Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 24 сентября 2012, 20:19
4504
4

Кардинал-Ровно - Спортлидер+ - 4:2 + ВИДЕО

Два різних тайми

| Обновлено 24 сентября 2012, 20:19
4504
4
Кардинал-Ровно - Спортлидер+ - 4:2 + ВИДЕО

У зв’язку з проведенням баскетбольного турніру гру МФК «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» було перенесено з 13.00 на 14.00. Як і в попередньому матчі, трибуни ДЮСШ№4 були заповнені вщерть, але на відміну від гри з «Енергією» вболівальників гостей на трибунах помічено не було. Забігаючи наперед, зазначу, що обидва колективи продемонстрували гру, яка подобається вболівальникам, щоправда у першому таймі рівняни поводилися на майданчику досить самовпевнено, мабуть через це і поплатилися, пропустивши два м’ячі у свої ворота.

Гра розпочалася без розвідки. Одразу рівняни захопили ініціативу, а хмельничани намагалися грати другим номером. Проте рахунок, досить несподівано для вболівальників, відкрили гості. Андрій Засенко прорвався правим флангом і точно пробив у дальній лівий кут. Іван Гурко, який цього дня дебютував у воротах рівнян, не зміг завадити м’ячу перетнути лінію воріт.

Пропустивши м’яч, «кардиналівці» продовжили грати в тому ж ритмі, ніби нічого і не сталося. Раз по раз ворота Кіндякова обстрілювали Танський, Паршиков, Бондар, Чернієнко, але гравців «Кардиналу-Рівне» підводила влучність. Гості тим часом грали на контратаках. Удари по воротам Гурка почергово наносили Михайленко, Заворотний, Карбовський, але Іван вчасно відводив загрозу. На 12-й хвилині гри хорошу нагоду зрівняти рахунок мав Маринюк, пробивши з п’ятачка, але Кіндяков відбив м’яч, який пролетів над поперечиною і вийшов на кутовий.

Складалося враження, що рівняни ось-ось зрівняють рахунок, але не так сталося, як гадалося.
Чергова контратака хмельничан на 17-й хвилині завершилася взяттям воріт господарів. Замість Максима Коробки в першій четвірці на майданчику почав грати Андрій Ткачук, він і став автором другого м’яча у ворота Івана Гурка. Юрій Карбовський по правому флангу переадресував м’яч на Андрія Ткачука, і той з лінії воротарської застав зненацька стража воріт «Кардиналу-Рівне» – 0:2.

До закінчення тайму рівняни намагалися відквитати бодай один м’яч, але захист гостей діяв надійно і помилок не припускався. Двічі мав нагоди відзначитися граючий тренер рівнян Сергій Піддубний, але першого разу удар у нього не вийшов і був надто слабким, щоб примусити Кіндякова капітулювати. А в другому випадку Євген зміг, хоча і не без труднощів, парирувати удар ветерана. До закінчення тайму жодній з команд так і не вдалося змінити рахунок – 0:2, відклавши найцікавіше на другий тайм.

Потрібно віддати належне головному тренеру рівнян Сергію Піддубному, якому вдалося під час перерви знайти необхідні слова своїм підопічним. Після перерви у рамці воріт двічі пробитого Гурка замінив Дєнюжкін, який, напевно, додав впевненості команді, і, зі слів Сергія Піддубного, зіграв навіть краще, аніж в матчі з «Енергією». Неодноразово Віталію доводилося залишати власні ворота і переривати атаки суперника за межами воротарської, не менш вдало Віталій діяв і на останньому рубежі, відбиваючи небезпечні удари гостей. Така впевнена гра голкіпера, а також палка підтримка трибун, примусили «кардиналівців»» до більш активних дій. Роботи у голкіпера хмельничан Кіндякова додалося. І така гра принесла свої плоди.

Вже на початку третьої хвилини другого тайму господарям вдалося скоротити рахунок. Атака рівнян лівим флангом, Піддубний вивіреною передачею знайшов Чернієнка, який з-меж воротарського майданчика потужним пострілом пробив прикритого захисниками Євгена Кіндякова – 1:2. Тут пригадується побажання головного тренера рівнян Сергія Піддубного, який в попередньому матчі відмітив хорошу гру Андрія, але зауважив, що було б добре, якби він ще й забивав. Ось гравець і виконав побажання тренера, ще і не один раз.

Якщо перша четвірка «Кардиналу-Рівне» не зазнавала змін, то в другій четвірці протягом гри було задіяні 7 футболістів. До перерви у складі цієї четвірки з’являлися Танський, Паршиков, Ситник, Когут і Фаренюк, а після відпочинку до них додалися Басич і Вершинін. Останній взагалі дебютував у складі рівнян. І потрібно відзначити, що два Олександри суттєво посилили гру четвірки, додали агресивності і швидкості. Так, вже на 26-й хвилині удар Вершиніна не без труднощів парирував Кіндяков. Гості відповіли ударом Карбовського, який прийшовся в захисника. Швидка контратака рівнян – Сергій Піддубний лівим флангом прорвався до воріт і вийшов віч-на-віч з голкіпером «Спортлідера+». Проте переграти Євгена Кіндякова йому на цей раз не вдалося. За кілька хвилин знову Вершинін перевірив реакцію голкіпера хмельничан, не відставав від нього і Басич. У відповідь Заворотний пробив повз дальню праву стійку.

Гол назрівав. На 31-й хвилині Чернієнко, отримавши м’яч на лівому фланзі, зробив кілька кроків і за двох метрів до воротарської пробив, вдруге примусивши капітулювати Кіндякова – 2:2. Гості одразу відповіли гострими контратаками, але в обох випадках удари Заворотного вдалося перевести на кутовий. Спочатку м’яч відбив Дєнюжкін, а згодом під удар Ярослава підставився Чернієнко.

Після цього в грі настало короткочасне затишшя. М’яч в основному перебував в центрі майданчика і до ударів по воротам не доходило. Можливо, такий перебіг подій дещо заспокоїв гостей. Тишу порушила чергова атака господарів, яку гості перервали лише після порушення правил. Розіграш штрафного – і удар Сергія Піддубного парирував Євген Кіндяков. Дмитро Калуков несподівано пробив майже з центру майданчика, але Дєнюжкін в падінні зупинив м’яч ногами і розпочав чергову атаку партнерів. М’яч підхопив Піддубний, недовго роздумуючи переадресував його на Маринюка, Мар’ян просунувся лівим флангом ближче до воріт суперника і під гострим кутом пробив. М’яч, зачепивши ближню стійку, влетів у дальній кут воріт – 3:2.

Мінімальна перевага господарів примусила активізуватися гостей. І вже Дєнюжкіну довелось демонструвати свою майстерність, ліквідовуючи загрози після ударів Заворотного і Ткачука. Але і господарі не тушуються. Гостра контратака правим флангом, Вершинін з лінії воротарського по дузі перекинув м’яч через голкіпера гостей, і коли вже здавалося, що м’ячу нікуди діватися, окрім сітки воріт, як на його шляху опинився Засенко. Андрій спокійно прийняв м’яч на груди і повторним ударом відправив його на половину рівнян.

Відчувши запал у грі своєї команди, головний тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк вирішив підсилити атаку і випустив п’ятого польового гравця у ролі якого на майданчику з’явився Заворотний. Щойно завершилася атака гостей, і головний тренер «Кардиналу-Рівне» взяв хвилинну перерву. Можливо, помилки в попередньому матчі в грі проти п’яти примусили Сергія Піддубного застерегти від цього своїх підопічних.

До закінчення гри залишались дві хвилини, напруга гри зростала з кожною секундою, адже один гол переваги не гарантує спокійного життя у футзалі, і все може змінитися до навпаки. Не витримали нерви у Дмитра Калукова, і після зриву чергової атаки господарів перед ним засвітили жовте світло. Проте «кардиналівці» користі від пробиття штрафного не отримали.

За 40 секунд до завершення матчу Андрій Ткачук, чи то пробивав по воротам, чи прострілював у воротарську, але в підсумку на п’ятачку повели боротьбу за м’яч Віталій Дєнюжкін і Максим Івонко. І хоча останній виграв двобій, проте м’яч пролетів повз стійку. А ось чергова атака рівнян за 10,6 секунди до фінальної сирени таки завершилася взяттям воріт. І знову свої найкращі якості проявив нев’янучий ветеран колективу Сергій Піддубний. Граючий тренер господарів підхопив м’яч на лівому фланзі атаки і викотився на побачення з Кіндяковим. Євген вийшов на лінію штрафного майданчика, намагаючись завадити ветерану пробити, але Сергій технічно залишив позаду голкіпера і врозріз між двома захисниками відправив м’яч у порожні ворота – 4:2. За 10 секунд, що залишалися, змінити рахунок жодній з команд так і не вдалося.

Підсумовуючи матч, хотілося б відмітити, що гра гостей сподобалася. Звичайно їм ще бракує досвіду, але в наполегливості і бажанні їм не відмовиш. А щодо гри господарів, то вони провели два різних тайми. Перший у шапкозакидацькому стилі, а ось другий навпаки – зважено і вивірено. Якщо в першому таймі «кардиналівці» не були схожими на колектив, який тиждень тому відібрав два очки у чемпіона і навіть був близький до перемоги, то після перерви це вже був звичний «Кардинал-Рівне», який справді здатний вирішувати завдання виходу в плей-офф.

Але про це говорити ще зарано, попереду ще багато матчів і вже у четвер на «кардиналівців» очікує нелегка гра з «Єнакієвцем». На прохання представника Донбасу, у зв’язку з перенесенням відкриття спорткомплексу в Єнакієвому, гра відбудеться в Рівному. Ось в матчі з цією командою можна буде дізнатися про справжню силу підопічних Піддубного, хоча знову ж таки домашні ігри суттєво різняться від виїзних, а на виїзді в першому колі «Кардинал-Рівне» гратиме лише одного разу. Станеться це аж в 6-му турі 24 листопада в Харкові, коли «Кардинал-Рівне» зустрінеться з місцевим «Локомотивом».

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «Спортлидер+» (Хмельницкий) - 4:2

Андрей Черниенко, 23, 31, Марьян Маринюк, 35, Сергей Поддубный, 40 - Андрей Засенко, 2, Андрей Ткачук, 17

«Кардинал-Ровно (Ровно)»: Иван Гурко, (Виталий Денюжкин, '21), Александр Басич, Александр Бондарь, Александр Вершинин, Андрей Паршиков, Андрей Черниенко, Артем Фаренюк, Виталий Танский, Владимир Кручок, Дмитрий Сытник, Марьян Маринюк, Сергей Поддубный, Юрий Когут
«Спортлидер+ (Хмельницкий)»: Евгений Киндяков, Алексей Фетько, Андрей Засенко, Андрей Ткачук, Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Максим Коробка, Олег Чеботарев, Юрий Карбовский, Ярослав Заворотный
 Виталий Танский, 29. - Максим Ивонко, 31. Дмитрий Калуков, 39.

Удары (в створ): 24 (16) - 17 (11)

КАРДИНАЛ-РОВНО - СПОРТЛИДЕР+. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор от сайта www.sportlider.km.ua и ПЦ «Эксклюзив»

События матча

40’
ГОЛ !
За 10 секунд до конца матча Сергей Поддубный(Кардинал-Ровно (Ровно)) вышел один на один с Киндяковым, обыграл голкипера и нанес точный удар в борьбе с двумя защитниками.
35’
ГОЛ ! После передачи Поддубного Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)) с острого угла отправил мяч в сетку - мяч от ближней штанги влетел в ворота.
31’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Черниенко(Кардинал-Ровно (Ровно)).
23’
ГОЛ !
После передачи Поддубного Андрей Черниенко(Кардинал-Ровно (Ровно)) нанес точный удар - мяч прошел между ногами у Киндякова.
17’
ГОЛ !
Андрей Ткачук(Спортлидер+ (Хмельницкий)) принял передачу от Карбовского на правом тайме и нанес точный удар.
2’
ГОЛ !
Андрей Засенко(Спортлидер+ (Хмельницкий)) после прохода по правому флангу точно пробил в дальний угол.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны все полуфиналистки престижного турнира в Мадриде
Теннис | 01 мая 2024, 22:26 2
Стали известны все полуфиналистки престижного турнира в Мадриде

Елена Рыбакина выиграла у Юлии Путинцевой, Арина Соболенко обыграла Мирру Андрееву

ФОТО. Пышногрудая жена игрока Шахтера похвасталась сексуальной фигурой
Футбол | 01 мая 2024, 22:46 11
ФОТО. Пышногрудая жена игрока Шахтера похвасталась сексуальной фигурой

Анна Зубкова поделилась горячими снимками в своем Instagram

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadek81
Ну и обзор. Намешано скомкано как винегрет.
may2406
с документами проблема...
may2406
Говорят, у него с документами проблема ни как с Франции не передадут, не могут заявить на игру...
vartjo
а где же хвалёный Цой???)))))))))))))))))))))))))))