Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2234
0

Спортлидер+ – ЛТК. Анонс

Перші очки чи реабілітація за розгром?

Спортлидер+ – ЛТК. Анонс

Хмельницький «Спортлідер+», як і луганська «ЛТК», в останньому турі чемпіонату зазнали болючих поразок. Хмельничани у Рівному, ведучи у рахунку після першого тайму 2:0, у грі із командою «Кардинал-Рівне» примудрилися пропустити чотири м’ячі у наступній двадцятихвилинці. А луганчани у домашній грі нічого не зуміли протиставити львівській «Енергії» – 0:5.

У якому психологічному стані команди підійдуть до завтрашнього поєдинку – невідомо. Проте, як запевнили у прес-службі «Спортлідера+», усі гравці налаштовані здобути першу перемогу у дебютному сезоні Екстра-ліги. Лазарет хмельничан повністю порожній і усі рвуться у бій. Розуміє стартові поразки у сезоні і керівництво клубу – головне, щоб була гра, а результат з часом прийде.

Обидві команди декларують завдання потрапляння до «Фіналу чотирьох», і хоч ще зарано робити висновки по стартовим двом турам, проте очки у своїх конкурентів суперники повинні відбирати, адже на фініші сезону на розподілі місць у турнірній таблиці може позначитися недостача балів. У будь-якому разі, в четвер на вболівальників очікує запеклий матч. По-перше, хмельничанам, як і луганчанам, потрібно реабілітуватися за поразки. По-друге, обидві команди претендують на потрапляння до чільної четвірки. По-третє, цими вихідними Хмельницький святкує 581-й День народження, і перемога «спортлідерців» стане приємним подарунком для хмельничан.

Тому, від імені хмельницького «Спортлідера+», запрошуємо усіх хмельничан та гостей міста відвідати цю футзальну виставу, яка розпочнеться о 17.00 у спортивному комплексі Хмельницького національного університету.

Віктор ПАЛАМАРЧУК, для Sport.ua

27 сентября, четверг
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «ЛТК» (Луганск)  
Хмельницкий. Спорткомплекс ХНУ. 17.00
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Дмитрий Беспорочный (Харьков)
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 16
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «ЛТК»?

Победа «ЛТК»

10 голосов 62.5 %

Ничья

3 голоса 18.75 %

Победа «Спортлидер+»

3 голоса 18.75 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.