Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 28 декабря 2011, 14:10
2482
0

Энергия – Енакиевец. Анонс

І знову на майданчику тренерська класика – Гончаренко проти Солодовника

| Обновлено 28 декабря 2011, 14:10
2482
0
Энергия – Енакиевец. Анонс

Після успішного повернення з Харкова на львівську футзальна «Енергію» чекає ще один серйозний поєдинок. До Львова їде амбітний та непростий суперник з Донецької області – «Єнакієвець».

Як би не завершився матч у Палаці спорту «Галичина», у новий рік «Енергія» піде на чемпіонському першому місці. Утім, навряд чи «енергетики» перед Новим роком схочуть наблизити в таблиці до себе суперників за чемпіонство. Відтак, команда Станіслава Гончаренка зробить усе можливе і неможливе , аби в рік Дракона піти в чудовому настрої і з солідним очковим гандикапом від інших команд Екстра-ліги. Усі умови для цього у львів’ян є. По-перше, до гри з «Єнакієвцем» «Енергія» підходить в чудовому настрої, адже в попередньому турі на виїзді обіграла прямого конкурента за перше місце в турнірній таблиці, і ще й на його майданчику. Мова, звісно, йде про «Локомотив». По-друге, львів’яни зараз на ходу і готові обіграти і «Локомотив», і… збірну Хорватії, і, мабуть, «Єнакієвець». Перша четвірка «Енергії» зараз набрала непоганий хід і починає нагадувати чемпіонську машину дворічної давності. По-третє, галичани грають вдома. А це означає, що при  підтримці власних вболівальників гостям буде не солодко. Шансів на перемогу львів’янам додає  більш збалансований склад,  високий рівень обох воротарів та відсутність травмованих у складі.

«Єнаківєвець», який нещодавно очолив відомий український тренер Олег Солодовник, зірок з неба в цьому сезоні не хапає. Команда, хоч і йде на четвертому місці в турнірній таблиці, однак відрив від тієї ж таки «Енергії» суттєвий – 14 очок. Олег Солодовник, протистояння якого і Станіслава Гончаренка вже давно в нашому футзалі стали своєрідною перлиною, в своєму інтерв’ю уже зазначив, що за чемпіонство команда побореться у наступному сезоні, при цьому запросивши до складу бразильських легіонерів. Попри це, можна не сумніватися, що команда  з Донецької області потріпає нерви у цьому сезоні і «Енергії», і «Урагану», і «Локомотиву».  Зокрема, нещодавно «Єнаківєвець» в Івано-Франківську відібрав очки в «Урагана». Матч завершився бойовою нічиєю 4:4. Від такого перебігу подій «Енергія» також не застрахована, то ж варто очікувати, що «Єнакієвець» у Львові чинитиме сильний опір супернику.

У першому колі команди в очному протистоянні розписали нічию 1:1. На гол Дмитра Бондаря на останній хвилині матчу відповів Валерій Зам’ятін за кілька сенкуд до серени. Хто, кому і як відповість у Львові, дізнаємось в середу.

Богдан ПАСТЕРНАК

28 декабря, среда
«Энергия» (Львов)  «Енакиевец» (Енакиево)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 12.30
Результат первого круга – 1:1
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Дмитрий Беспорочный (Харьков)
 Прогноз Sport.ua – 3:1

 

Опрос

Голосов 13
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»?

3 голоса 23.08 %

Ничья

1 голос 7.69 %

Победа «Энергии»?

9 голосов 69.23 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.