Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 14 октября 2012, 02:14
4838
3

Кардинал-Ровно - ЛТК - 2:5 + ВИДЕО

Фарт і «Кардинал» речі не сумісні

| Обновлено 14 октября 2012, 02:14
4838
3
Кардинал-Ровно - ЛТК - 2:5 + ВИДЕО

Складно описувати матч в якому за рівної гри одна з команд перемогла з різницею в три м’ячі. Але м’яч круглий, тому в футболі трапляється ще й не таке.

Гру команди розпочали без розвідки і одразу ввімкнули високі обороти. М’яч в центрі майданчика надовго не затримувався, щоправда, і особливо небезпечні моменти в першому таймі виникали не часто. Тому м’яч, проведений на 5-й хвилині, був скоріше винятком, аніж очікуваною закономірністю.

Спочатку Андрій Паршиков взяв участь в завершенні атаки своєї команди, але його удар по воротам суттєвих проблем перед Пітулею не поставив. Відповідь «ЛТК». Атаку дальньою передачею в воротарську розпочав Пітуля, в боротьбі за верховий м’яч його візаві Віталій Дєнюжкін вибив м’яч на кутовий. На лівому фланзі Разуванов розіграв кутовий зі Шпигарем, після чого навісною діагоналлю знайшов на протилежному фланзі набігаючого Артема Рося. Капітан луганчан миттєво зорієнтувався і пробив по м’ячу, що відскочив від підлоги повз Андрія Паршикова, який кинувся напереріз. М’яч просвистів над Віталієм Дєнюжкіним і влетів прямісінько під поперечину воріт – 0:1.

Після голу загальна картинка гри не змінилася, хіба що більш виваженіше і обережніше заграли гості, які були б не проти вивезти з Рівного першу перемогу, нехай навіть і з мінімальною перевагою. Нагадаю, що до цього «телефоністи» на майданчику «Кардинала-Рівне» не здобули жодного очка. Що ж до гри господарів, то вони продовжували гру наче нічого не сталося, але це й не дивно, адже попереду було ще вдосталь часу.

В одній з атак Сергій Піддубний прорвався лівою бровкою, зіграв в стіночку з Чернієнком і зробив передачу на Маринюка, але Мар’ян на якусь долю секунди не встиг на передачу у воротарський майданчик, і нагода була втрачена. Пітуля дальньою передачею вивів на ударну позицію Шпигаря, Микита прийняв м’яч на груди спиною до воріт і пробив між ніг Дєнюжкіна, який вийшов з воріт, але м’яч просвистів повз ліву стійку. Після подачі кутового Артем Рось пробивав знаходячись по центру майданчика. Віталій Дєнюжкін, наче вправний гімнаст розтягнувся в шпагаті і ногою вибив м’яч. Вершинін прострелив зліва на дальню стійку і лише якоїсь миті не вистачило Когуту, щоб підправити м’яч у сітку, який просвистів повз праву стійку.

За 5 хвилин до завершення першого тайму луганчани заробили 5-й фол, але в подальшому приводу для 10-тиметрового, який призначається після отримання командою 6-го фолу, «телефоністи» суддям так і не дали. Двічі поспіль Маринюк атакував лівим флангом. Першого разу Пітуля зняв у нього м’яч з голови, після верхової передачі, а вдруге з ноги. Дальній удар Чернієнка – Пітуля в падінні вибив м’яч з правого від себе кута. Аналогічна ситуація біля воріт рівнян і вже Дєнюжкін парирував удар Стрільця. Згодом Вершинін пробив між ніг Безсалова, але Андрій Пітуля, навіть прикритий захисником, парирував удар. На перерву команди так і пішли за рахунку 1:0 на користь «ЛТК».

Уже в дебюті другого тайму рівняни окреслили кордон воріт. Спочатку Когут після подачі Паршикова пробив повз ліву стійку, а згодом, знову ж таки після пасу Паршикова, м’яч після удару Вершиніна просвистів уже повз праву стійку. У відповідь двічі пробивав Кузь, але перший раз Дєнюжкін прийняв м’яч у правому від себе куті, а другий постріл Тараса прийшовся повз праву стійку. Кілька разів безуспішно по воротам пробивав Бондар, але більш небезпечною була його передача на Маринюка на правий фланг воротарського, але Мар’ян проскочив повз м’яч. Танський простріл справа – повз ворота.

Мабуть, не варто перераховувати всі нереалізовані моменти, але потрібно зазначити, що в футболі існує старе заїжджене правило – не забиваєш ти, забивають тобі. Нарешті на 32-й хвилині гри вболівальники побачили другий гол, але не очікуваний у воротах гостей, а навпаки. Шпигар правим флангом з центру майданчика прорвався майже до лінії воротарської, поперечною верховою передачею знайшов на лівому фланзі Свиридова. Богдан перекинув м’яч із ноги на ногу, залишив позаду Дєнюжкіна, який вийшов із воріт, і другим дотиком відправив його в ближній лівий кут – 0:2. Не пройшло і хвилини, як ціною жовтої картки Дєнюжкін зупинив прорив лівою бровкою Разуванова. Штрафний майже з бічної лінії приблизно з середини половини майданчика рівнян взявся виконувати Безсалов. Після удару Максима м’яч зачепив груди Тараса Кузя і влетів під поперечину воріт, ледве не задівши руки Віталія Дєнюжкіна – 0:3.

Отримавши у свої ворота три м’ячі, рівняни напевно зрозуміли, що це вже за велика фора. У матчі зі «Спортлідером+» вдалося відіграти фору в два м’ячі, а тут на м’яч більше. Тому вони з новими силами кинулися на ворота суперника. І ще не встигла закінчитися 33-я хвилина, як м’яч побував вже у воротах Пітулі. Паршиков у центрі майданчика виграв боротьбу за м’яч у 18-річного Литвинова, відпасував у центр на Танського. Віталій повернув м’яч капітану, а сам змістився на лівий фланг, звільнивши центральну зону набігаючому Басичу. Капітан господарів пройшов вперед правою бровкою і видав м’яч прямісінько на п’ятачок. Олександру нічого не залишалося, як відправити м’яч у порожні ворота, Пітуля у цей час чатував поблизу лівої від себе стійки і не встиг завадити рівнянину пробити – 1:3.

Оборотна атака луганчан ледь не завершилася взяттям воріт Дєнюжкіна. Стрілець і Разуванов зіграли в стіночку на правому фланзі атаки, прострільна передача на дальню ліву стійку на Свиридова не дійшла до адресату, на заваді став Басич.

Ще дві хвилини рівняни грали в чотирьох, а починаючи з 35-ї хвилини на майданчику в ролі п’ятого польового за потреби почав з’являтися Танський. Довгий розіграш м’яча врешті-решт призвів до другого голу. Піддубний із центру на правий фланг на Бондаря, той пробив під гострим кутом, м’яч від Пітулі відскочив на набігаючого Танського і той з лінії воротарського пробив під поперечину – 2:3.

До закінчення гри залишалося три хвилини, рівняни спіймали кураж і на трибунах зажевріла надія на позитивний результат. Знову довгий розіграш м’яча, на майданчику у рівнян Піддубний, Бондар, Маринюк, Вершинін і Танський. Аналогічна комбінація до попередньої, удар Бондаря справа, м’яч від Пітулі потрапляє до Танського, але на цей раз Віталій влучає в поперечину. Танський по лівій бровці на Маринюка у воротарську, Мар’ян прострілює на протилежний фланг Бондарю. Разуванов на правій стійці випереджає Олександра і, рятуючи ситуацію, повертає м’яч на протилежний фланг. Ліквідовуючи небезпеку Олександр Стрілець майже з бічної лінії переправляє м’яч на половину рівнян. Кілька ударів об підлогу і… м’яч закочується в порожні ворота «Кардиналу-Рівне» – 2:4.

Тут можна сказати лише одне, як не щастить, так не щастить. Бондар удар справа – стійка. Черговий розіграш, Бондар справа в центр на Піддубного, той наліво Маринюку, а Мар’ян у свою чергу на п’ятачок на Танського. Віталій підставляє ногу і м’яч від неї потрапляє прямісінько в руки Пітулі. Андрій із руки вибиває його на половину рівнян, і трошки пострибавши по підлозі м’яч опиняється у сітці порожніх воріт – 2:5. Це, до речі, вже третій гол Андрія Пітулі в сезоні. До фінального свистка залишалося трохи більше 30 секунд. Справу зроблено!

Останній постріл по воротам «ЛТК» наніс Бондар, але відбивав його вже не Пітуля, а Лозовий, який на кілька секунд замінив у воротах Андрія. Артем намагався повторити удар колеги, але його удар з ноги виявився не влучним. Отже «ЛТК» втримала лідерство, здобула першу перемогу в Рівному за останні два сезони, а рівняни вкотре довели, як зауважив після гри Сергій Піддубний, що фортуна і «Кардинал-Рівне» речі не сумісні. Ну хіба ж тут посперечаєшся з ветераном і головним тренером команди…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «ЛТК» (Луганск) - 2:5

Александр Басич, 33, Виталий Танский, 37 - Артем Рось, 5, Богдан Свиридов, 32, Максим Бессалов, 33, Александр Стрелец, 39, Андрей Питуля, 40

«Кардинал-Ровно» (Ровно): Виталий Денюжкин - Андрей Черниенко, Марьян Маринюк, Сергей Поддубный, Александр Бондарь - Александр Вершинин, Андрей Паршиков, Виталий Танский, Юрий Когут - Артем Фаренюк, Александр Басич, Владимир Кручок, Дмитрий Сытник
«ЛТК» (Луганск): Андрей Питуля (Артем Лозовой, 40) - Никита Шпигарь, Александр Стрелец, Артем Рось, Богдан Свиридов - Владимир Разуванов, Максим Бессалов, Максим Литвинов, Тарас Кузь - Никита Лазыкин

Виталий Денюжкин, 33. - Никита Шпигарь, 3.

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Андрей Кравченко (Сумы)

Удары (в створ): 31 (13) - 29 (16)

КАРДИНАЛ-РОВНО - ЛТК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

События матча

40’
ГОЛ !
Андрей Питуля(ЛТК (Луганск)) точно пробил по пустым воротам.
39’
ГОЛ !
Александр Стрелец(ЛТК (Луганск)) через всю площадку отправил мяч в пустые ворота.
37’
ГОЛ ! Быструю комбинацию хозяев с участием Поддубного и Бондаря точным ударом завершил Виталий Танский(Кардинал-Ровно (Ровно)).
33’
ГОЛ !
После передачи справа от Паршикова Александр Басич(Кардинал-Ровно (Ровно)) точно пробил из пределов вратарской.
33’
ГОЛ !
Максим Бессалов(ЛТК (Луганск)) пробил со штрафного - мяч зацепил Кузя и влетел под перекладину.
32’
ГОЛ !
Шпигарь прошел по правому флангу, сделал диагональную передачу на левый фланг, а Богдан Свиридов(ЛТК (Луганск)), немного сместившись влево, точно пробил в ближний угол.
5’
ГОЛ !
Артем Рось(ЛТК (Луганск)) принял мяч на правом фланге и с линии вратарской точно пробил в дальнюю "девятку".
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 27 апреля 2024, 12:15 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Выигрыш на характере. Динамо вырвало на выезде победу у Днепра-1
Футбол | 27 апреля 2024, 15:39 109
Выигрыш на характере. Динамо вырвало на выезде победу у Днепра-1

Команда Александра Шовковского добилась победы в меньшинстве

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
student1ck
локо круче!
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
wildva
Молодцы! Так держать!