.