Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2297
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Кінцівку сезону ми провели достойно»

«Ураган» - «ЛТК» - 2:1. Післяматчева прес-конференція

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Кінцівку сезону ми провели достойно»

Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер «ЛТК»:

- Перш за все хочу привітати «Ураган» із заслуженим третім місцем. Як би сезон не складався, які б труднощі не супроводжували їх впродовж року, але хлопці дотягнули, втримали третю позицію – молодці.

Сьогоднішній матч був дійсно дуже емоційний, гарний, тактично підкований. Обидві команди демонстрували хорошу ігрову майстерність, відповідно фанам було на що подивитися і, думаю, їм сподобалося. Багато інтриги, вдосталь боротьби, величезна кількість небезпечних моментів, професійність воротарів обох команд – сьогодні був такий футбол, до якого мають прагнути усі та професійно рухатися далі.

Що стосується гри моєї команди, то ми не взяли очки у цій грі тільки через те, що в нас була шалена нереалізація моментів. А це відбувається лише через брак психологічної впевненості наших гравців у передній лінії.  Якщо в задній лінії гравці виконують майже усі завдання, психологічно вистоюють, витримують тактику в захисті, тобто вони вже можуть і поборотися, то спереду ми до цього ще не дійшли. Дійсно, важче забити, ніж відібрати. Ми в тому ракурсі дуже багато працюємо, продовжуватимемо, плюс будемо перекомплектовувати склад, адже ви бачите, що не всі дотягують до потрібного рівня. А нам необхідно вирівняти склади – дві четвірки. Думаю, наступного сезону наш президент буде задоволений виступом команди. Хоча завдання на цей сезон ми також  виконали – посіли п’яте місце в чемпіонаті.

Нам дуже прикро, що сталася така дуже неприємна, я б сказав, спортивна помилка – ми пропустили повз себе «Кардинал», хоча нам теж дуже хотілося приїхати до вас на «Фінал чотирьох».

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Вітаю всіх нас із третім місцем в чемпіонаті України. Сезон був складний, нас переслідували нескінченні травми, але той результат, який ми маємо, вважаю, теж є хорошим. Бронзу «Ураган» також здобув вперше. Звичайно, хотілося б кращих показників, але за наших обставин такий результат є доволі високим.

Якщо говорити по цьому матчу, то знову ж таки налаштування на поєдинок було не стовідсотковим. Моя провина в тому, що я не зміг донести гравцям, що «ЛТК» є зовсім непроста команда, потрібно боротися від початку і до фінального свистка. Перший тайм ми провели не так, як би хотілося. Напевно, думали, що візьмемо суперника в півсили, але ми змагалися з доволі серйозною командою, яка вже виросла і готова дати бій. Всі досі думають, що «ЛТК» – молода команда, яку можна легко обіграти, а це зовсім не так. З нашого боку було дуже багато помилок там, де непотрібно, де можна їх уникнути. Можливо, вже при рахунку 2:1 емоції настільки переповнювали гравців, що вони почали помилятися. Ми ще будемо про це говорити. А так, в принципі, кінцівку сезону ми провели достойно – не поступилися «Енергії», взяли потрібні нам очки у поєдинку проти «ЛТК».

Зараз ми дамо гравцям три дні на перепочинок та почнемо готуватися до Кубку України. Наша команда буде робити усе на 150 відсотків, щоби здобути найвищий результат. Ми ніколи не грали в фіналі, не боролися за кубок, тому буде цікаво, будемо старатися. Найголовніше, правильно розкласти думки, спрямувати їх у вірному напрямку і грати на результат.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 13
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.