Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 26 мая 2012, 15:39
3413
5

Энергия – Енакиевец. Анонс

Останній бій завжди найважчий

| Обновлено 26 мая 2012, 15:39
3413
5
Энергия – Енакиевец. Анонс

У суботу, 26 травня, львівська «Енергія» у рідному палаці спорту «Галичина» спробує стати чемпіоном України з футзалу. Матч з «Єнакієвцем» для «Енергії» стане останнім у національному чемпіонаті, а для суперника львів’ян – останнім офіційним у сезоні. Якщо через тиждень «Енергія» в Івано-Франківську виборюватиме ще Кубок України, то команда Олега Солодовника доволі несподівано припинила боротьбу за цей трофей.

Останній тур чемпіонату для «Енергії» має особливе значення. Команді Станіслава Гончаренка будь-що потрібно перемагати команду з Донецької області. Тоді незалежно від матчу «ЛТК» – «Локомотив» «Енергія» вдруге у своїй історії стане чемпіоном України. У разі перемоги «Енергії» у суботу шампанського в палаці спорту «Галичина» не бракуватиме. Натомість харківському «Локомотиву», аби стати чемпіоном України, потрібно обігрувати луганську «ЛТК» та сподіватися на те, що «Єнакієвець» як мінімум не програє у Львові. Що цікаво, суперник «Енергії» в турнірному плані взагалі немає жодної мотивації. У минулому турі івано-франківський «Ураган» остаточно забезпечив за собою «бронзове» місце. «Єнакієвець» при будь-якому результаті у Львові завершить чемпіонат на четвертій сходинці. Попри це, інтрига в чемпіонаті збереглася до останнього туру. Питання золотого призера залишилося відкритим.

Нікому не секрет, що в ігрових видах спорту, а особливо у футболі та футзалі, навіть «треті» команди стимулюють потрібну невмотивовану команду, аби та відібрала очки у потрібного суперника. Відтак, буде цілком логічно, коли харків’яни стимулюватимуть гравців «Єнакієвця» викластися на всі сто у Львові та відібрати очки у «зелено-білих», однак з другої сторони той же «стимул» може дати і «Енергія». Відтак, тут рівновага…

Головний тренер «Єнакієвця» Олег Солодовник неодноразово на своїх прес-конференціях зауважував, що команду у літнє міжсезоння поповнять бразильські легіонери. Також не виключено, що хтось з цього складу покине команду. Словом, можна спрогнозувати, що теперішній складом «Єнакієвець» може зіграти востаннє. Про майбутнє «Енергії» наразі нічого не відомо. Лише відомо, що в суботу не зіграє травмований Валерій Легчанов. Усі інші «енергетики» рвуться в бій стати чемпіонами України.

У минулому турі «Енергія» провалила матч у Харкові, де поступилася місцевому «Локомотиву» з рахунком 1:4. Попри це, «енергетики» мають шанс реабілітуватися, та ще й так, щоб стати чемпіонами України.

Що цікаво, у цьому сезоні «Енергія» та «Єнакієвець» зіграли тричі, і в жодному матчі не порадували вболівальників великою кількість забитих голів. «Енергія» у кожному матчі забивали по одному голу, тоді як суперник у трьох матчах забив всього один м’яч. На виїзді «Енергія» одного разу перемагала з рахунком 1:0, а в поєдинку першого кола було зафіксовано нічию – 1:1. У Львові у матчі другого кола команда Станіслава Гончаренка також перемогла суперника з рахунком 1:0. Можна спрогнозувати, що в останньому очному протистоянні у сезоні «Енергія» та «Єнакієвець» також не подарують суперникам багато голів.

Богдан ПАСТЕРНАК

26 мая, суббота
«Энергия» (Львов)  «Енакиевец» (Енакиево)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.30
Результаты предыдущих матчей – 1:1, 1:0, 1:0
 Арбитры: Сергей Туржанский (Запорожье), Виталий Поляков (Кривой Рог)
 Прогноз Sport.ua – 3:1

 

Опрос

Голосов 16
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»

1 голос 6.25 %

Ничья

2 голоса 12.5 %

Победа «Энергии»

13 голосов 81.25 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fartuna8
Все куплено и продано!!
anakondarora
энерия чемпион
starter90
Богдан ПАстернак, Вам что-то известно о мотивировании "Енакиевца"? Тогда Вам срочно к Кочетову)))
tipafutbolist
Чемпионат закончился четыре дня тому назад. Чемпион известен. Футболисты уже превратились в актеров!
krotenok
однак з другої сторони той же «стимул» може дати і «Енергія».
Это не спортивно.