Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 мая 2012, 12:00
2354
6

Фанаты Энергетика: «Почему вы отобрали у нас футбол?!»

Болельщики бурштынской команды обратились к руководству ДТЭК

| Обновлено 29 мая 2012, 12:00
2354
6
Фанаты Энергетика: «Почему вы отобрали у нас футбол?!»

Шановний, Олександр Толкач і керівництво ДТЕК!

Нас, рядових людей, звичайних футбольних вболівальників надзвичайно обурило ваше інтерв'ю, яке оприлюднив ЗІК. Для нашого маленького містечка Бурштин, де нема не тільки театрів чи кінотеатрів, але й масових культурних і спортивних заходів, дивно читати відповідь щодо припинення фінансування ФК «Енергетик» Бурштин. Футбол був єдиним заходом соціального відпочинку міста «енергетиків», місцем відпочинку людей, які віддають своє здоров'я на Бурштинській ТЕС. «Енергетик» був нашою гордістю, команда з маленького містечка з маленьким бюджетом змогла обіграти «Севастополь», «Оболонь», «Закарпаття» і інші потужні команди першої ліги, сім років втримувалась в першій лізі місцевими виконавцями поки ваше підприємство не перекупило нашу електростанцію.

Зрозуміло, що для кожної людини здоров'я чи оздоровлення є важливішим, ніж футбол чи навіть робота, але хіба футбольні секції чи позитивні емоції на футболі не оздоровлюють людей та не дають можливість забути всі буденні проблеми, нестачу грошей і проблеми в країні? Після виснажливого робочого на дня на одному з найбрудніших підприємств, але досить прибутковій електростанції люди йшли на футбол і на стадіоні 18-тисячного міста збиралося більше тисячі вболівальників. Це близько десятої частини населення! Які докази доцільності існування команди вам ще потрібні? Чи ви думаєте, що коли б опитування провели в Донецьку більшість людей вибрала б «Шахтар», а не оздоровлення?

Чи може варто порівнювати зарплату 5000 гривень (вона була найменша в першій лізі) з зарплатами футболістів «Шахтаря»? Такі великі зарплати іноземцям на вашу думку теж недоречні і безвідповідальні? Чи може зарплата донецьких гравців на одному рівні з середньою зарплатою шахтарів? Звичайно, ми не хочемо рівнятися на «Шахтар», але ми не розуміємо, чому ви відібрали в нас футбол?

А ще окрема подяка за допомогу в 200 тисяч гривень! Ще з лютого цього року ваша компанія пообіцяла допомогти. Для чого було обіцяти і потім не виконати? Можливо, це також опитування «Скільки може грати команда без грошей», але крім місця в першій лізі ми втратили професійну команду. Чому ваші спеціалісти, які прекрасно вміють рахувати, не порахували бюджет з середньою «бурштинською» зарплатою для команди з місцевих виконавців і не виділили його ми теж не зрозуміли. Всі гроші не заробиш!

Ми дуже любимо футбол!

«Енергетик» назавжди залишиться в наших серцях...

energetyk.com.ua

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Etan
К ДТЕКу не имею никакого отношения, но претензий понять не могу. Быть споснором или не быть это дело личное. Обвинять кого то, что он не хочет быть спонсором это бред.
Жоня(Севаст-Днепр)
Если бы ты знал какие там откаты некоторые сотруднмки получаю, у тебя бы волосы дыбом встали! Причем, во всех местах!
micha(ZAKARPATTJA)
жаль іф.
ManUtd
ДТЕК не только не платит своим подрядчикам, а и выжигает все на своем пути к безграничной власти и влиянию
Шалений Вуйко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Glavnu
Понеслась!!!!