Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
| Обновлено 27 апреля 2012, 13:43
2526
0

Энергия – Ресурс – 8:2 + ВИДЕО

З коліс потяга – під гольовий ресурс «Енергії»

| Обновлено 27 апреля 2012, 13:43
2526
0
Энергия – Ресурс – 8:2 + ВИДЕО

На матч-відповідь із донецьким «Ресурсом» «Енергії» їхати уже немає потреби. Якось не віриться у те, що після 2:8 у Львові, у Донецьку може статися сенсація. Львів’ян сміливо уже можна вітати з виходом до «Фіналу чотирьох», який пройде в Івано-Франківську. У столиці Донбасу матч-відповідь доволі прогнозовано перетворився на просту формальність.

Через запізнення потяга гравці «Ресурсу» лише за півгодини до гри прибули у палац спорту «Галичина». Разом з воротарем В’ячеславом Кобцем до Львова приїхали лише сім польових виконавців. Проблеми зі складом мали і львів’яни. Окрім Валерія Легчанова, який вибув до кінця сезону, у заявку через мікротравми не потрапили Сергій Тригубець та воротар Владислав Лисенко.

Попри усі труднощі «Ресурсу», матч розпочали лише з кількахвилинним запізненням. Перша атака гостей дала зрозуміти, що Кобець у цьому матчі діятиме як п’ятий вольовий гравець. «Ресурс» вирішив спробувати зіграти так, як севастопольський «ПФС» грав у плей-офф минулого чемпіонату України. Утім, такий хід суперника «Енергія» прочитала доволі швидко. Своїм пресингом підопічні Станіслава Гончаренка просто «задушили» суперника і не давали перейти центр майданчика. «Енергетики», як і личить фавориту матчу, доволі швидко захопили ініціативу, і почали бомбардування володіння Кобця.
Якщо атакували одні, то рахунок відкрили інші. Граючий тренер «Ресурсу» Валентин Бондар скористався помилкою Кардаша на виході та ввігнав м’яч у порожні ворота.

Утім, раділи гості недовго. Овсянніков та Вершинін ще у першому таймі заспокоїли своїх вболівальників – 3:1 після першого тайму. Загалом, гості з Донецька у першій половині гри виглядали надто втомленими. Гра проти такого суперника для «Енергії» інколи виглядала тренуванням з підвищеною відповідальністю. Небезпечних моментів біля воріт «Ресурсу» протягом гри було більш, ніж достатньо.

У другому таймі «Ресурс» хоч і пропустив по голу від Бондаря (Дмитра) та Павленка, однак команда дещо ожила і моментами «кусалася» з «Енергією». Донеччани у другому таймі мали кілька хороших нагод для того, аби забити кілька голів і примусити понервувати суперника, однак, реалізували лише один. Рахунок 5:2 у матчі потужним ударом під поперечину зробив Артем Ніколенко. Та втримати такий гандикап гості не змогли. Дитячі помилки при розіграші п’ятого польового гравця призвели до того, що останні три голи у матчі «енергетики» забивали вже у порожні ворота.

Підсумковий рахунок зустрічі, який повністю відповідав перебігу подій на майданчику, довів протилежний рівень обох команд. До Донецька «Енергія» їде уже з комфортною різницею у рахунку та думками про наступні матчі в національному чемпіонаті та «Фінал чотирьох» в Івано-Франківську.

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» (Львов) – «Ресурс» (Донецк) – 8:2
Кубок Украины. 1/4 финала. Первый матч

«Энергия»: Владимир Кардаш (Петр Илькив, 39) - Денис Овсянников, Сергей Якунин, Сергей Коваль, Максим Павленко - Александр Вершинин, Дмитрий Бондарь, Ильдар Макаев, Сергей Чепорнюк - Степан Струк, Евгений Рогачев
«Ресурс»: Вячеслав Кобец - Валентин Бондарь, Денис Гуменюк, Сергей Капелюшный, Андрей Кравченко - Артем Николенко, Виталий Ятло, Сергей Гаманенко, 
Судьи: Геннадий Гора (Киев), Дмитрий Беспорочный (Харьков)
 Денис Овсянников, 6, Александр Вершинин, 11, Денис Овсянников, 13, Дмитрий Бондарь, 21, Максим Павленко, 33, Сергей Якунин, 39, Ильдар Макаев, 39, 40 - Валентин Бондарь, 6, Артем Николенко, 38.
Дмитрий Бондарь, 38. - Вячеслав Кобец, 38.

Удары (в створ): 28 (19) – 11 (9).

ЭНЕРГИЯ – РЕСУРС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ
Хоккей | 24 апреля 2024, 20:03 4
9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ

В такой игре проверить свой уровень точно не удалось

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.