Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 августа 2012, 11:23
2303
8

Говерла разбила своих болельщиков в товарищеском матче

В Ужгороде состоялся символический матч «Говерлы» и болельщиков клуба

| Обновлено 24 августа 2012, 11:23
2303
8
Говерла разбила своих болельщиков в товарищеском матче

Після зустрічі минулого тижня віце-президента «Говерли» Олександра Шуфрича з вболівальниками була домовлено про проведення оригінального поєдинку між командою фанів «Говерли» та керівництвом нашого клубу.

А вже сьогодні на центральному полі стадіону «Авангард» ця зустріч відбулася.

«Говерла» у складі віце-президента Олександра Шуфрича, капітана команди - спортивного директора Віктора Ряшка, тренерів Мирослава Бундаша, Валентина Слюсара, Володимира Васютика, начальника команди Сергія Рущака,керівника селекційної служби Дмитра Канчурова, працівника служби безпеки Рудольфа Бехера, у якості своєрідного підсилення їм допомагали діючі гравці Олександр Ситник, Роберт Молнар та Ясухіро Като.

Вболівальники теж підготувалися як слід до цього відповідального матчу. За два дні до призначеної гри провели своєрідне тренування на якому досвідчений селекціонер Євген Дуна сформував основний склад вболівальницької команди.

Тож після стартового свистка «арбітра» Олександра Мартюка розпочався поєдинок. Господарі (команда «Говерла») під пильним оком головного тренера Олександра Севідова одразу ж показали хто газда в хаті. Активний Бундаш та «супертяжі» Р.Бехер з С.Рущаком почали плести мережива біля воріт гостей з 19-го сектору (сектор уболівальників «Говерли»). Правда, після 10 хвилин запальної гри начальник ФК «Говерла» дав можливість показати свій футбольний талант сину - адміністратору команди Андрію Рущаку. Команда вболівальників на чолі з своїм капітаном Юрієм Магою кілька хвилин зуміли витримати натиск «говерлян», однак до кінця першого тайму у їх ворота влетіли 4 м’ячі. В повній мірі свій талант голеодора показав майстер спорту міжнародного класу Мирослав Бундаш, також чудовий м’яч головою з флангового навісу забив Олександр Шуфрич.

У другій половині поєдинку в складах обох команд відбулися заміни. У фанатів на поле вийшли ті, які спізнилися на перший тайм, а в господарів Роберта Молнара змінив керівник прес-служби Роман Сенишин. Зміст гри проходив під диктовку господарів, які повністю контролювали ситуацію на полі, але вже хвилин за 10 всі пішли забивати, полишивши на власній половині лише Слюсара з Като, чим сповна зуміли скористатися вболівальники. Гострий контрвипад, змусив оборонців «Говерли» порушити правила у власному карному майданчику. А удар з пенальті хоч В.Васютик і вгадав, та все ж парирувати не зумів. На пропущений м’яч команда керівництва та тренерського штабу «Говерли» відповіла 4 м’ячами. Красень-гол забив адміністратор Андрій Рущак, а напередодні його дальній постріл прийняла на себе перекладина. Дві гольові нагоди змарнував Р.Сенишин, зате майже стовідсоткову реалізацію показав нестаріючий М.Бундаш. Останній напевно б не загубився ще і в класі професіоналів.

Ведучи в рахунку – 7:1, господарі дозволили собі дещо розслабитися, чим сповна скористалися гравці вболівальницького колективу й забили ще два голи. А далі фінальний свисток арбітра завершив футбольне дійство на «Авангарді».

Після матчу всі залишилися задоволеними від чудового футбольного свята.  А за місяць, як зазначив віце-президент О.Шуфрич, відбудеться наступна товариська зустріч команд. Що ж уболівальники матимуть можливість здобути реванш.

www.fcgoverla.uz.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
guardmen
что то болельщики вообще никакие даже с администращией несмогли справится!!!!0 тогда занимайтесь своим делом качественно болейте за команду а в футбол пусть другие играют!)
withard
___________________________________________________________
Перед тим як коментами розкидатись,- статтю прочитай,плужара!!!
koss-isp
Игроки Говерлы подняли свою самооценку. Хоть любительскую команду обыграли, а то с профессионалами как-то не выходит. Ну что молодцы так держать и пердив не за горами.
italias8110
молодцы!)
Kiper
Вот это уровень!