Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 29 декабря 2011, 13:43
3589
4

Энергия – Енакиевец – 1:0 + ВИДЕО

Мінімум голів – максимум очок

| Обновлено 29 декабря 2011, 13:43
3589
4
Энергия – Енакиевец – 1:0 + ВИДЕО

У поєдинку проти «Єнакієвця» «енергетики» недорахувалися героя попереднього матчу у Харкові – Валерія Легчанова. Досвідчений гравець «Енергії» не допоміг своїй команді здобувати чергову перемогу у національному чемпіонаті через травму.
 
«Енергетики» і без Легчанова з перших секунд матчу пішли пробивати захист «Єнакієвця» і ворота Мельника. Овсянніков, Струк і двічі Якунін робили усе можливе, аби «Енергія» забила швидкий гол у матчі. Якщо і львів’янам не бракувало влучності, тоді гостей по-справжньому виручав Мельник. Утім, від такого стартового тиску команда Олега Солодовника оговталася швидко. Не пройшло кількох хвилин, як ворота Лисенка бомбардували Замятін та Мірошник. Останній у першому таймі не реалізував як мінімум два повноцінні виходи сам на сам з Лисенком. В усіх епізодах Владислав грав не менш ефективно, як інший воротар «Енергії» Володимир Кардаш в попередніх двох матчах проти «Урагану» та «Локомотива». Загалом, перший тайм у виконанні обох команд був багатим на гольові моменти. Глядачі на трибунах не нудьгували.

У першій половині гри було і багато небезпечних атак, моментів та фолів, особливо з боку «Єнакієвця». На 14-й хвилині першого тайму гості заробили фатальний шостий фол, з якого, як і виявилося згодом, забив єдиний гол у матчі Сергій Якунін. Мельник, хоч і рятував свою команду у багатьох епізодах, однак з точним ударом в правий від себе кут, не справився. До завершення першого тайму зрівняти рахунок міг екс-«енергетик» Задорожний, який після травми провів доволі-таки непоганий матч. Утім, з пострілом Сергія справився Лисенко. Не менш небезпечно відповіли Чепорнюк, Струк та Рогачов, однак і в цьому епізоді на висоті був воротар. Цього разу Андрій Мельник.

У другому таймі «Енергія» дещо збавила обороти. Моментами складалося враження, що львів’яни мають бажання дещо «засушити» гру, як у Харкові, і зберегти позитивний для себе рахунок. Небезпечних моментів біля воріт обох команд після перерви хоч і не бракувало, однак їх кількість, у порівнянні з першою половиною гри, бажало бути більшою. У дебюті другого тайму найреальніший шанс зрівняти рахунок мали Мірошник та Чуднов. Обом гравцям забракло влучності. Після цього в обох команд настала «засуха» гольових моментів та позиційна боротьба в центрі майданчика. Найцікавіше розпочалося з 34-ї хвилини матчу, коли Струк не забив з гострого кута з одного метра, а Тригубець, розстрілюючи Мельника з 6-ти метрів, влучив у воротаря. За «Єнакієвець» двічі відповів капітан Замятін. Спочатку після удару Валерія Овсянніков виніс сферу з лінії воріт, а у другому випадку після удару капітана гостей Лисенко відбив м’яч в поле. Вихід того-таки Замятіна як п’ятого польового гравця дивідендів команді Олега Солодовника не приніс. «Єнакієвець» багато «катав» м’яч у зоні львів’ян без небезпечних моментів. Фінальна сирена потішила лише одну команду – «Енергію». Вдруге поспіль галичани добилися трьох турнірних очок, забивши в ворота суперника один гол і не пропустивши у власні.

Перемога над «Єнакієвцем» наблизила львів’ян до бажаного чемпіонства. Після поразки «Урагану» від харківського «Моноліта» за золоті медалі у цьому сезоні, швидше за все, окрім «Енергії», побореться ще харківський «Локомотив», відстань якого від «Енергії» лише в чотири очки. 

Богдан ПАСТЕРНАК.

«Энергия» (Львов) – «Енакиевец» (Енакиево) – 1:0

«Энергия»: Лысенко - Сергей Якунин, Денис Овсянников, Максим Павленко, Степан Струк - Ильдар Макаев, Сергей Чепорнюк, Сергей Тригубец, Дмитрий Бондарь - Евгений Рогачев  
«Енакиевец»: Мельник - Александр Хурсов, Виталий Нестерук, Валерий Замятин, Олег Мирошник - Анатолий Доманский, Вячеслав Чуднов, Виталий Скорый, Дмитрий Сильченко - Сергей Задорожный 
Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Дмитрий Беспорочный (Харьков)
 Сергей Якунин, 14.
 Валерий Замятин, 2. Дмитрий Сильченко, 34.
Лучшие игроки по версии Экстра-лиги: Денис Овсянников - Валерий Замятин.

Удары (в створ): 17 (10) – 14 (9).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 20 апреля 2024, 00:07 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

30 лет ЭПОхи, или гонка, которая изменила все. История допинга в велоспорте
Другие виды | 20 апреля 2024, 11:23 12
30 лет ЭПОхи, или гонка, которая изменила все. История допинга в велоспорте

Sport.ua вспоминает гонку, которая на многие годы изменила правила игры в мировом велоспорте

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fiorentina10
Нарізка моментів на користь ЕнергіЇ, у Єнакієвця були справжні гольові моменти, так, на початку гри було два виходи 1 в 1 з воротарем. Енергія виглядала краще.
keegan
я написал свое ИМХО
lemberg2011
keegan — 28.12.2011 15:17
Все з точністю до навпаки
keegan
в принципе скучная была игра, в 1 лучше были гости, во втором - хозяева