Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 мая 2012, 11:43
4304
38

Бурштынский Энергетик прекратил свое существование

Компания ДТЭК не намерена «бездумно тратить миллионы на содержание футбольного клуба»

| Обновлено 29 мая 2012, 11:43
4304
38
Бурштынский Энергетик прекратил свое существование

ДТЕК прийняв рішення про припинення фінансування ФК «Енергетик». Це рішення ґрунтується на результатах соціологічного опитування, проведеного в Бурштині в квітні цього року з метою з’ясувати перелік питань, що є найбільш важливими для городян, - повідомила прес-служба компанії.

Згідно результатів опитування 85,7% бурштинців найбільше хвилює рівень охорони здоров’я, а не футбол.

«Ми вже допомогли ФК «Енергетик» погасити його заборгованість на суму 200 тис грн. Але неможливо бездумно витрачати мільйони гривень лише на утримання футбольного клубу.

Керівництво ФК звернулося до ДТЕК із проханням про фінансову допомогу у розмірі 8,759 млн грн на один тільки 2012 рік. При тому, що весь бюджет міста Бурштин становить 9,3 млн грн, а бюджет розвитку міста – лише 604 тис грн. У кошторисі утримання ФК «Енергетик» також, наприклад, передбачається, що місячна заробітна платня 38 футболістів становить по 5 тисяч грн. Зважаючи на те, що середній рівень зарплат у Бурштині є набагато нижчим, компанія вважає виділення багатомільйонних бюджетів футбольному клубу і недоречним, і безвідповідальним. Ми знаємо, що в місті є більш нагальні проблеми», – підкреслив директор із зовнішніх зв’язків ДТЕК Олександр Толкач.

Про рішення не брати участь у передостанньому матчі чемпіонату Адміністрацію ПФЛ 22 травня повідомив президент футбольного клубу «Енергетик» Бурштин Мирослав Лотоцький. Причиною такому рішенню стало важке матеріальне становище клубу, про що зазначено в офіційному листі до ПФЛ.

Зважаючи на те, що це друга поспіль неявка команди на матчі чемпіонату України серед команд клубів першої ліги сезону 2011-2012 років, на найближчому засіданні ДК ПФЛ розгляне питання про зняття команди зі змагань з подальшим виключенням клубу зі складу ПФЛ.

energetyk.com.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 38
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Etan
Проблема в том, что футбол у нас в стране в глубоком отрыве от экономических реалий. Вот с какого перепуга содеражание команд первой и второй лиги такое дорогое? Зарплату футболистов озвучили, не такая и большая. Куда ж должны были уйти необходимые почти 10 млн? На всякие отчисления в ФФУ и взятки?
Andy_P
не будем тыкать пальцами... Дубинами блин надо тыкать! Это в каких-же местах за ПР голосовали по 75% при явке 90% - не напомнишь?
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kum_Poltava
Хлопці, не годуйте троля!
Жоня(Севаст-Днепр)=FCDK=
Я тебя, как жителя данного региона, прекрасно понимаю. Но не стоит воспринимать это лично к себе. А что касается данного слогана (или речевки), то уж, извини, здесь нет клеветы или неправды. Президент - 3,14дорас? 3,14дорас! Процент проголосовавших за нашего презика в Донбасском регионе будет выше остальных? Выше! Так что эта фраза будет на слуху еще как минимум до следующих выборов.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Шалений Вуйко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
basmach72
все громаняде бурштынцы,держите карманы пошире,все бабло не пошедшее на клуб будет у вас
Жоня(Севаст-Днепр)=FCDK=
граза --гЛаза
Жоня(Севаст-Днепр)=FCDK=
Зачем? Можно просто раскрыть граза и посмотреть на реальное положение дел в стране. Страна - это не ты один. Если тебе хорошо живется, то это совсем не означает, что хорошо живется всем.
Шалений Вуйко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex_kor
забыл совсем, то, что ты не слышал ничего про Днепр или Хоружевку это показывает не только твой уровень образования, но и то, какой был порядок,относительно того, что творится сейчас
alex_kor
Ты не шалений, ты больной. Исходя из последнего поста про "мне хорошо жилось и живется", с тобой не о чем говорить, в голове у тебя вакуум.Адьос
conquistador
тому, що раніше не було такого напливу "руководящих кадров" з одного регіону...
bolshoj000
не вбивайте західний футбол до кінця!!! треба спасти таку симпатичну самобутню команду Енергетик!!!!!
Шалений Вуйко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
PALTAVCHANIN
Соболезную болельщикам Энергетика... И встречный вопрос; нахр*на в донецке 5 профффффессиональных футбольных команд??? Они себя окупают? Олимпик Д, ради интереса, окупает себя с посещаемостью всреднем в 100 чел (родственников футболистов)?)))
andriy m7
кожному клубу, що претендує або хоче потрапити в вишку чемпа, повинен мати надбагатих спонсорів(ахметка), приклад Металіста перед тим як прийшов Ярославськи цей клуб був в середині або нижче турнірки, але прийшов Ярославський вклав великі бабки, і тепер вам металіст, який всі люблять, бабло решає все...
PALTAVCHANIN
м*дак вспомни себя года четыре назад, если сможешь, и что ты пел, что все кто не с нами - бендеровцы?) хорошо вам сейчас живется? так не грузись тут в инете, а иди во власть, как все ваши, или тебе уровня развития не хватает???
Шалений Вуйко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил