Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2522
2

Николаевскую мерию забросали дымовыми шашками

Болельщики требуют от мерии поддержать футбольный клуб

Учора, 13 жовтня, на пікет біля мерії Миколаєва вийшли близько 30 фанатів муніципального футбольного клубу «Миколаїв». Вони вимагали зустрічі з міським головою Володимиром Чайкою і кидали у будівлю димові шашки.

Фанати тримали плакати з написами: «Наш тренер - Забранський!» та «Збережіть наш клуб!»

Варто зазначити, вийти на протест фанатів змусила ситуація, яка склалася з футбольним клубом «Миколаїв» – команда повідомила про можливе зняття з участі в Чемпіонаті України з футболу через фінансові проблеми.

На місце події на машині приїхав наряд патрульно-постової служби. Правоохоронці вимагали негайного припинення несанкціонованого мітингу, пояснюючи присутнім, що про проведення подібних заходів необхідно заздалегідь оповіщати міськвиконком.

Через деякий час фанів запросили до малої зали міськвиконкому, де їх чекав Володимир Чайка.

Увечері офіційний сайт «Миколаєва» повідомив, що президент клубу Анатолій Валєєв склав з себе повноваження. Також до команди повернули тренерський штаб, який був звільнений Валєєвим.

ТСН

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
maslya
Блін поки жив в Миколаєві ходив на матчі і для мене це був футбол високого рівня, досі пом'ятаю матчі з Сталь Алчевськ 3:3 з Шахтарем де суддя 32раз дав пєналь не за що, і ці мудаки забили гол, і пройшли в кубку далі.З того часу ненавиджу цих у...ків.Вболювальники МОЛОДЦІ ,зараз тільки так і треба з мером най кримінальнішого міста.