Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1156
0

Руслан ЗАБРАНСКИЙ: «Думаю, Николаев останется в Первой лиге»

Наставник МФК «Николаев» рассказал о нынешнем положении клуба

Руслан Забранський – гол.тернер МФК «Миколаїв» , виконуючий обов’язки президента:

- Нам було дуже важко знайти свою гру, адже у нас є проблеми, які ви добре знаєте. Хотів би подякувати голові обласної ради, який допоміг нам з поїздкою до Олександрії. Ситуація, в якій ми опинились вплинула на гру, тому ми провели два різних тайми. До перерви, я не міг впізнати свою команду, тому що МФК «Миколаїв» ніколи не грає від оборони. В перерві була серйозна розмова з футболістами  і після виходу на поле у другій половині зустрічі ми знайшли гру і якби всі моменти , які були у нас трішки краще виконали, то ми могли б перемогти.

- Чи збережеться склад команди у зимове міжсезоння?
- У таборі нашої команди є 3-4 гравці, про яких в минулій першості ніхто нічого не знав, а зараз ними цікавляться команди Премє'р – Ліги. Будемо старатися зберегти команду і підсилити її трьома футболістами.

- Чи не стоїть питання про зняття команди з першості?
- Я вважаю, що цього не трапиться. Голова Миколаївської облради Ігор Дятлов сказав, що він зробить все, аби команда залишилась грати в Першій лізі.

Андрій Купцов – гол. тренер ПФК «Олександрія»:

- Хотів би привітати всіх із завершальною грою у 2012 році. Звичайно, хотілося б її інакше завершити, але на жаль, маємо такий результат. Ми серйозно готувалися до цього матчу, бо МФК «Миколаїв» команда, яка зуміла забрати очки у всіх лідерів першості. У першому таймі ми повністю перегравали суперника, але черговий раз ми не реалізовуємо моменти. А в другому таймі ми трішки виснажились і у складі нашої команди не знайшлось футболістів, які могли  по-інакшому зіграти під час атак. Ряд помилок призвели до пропущеного голу. Але коли ми почали атакувати більшими силами, то почав з'являтись простір між гравцями. Хоча миколаївці також мали велику кількість моментів, звичайно, ми хотіли перемогти.

- Чи очікували , що МФК «Миколаїв» вирівняє гру у другому таймі? І кого б у складі миколаївців ви могли виділити?
- Ми попереджували хлопців перед другим таймом, що миколаївці почнуть атакувати. Але у нас не має настільки досвідчених гравців, які могли перевести таку гру в інше русло. Гарно зіграли Семенина, Гудзикевич, Голенков – дуже швидкі футболісти. Також варто виділити Віктора Берко, який  продемонстрував непогану гру у сьогоднішньому матчі.

- Які плани на міжсезоння?
- Поки ми ще не визначились. Зараз команда йде у відпустку, а далі будемо  збиратись і готуватись до весняної частини.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.