Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2572
0

Микола СИЧ: «У такому рахунку заслуга Єнакієвця»

«Энергия» – «Енакиевец» – 1:0. Послематчевые комментарии

Микола СИЧ: «У такому рахунку заслуга Єнакієвця»
Николай Сыч

Після гри «Енергія» - «Єнакієвець», у якій львів’яни святкували мінімальну перемогу з рахунком 1:0, тренери обох команд Микола Сич та Олег Солодовник поділилися враженнями від матчу.

Микола Сич, тренер «Енергії»:

- Ми здобули результат в останній грі у році. Зважаючи на це, ми задоволені. Сьогодні у нас не все виходило. При цьому не можу сказати, що хлопці грі не віддавалися повністю. Як і в першому таймі, так і в другому, нас підвела реалізація гольових моментів. Могли забити другий гол і не доводити справу до такої нервової кінцівки. Тим не менше, гравці вистояли і добилися найголовнішого. Вважаю, ми цілком заслужено сьогодні здобули три очки. Після перерви вказали хлопцям на помилки. У другому таймі ми менше пресингували, більше відходили на власну половину поля. Через наш пресинг у першому таймі ми могли отримати 2 або 3 голи у власні ворота. У другому таймі суперник створив менше моментів біля наших воріт. Також порадувала гра Владислава Лисенка, який провів хороший матч. Це була справжня гра капітана.

- Склалося враження, що в другому таймі «Енергія» дещо «сушила» гру і грала по результату…
- Мабуть, при такому рахунку гравці уже підсвідомо грають від своїх воріт. Вказівки грати по результату у нас не було. Була вказівка уважно грати у захисті і по можливості пресингувати суперника. Як на мене, потрібно віддати належне і «Єнакієвцю». Те, що матч завершився з рахунком 1:0, їхня також велика заслуга.

- Чому так мало зіграв Рогачов?
- На сто відсотків у гру не ввійшов. Невідома була ситуація з Макаєвим, який до перерви отримав мікроушкодження, однак після неї Ільдар сказав, що готовий продовжити матч. Вирішили повернути його в гру назад.

Олег Солодовник, головний тренер «Єнакієвця»:

- Пишаюся тим, що мої гравці сьогодні терпіли і достойно виглядали. Вважаю, що «Енергія» на даному етапі більш укомплектована команда, ніж ми. Мабуть, трішки краще за усі інші команди. Фактично вони це втілили в життя, забили нам гол. При рахунку 0:0 у нас було два виходи сам на сам, які ми не реалізували. Загалом, у нас часу мало, а потрібно працювати. У січні ми проведемо збір, запросимо ще двох людей. У цьому році постараємось попити крові і «Енергії», і «Локомотиву», і «Урагану». Мене раніше в команді не було, і сьогодні я переконався у тому, що команда готова функціональна. Це заслуга Миколи Шевцова.  У нас є завдання виграти Кубок України. Попри це, старатимемось достойно виглядати в національному чемпіонаті.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.